ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 4 Δεκεμβρίου

Τα Ζώδια της Πέμπτης 4 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τα ζώδια της Πέμπτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Αντιμετωπίζεις όλα τα θέματα με λογική και ηρεμία πράγμα πολύ εντυπωσιακό για σένα που είσαι συνέχεια στην παρόρμηση και τη βιασύνη. Σήμερα όμως θα βάλεις ένα λιθαράκι πολύ δημιουργικό και κυρίως θα κάνεις προετοιμασία για την υλοποίηση σχεδίων.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ταύρο ή τον Ιχθύ σε ταράζει γιατί βλέπεις ότι υπάρχει κάτι πολύ βαθύ ανάμεσά σας και δεν μπορείς να βρεις το γιατί. Άφησε τις αισθήσεις σου και το ένστικτό σου να μιλήσει. Μπορεί να μην είναι για σένα ο τρελός έρωτας αλλά νιώθεις ότι μπορείς να ακουμπήσεις και να εμπιστευτείς και αυτό ίσως αυτή την περίοδο να είναι αναγκαίο.
Οικονομικά & Καριέρα:Προσπαθείς να υλοποιήσεις ιδέες και σχέδια που είχες σκεφτείς τις προηγούμενες ημέρες και θα τα καταφέρεις, αρκεί να παίξεις σωστά το παιχνίδι και να μην βιαστείς ή το αντίθετο, να μην παραμελήσεις να κάνεις πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η φυσιολογική σου κατάσταση είναι να έχεις μέσα σου σταθερότητα και διάθεση για ποιότητα και τέχνη, όπως επίσης και εξασφάλιση μέσω ενός καλού σπιτιού ή φαγητού. Οπότε σήμερα θα κινηθείς πάνω σε αυτά τα θέματα με στόχο να γεμίσεις τις μπαταρίες σου με την αυθεντική ενέργεια που εσένα σε προοδεύει.
Ερωτικά: Μην αφήσεις να σου ξεφύγει η ευκαιρία επειδή οι συνθήκες κατά την γνώμη σου είναι πολύ χαλαρές. Τώρα είναι η ευκαιρία να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να πετύχεις να περάσεις τα μηνύματά σου. Ιδιαίτερα με το Λιοντάρι ή τον Τοξότη παίζεται κάτι και εσύ θα προσπαθήσεις να το βγάλεις στην επιφάνεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ανατροπή που ίσως φοβάσαι βαθιά μέσα σου μπορεί να μην γίνει γιατί θα έχεις την ικανότητα να προβλέψεις κάποιες αντιφατικές καταστάσεις και να ελέγξεις όλη την γκάμα των προβλημάτων. Για αυτό μην ανησυχείς και μην αφήνεις τις φαντασίες ή τα σχέδια άλλων να σε παρασέρνουν έξω από τις δυνατότητές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η σχέση σου με τους άλλους ανθρώπους μερικές φορές γίνεται απόμακρη γιατί είτε θέλεις να μείνεις για λίγο μόνος/η, είτε σε απασχολούν προβλήματα δικών σου ατόμων και δεν μπορείς με τίποτε να το αποφύγεις. Όμως καλό θα ήταν να το λες, παρά να χάνεσαι γιατί μερικές φορές λειτουργείς πολύ αλλοπρόσαλλα.
Ερωτικά: Φροντίζεις ένα μεγαλύτερο πρόσωπο, ίσως Σκορπιό, που μάλλον δεν έχετε κανονική σχέση αλλά κάτι παίζει και εσύ έχεις κολλήσει εκεί. Το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο είναι να μην φοβάσαι γιατί κάτι καλό σε περιμένει. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου και αρχές του τρίτου θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία η οποία σου θυμίζει την αληθινή αγάπη. Το Λιοντάρι ή ο Τοξότης μπορεί να κρύβουν την έκπληξη.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να πετύχεις τον στόχο σου και να μην παρασυρθείς από τις σειρήνες για αυτό προσπαθείς να ακούσεις το ένστικτό σου ώστε να αποφύγεις τα λάθη. Η βοήθεια ενός στενού συνεργάτη που μπορεί μέσα από αυτόν να γνωρίσεις μια νέα κατάσταση θα είναι σημαντική αλλά τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα κάνεις εσύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Σήμερα είναι η ημέρα των αποφάσεων και των υλοποιήσεων σε όλα τα επίπεδα. Από συμβόλαια που πρέπει να υπογράψεις μέχρι και συμφωνίες για ένα σπίτι. Επίσης μια καλή ημέρα για συζητήσεις με ένα συγγενικό πρόσωπο για κληρονομικά και οτιδήποτε θα σε εξασφαλίζει σε υλικό αλλά και σε ηθικό επίπεδο. Η σχέση σου με την μαγειρική μπορεί ξαφνικά να γίνει ερωτική και να θέλεις να δημιουργήσεις πάνω σε αυτή.
Ερωτικά: Θα προσπαθήσεις μέσω της επικοινωνίας να εξασφαλίσεις τα εχέγγυα που έχεις ανάγκη για να προχωρήσεις μια σχέση ή να καταλάβεις αν υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά ενός ατόμου. Θέλεις να σταματήσεις να χάνεις εκεί τον χρόνο σου, αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά. Για αυτό θα προσπαθήσεις σήμερα να ανοίξεις συζητήσεις που οι ανάλογες απαντήσεις θα σε κατευθύνουν στο τι πρέπει να κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι την ασφάλεια όμως πρέπει να τη δημιουργήσεις εσύ για να μην εξαρτιέσαι από τους άλλους. Ένα συμβόλαιο που μπορεί να υπογραφεί ή μια προφορική επικοινωνία θα σε εξασφαλίσει μελλοντικά αλλά εσένα πιθανόν να μην σου φτάνει και να θέλεις να γίνουν όλα και γραπτώς για να έχεις αποδείξεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Προσπαθώντας να δώσεις σχήμα και καλούπι στις σκέψεις και στις ιδέες σου κινείσαι με στόχο την υλοποίηση ακόμα και πραγμάτων που άλλες φορές σου φαινόταν δύσκολα. Όμως τώρα ξέρεις τι θέλεις και θα ξεπεράσεις τα εμπόδια που βλέπεις ότι υπάρχουν.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι και κινείσαι με στόχο την εξασφάλιση καλών συνθηκών μέσα στην σχέση σου και αυτό βλέπεις ότι σχετίζεται και με τα οικονομικά σου αλλά και με την εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου. Με τον Ταύρο θα έρθετε πιο κοντά και θα μιλήσετε για μεγάλα σχέδια τα οποία μπορεί να αφορούν και σε ένα σπίτι.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις τα αδύνατα δυνατά να εξασφαλίσεις πόρους. Το μόνο που δεν σου πηγαίνει είναι να είσαι συντηρητικός/η γιατί πιστεύεις ότι η μιζέρια είναι αρνητικό φαινόμενο (εκτός αν έχεις κάτι ιδιαίτερο στο ωροσκόπιο σου). Θα προσπαθήσεις να σπάσεις το φράγμα της ανασφάλειας και να κινηθείς άνετα και με αισιοδοξία προς το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι μέσα σε μια πολύ ήρεμη κατάσταση γιατί πιστεύεις ότι κάπου έχεις αρχίσει και εξασφαλίζεσαι και σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις κινήσεις σταθερές και σίγουρες. Η θετική σου στάση απέναντι στα πράγματα θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις ακόμα και ένα κρύωμα με μια εσωτερική πεποίθηση ότι θα το ξεπεράσεις γρήγορα.
Ερωτικά: Αν έχεις σχέση με ένα άτομο από το εξωτερικό θα σου δώσει μια ευχάριστη είδηση και με αυτόν τον τρόπο θα καθησυχάσει τις ανησυχίες σου ότι υπάρχει θέμα μεταξύ σας. Με τον Σκορπιό γίνεται κάτι πολύ δυνατό αλλά ακόμα κρατιούνται αποστάσεις, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις ότι κάτι στο οποίο έχεις επενδύσει θα πάει καλά και θα ξεπεράσεις ακόμα και ανασφάλειες που σε πιάνουν για το αν θα τα καταφέρεις ή όχι. Οι προσπάθειές σου δεν θα πάνε χαμένες.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Χρειάζεται να έχεις μια συντηρητική πολιτική για να πετύχεις να συμμαζέψεις τα πράγματα. Για αυτό θα κάνεις μια κίνηση να συγκεντρώσεις όλα τα θέματα που έχεις και να προσπαθήσεις να τα επιλύσεις. Η δημιουργική σκέψη αλλά και η καλλιτεχνική έκφραση ίσως σου φέρει κάποιες πρακτικές δυσκολίες αλλά θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να πετύχεις.
Ερωτικά: Η προβληματική σχέση με ένα Ταύρο που μερικές φορές γίνεται χειρότερη και άλλες φτιάχνει και είναι όλα είναι μέλι γάλα, σε προβληματίζει γιατί δεν μπορείς να βρεις την ισορροπία σου. Το μυστικό είναι να μπεις στα παπούτσια του και να καταλαβαίνεις γιατί συμβαίνει αυτό. Από την άλλη με τον Σκορπιό υπάρχει μια έντονη έλξη που μπορεί να βγει στην επιφάνεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να δημιουργήσεις και να εξασφαλιστείς συγχρόνως, πράγμα που σου φαίνεται ακατανόητο ή δύσκολο, όμως θα δώσεις στον εαυτό σου τη δυνατότητα να κάνει το άλμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Το να βρεθείς με κόσμο και να κάνεις διάφορες συζητήσεις και επαφές ακόμα και για αντικείμενα που σου έχουν χαλάσει θα είναι κάπως δύσκολο γιατί διαπραγματεύεσαι να γίνει το ένα και το άλλο και αν δεν τα καταφέρεις αυτό που θέλεις, θα αγχωθείς.
Ερωτικά: Η συνάντηση με ένα Ταύρο μπορεί να είναι δύσκολη γιατί θα θυμηθείς όλα αυτά που θέλεις να γίνουν μεταξύ σας και αν δεν έχουν ήδη γίνει, σε ενοχλεί και σε στεναχωρεί γιατί θα προτιμούσες να έχουν εξελιχτεί καλύτερα. Αλλά μην ανησυχείς, όπου υπάρχει αληθινός έρωτας όλα μπορούν να συμβούν και να γίνουν πραγματικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε κάτι που δεν γνωρίζεις μερικές φορές το φοβάσαι αλλά τώρα με την στήριξη και την βοήθεια κάποιων ατόμων που εμπιστεύεσαι θα κάνεις ένα μικρό άλμα. Πάντα όμως εκ του ασφαλούς για να μην έχεις παρατράγουδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η αναπλήρωση κάποιων κενών μπορεί να γίνει, είτε μέσω υλικής εξασφάλισης είτε μέσω μιας δημιουργικής κατάστασης η οποία σε υποχρεώνει να πατήσεις τα πόδια σου γερά στην γη και να κάνεις κάποιες κινήσεις που για σένα δεν είναι και τόσο εύκολες.
Ερωτικά: Η υλική εξασφάλιση ακόμα και από ένα ειδύλλιο που σε κάνει να σκέφτεσαι πολύ σοβαρά το να είσαι μαζί με το συγκεκριμένο άτομο, θα σε βάλει να έρθεις πιο κοντά με ένα Ταύρο και να δημιουργήσεις μαζί του κάποιους άρρηκτους δεσμούς και κυρίως σε επίπεδο επικοινωνίας. Από την άλλη σήμερα μπορεί να σου βγει μια ζήλεια στην επιφάνεια που πιθανόν να μην είναι εύκολο να την κατανοήσεις αλλά αφού είναι δικό σου συναίσθημα μην προσπαθήσεις να το κοντρολάρεις ή να το καταπιέσεις. Αναγνώρισέ το για να μην σε ταλαιπωρεί αν το απωθήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις οπωσδήποτε να κερδίζεις από την σκληρή δουλειά που κάνεις και κυρίως έχεις ανάγκη γίνει αντιληπτό ακόμα και σε αυτούς που μέχρι τώρα δεν στο αναγνώριζαν. Θα δώσεις μάχη με τον εαυτό σου για να μάθεις να κρατάς το χέρι σου και αυτό θα σε φέρει σε μια εσωτερική σύγκρουση με την πολύ ελεύθερη και γενναιόδωρη πλευρά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Πατάς καλά στα πόδια σου και ο στόχος σου είναι να κερδίσεις την ισορροπία σου και να τελειώσεις ότι έχεις αρχίσει. Μερικές φορές νιώθεις φτερό στον άνεμο και λόγω του φόβου σου στον μετεωρισμό παθαίνεις πανικό, αφού θέλεις να βαδίζεις σε στέρεο έδαφος. Τώρα όμως η πιθανότητα να κάνεις κάτι που θα είναι πολύ δημιουργικό και να το μοιραστείς με τα παιδιά σου ή με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι θα σου δώσει μεγάλη χαρά αλλά και μια σιγουριά ότι αυτό θα σε κάνει πιο ευτυχή και σίγουρο/η για την ζωή.
Ερωτικά: Επικεντρώνεσαι σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει αλλά ίσως ακόμα να το παίζετε φίλοι, κυρίως με ένα Σκορπιό που κρατάς ακόμα τους τύπους και δεν έχεις ανοιχτεί πολύ μαζί του. Η διάθεσή σου πάντως να παίξεις και να ρισκάρεις είναι έντονη χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα κινηθείς εκ του ασφαλούς.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κερδίσεις χρήματα και θα κάνεις ακόμα και έξτρα πράγματα εκτός δουλειάς για να καταφέρεις να βγάλεις όσα πιστεύεις ότι σε εξασφαλίζουν. Αν τολμήσει να πάρεις ένα ρίσκο, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Ζητάς την σταθερότητα στις σχέσεις σου για αυτό θα προτιμήσεις να κινηθείς εκ του ασφαλούς και ίσως να μην θίξεις θέματα τα οποία σε ενοχλούν αν και δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Θα προτιμήσεις ένα καλό φαγητό με δυο φίλους παρά να είσαι μόνος/η. Το ενδιαφέρον για την διακόσμηση και τα συναφή είτε με το σπίτι σου είτε με οτιδήποτε αφορά θέματα δημιουργικά μπορεί να γίνει ένα χόμπι που θα σου αρέσει πάρα πολύ.
Ερωτικά: Αποφασίζεις να κάνεις πίσω και να δεχτείς την πρόταση ενός Ταύρου γιατί σου βγάζει στην επιφάνεια τον αισθησιασμό και την φαντασία. Πιθανόν να σε απασχολεί η ζήλεια του αλλά την παρακάμπτεις γιατί δεν έχεις διάθεση να κοντραριστείς. Η σχέση με το Λιοντάρι είναι κάπως περιορισμένη και μάλλον θα μιλήσετε για θέματα κοινότυπα που όμως σας απασχολούν αυτή την στιγμή. Με τον Ζυγό μπορεί να σας χωρίζει η ζήλεια και να πρέπει να αναθεωρήσετε και οι δυο πλευρές. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχεις μια μεγάλη εύνοια στην ερωτική σου ζωή.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναμφισβήτητα θέλεις να προστατέψεις τα νώτα σου για αυτό σε κάποια συμφωνία που είναι να γίνει αυτές τις ημέρες θα προσπαθήσεις να μην δεχτείς όρους υπερβολικούς γιατί φοβάσαι μήπως ξεφύγουν και τελικά δεν σε συμφέρουν. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου και μην ντραπείς να ζητήσεις μεγαλύτερο περιορισμό τους.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Όταν νιώθεις από τις συνθήκες ή μέσα σου ότι όλα είναι ήρεμα και καλά μπορείς να χαλαρώσεις και να κινηθείς με ανεξαρτησία και ασφάλεια. Χρειάζεται βέβαια να κρατήσεις αυτό το συναίσθημα για καιρό για να έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Η σχέση με τα παιδιά σου θα είναι πολύ όμορφη γιατί θα κάνετε κάτι μαζί.
Ερωτικά: Θέλεις οπωσδήποτε να είσαι με ένα άτομο για αυτό θα συμφωνήσεις σε όλα μαζί του, ακόμα κι αν μέσα σου δεν έχεις κατασταλάξει πλήρως στο τι επιθυμείς. Αλλά δεν γίνεται να υποχωρήσεις γιατί νιώθεις τον έρωτα να σε δονεί. Κυρίως από τον Κριό ή Υδροχόο που ο συνδυασμός είναι περίεργος μαζί του, δεν μπορείς να ξεφύγεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα προσπαθήσεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου και ίσως συνεργαστείς με ένα Ταύρο για να κερδίσετε και οι δύο χρήματα. Για αυτό η βελτίωση που θα γίνει από αυτήν την κίνηση θα είναι εποικοδομητική.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact