ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου

Ο Ερμής από σήμερα σε ορθή πορεία, αλλά τα μπερδέματα δεν σταματούν! Το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, φέρνει ουτοπίες, εξαπατήσεις, ψέματα και ψευδαισθήσεις, σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής, Κριέ, σήμερα έρχεται στην ορθή του φορά στο ζώδιο του Τοξότη και κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναβρείτε με ένα άτομο που το ζητάει, καθώς είχατε απομακρυνθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αυτό θα σε βάλει σε αρκετές σκέψεις. Θα επικρατήσει περισσότερο το συναισθηματικό σου κομμάτι και θα θελήσεις να μιλήσεις μαζί του για να συνδεθείτε εκ νέου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Κριέ, να κάνεις συζητήσεις που αφορούν παλιές προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στην εργασία σου, Κριέ, αλλά καλό είναι να μην προσπαθήσεις σήμερα να κάνεις κάποια αλλαγή, επειδή ίσως γίνουν λάθη χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις νέα ανοίγματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Από σήμερα, Ταύρε, που ο Ερμής θα είναι στην ορθή πορεία του, πολλές καταστάσεις που ήταν στάσιμες, θ’ αρχίσουν να βρίσκουν λύσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα για να υλοποιήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Η μέρα σου θα κυλήσει πάρα πολύ καλά και προς το τέλος της θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με κάποιο φιλικό σου άτομο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα προσπαθήσεις σήμερα, Ταύρε, να φέρεις ισορροπία και γαλήνη στη σχέση σου. Ανάδειξε την τρυφερότητα και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να προγραμματίσεις τα θέματα που θέλεις να τελειώσεις πρώτα. Οι ομαδικές συνεργασίες και τα καινούργια σχέδια ευνοούνται. Τα έξοδα συνεχίζονται. Καλό είναι να προσέχεις περισσότερο και να ψάξεις για καινούργιες πηγές εσόδων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, το άγχος θα μειωθεί λίγο στη ζωή σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη και κάνει πολύ καλύτερη την καθημερινότητά σου, αλλά και την επικοινωνία σου. Είσαι άτομο το οποίο εμπνέει εμπιστοσύνη στους άλλους και κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα ζητήσει τη συμβουλή σου για υποθέσεις που αυτή την περίοδο το στενοχωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Δίδυμε, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό σου τομέα κι επιλέξεις να είσαι ρομαντικός και τρυφερός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα έρθουν στη δουλειά σου, Δίδυμε, αλλά και οι υπάρχουσες συνθήκες, θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις πάντως αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Έχεις βρεθεί εκτός οικονομικού προγραμματισμού από λανθασμένες κινήσεις που έχουν γίνει κατά το παρελθόν. Καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Είσαι από τα ζώδια, Καρκίνε, τα οποία έχουν πολύ συγκροτημένο χαρακτήρα. Σήμερα, ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Τοξότη και θα θελήσεις να τελειώνεις με υποθέσεις, που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Δικά σου άτομα είναι διατεθειμένα να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε τους ζητήσεις, ώστε να βγεις από τα αδιέξοδα που σε στενοχωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αναθεωρήσεις σήμερα πολλές από τις προηγούμενες σκέψεις σου, Καρκίνε. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι σου φταίνε πολλά, πρόσωπα και καταστάσεις. Καλό είναι να μη μιλήσεις έντονα και να μην κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη σύνεση. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές και μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact