ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Μια παρουσία από τα παλιά, Υδροχόε, θα σε εκπλήξει σήμερα, καθώς ήταν μία φιλική σύνδεση η οποία είχε μεγάλη διάρκεια. Υποχρεώσεις σάς έκαναν να χαθείτε, αλλά τώρα δίνεται η ευκαιρία να ξανά είστε πάλι μαζί. Ο Ερμής, που σήμερα έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, θα κάνει πολύ καλύτερη την επικοινωνία σου με τους γύρω σου, αλλά και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη της και θα δρομολογήσεις πολλά θέματα που ήταν στάσιμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου, Υδροχόε, και σήμερα μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της. Άφησε στην άκρη τους εγωισμούς κι εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν σήμερα πολλές συζητήσεις κι επαφές στη δουλειά σου, Υδροχόε. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι όμως σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με συνέπεια ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Θα προκύψουν σήμερα κάποιες καταστάσεις, Ιχθύ μου, οι οποίες θα είναι έντονες κι έχουν σχέση με κάποιες υποθέσεις που αφορούν το μέλλον. Είσαι πάντως άτομο που δε θέλει να προσβάλει ή να φέρνει σε δύσκολη θέση τον άλλον και στο τέλος όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις εσύ. Ο Ερμής, που σήμερα επανέρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη, ευνοεί την επικοινωνία σου, αλλά και υποθέσεις σου, που μέχρι τώρα ήταν στάσιμες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θ’ αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά, Ιχθύ, και σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που ίσως αντιμετωπίζεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, Ιχθύ, μα απόφυγε να αναλάβεις κι άλλες υποχρεώσεις, αφού έχεις ήδη πολλές. Ο δυναμισμός κι η ενεργητικότητά σου πάντως θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και, ειδικά, αγορές.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact