ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου

Πως θα πάνε ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Με την Σελήνη στον Τοξότη, μια είδηση μπορεί να σε ξαφνιάσει ευχάριστα, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σου «αλλάξει μυαλά» για μια υπόθεση σου. Μάλιστα φαίνεται να ωφελείσαι περισσότερο από τις επαφές με «ξένους», αφού στους «κοντινούς» σου είναι πιο δύσκολο να βρεις κατανόηση. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να διαφοροποιηθείς… πάση θυσία!
Ερωτικά
Ίσως συναντήσεις ένα πρόσωπο που αρχικά θα σε σοκάρει με την στάση ή τις επιλογές του, στην ουσία όμως σου ανοίγει τον δρόμο για να προχωρήσεις κι εσύ σε αλλαγές ή ανατροπές που θα σε κάνουν πιο ευτυχισμένο/η.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Λίγο ο ενεργός Ουρανός, λίγο ο Άρης στον Σκορπιό, μια τρέχουσα συνεργασία σου ίσως δοκιμαστεί ή δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου. Αντίθετα μπορεί να βρεις συμπαράσταση από ένα πρόσωπο με το οποίο τυπικά δεν σε συνδέει κάτι ιδιαίτερο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί σε ένα νέο ξεκίνημα αφού όμως πρώτα βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, κόβοντας τις αχρείαστες δαπάνες.
Ερωτικά
Κεραυνοβόλος έρωτας ή ξαφνικός χωρισμός; Ο Άρης σου ζητά να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή, πριν αναλάβει να το πράξει ο ίδιος με τον γνωστό «απότομο» τρόπο του. Επιπλέον ίσως σοκαριστείς ή αιφνιδιαστείς από μια αποκάλυψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου αλλά και να ανανεωθείς, μέσω ευχάριστων απρόοπτων ή εκπλήξεων. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σου προτείνει να μην χειριστείς τα θέματά σου –ιδιαίτερα τα οικονομικά- με «συμβατικό» τρόπο αλλά να επιλέξεις οτιδήποτε αναδεικνύει την διαφορετικότητά σου. Ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια «ξεχωριστή» κοινή προσπάθεια.
Ερωτικά
Ένα ευχάριστο όσο και απρόοπτο… συναπάντημα σε μια κοινωνική εκδήλωση, μπορεί να σου «φτιάξει» την διάθεση αλλά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια ξεχωριστή σχέση, που θα είναι το ίδιο ερωτική, όσο και φιλική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό είναι πιθανόν να ανοίξει τον… ασκό του Αιόλου στην ζωή σου, δημιουργώντας καταστάσεις, που από την μια πλευρά σε σοκάρουν, από την άλλη όμως σε απελευθερώνουν. Κι επειδή η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στα εργασιακά σου, μπορεί να γίνουν το πρώτο πεδίο εφαρμογής κάθε καινοτομίας σου. Πρόσεξε μόνον μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου.
Ερωτικά
Όλο το… σύμπαν σου υποδεικνύει ότι χρειάζεσαι ανανέωση κι αν του πας κόντρα, το πιθανότερο είναι να βρεθείς σε θέση άμυνας απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που απλά σε… ξεπερνούν! Ήρθε η ώρα λοιπόν να «ξεκολλήσεις» από την ρουτίνα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη προάγει την δημιουργικότητα σου, θα πρέπει όμως να είσαι φιλικά διακείμενος/η απέναντι σε πρόσωπα και συμπεριφορές που σε ξενίζουν αλλά μπορεί να σου δώσουν το έναυσμα για… πολύ μεγάλα πράγματα! Επιπλέον, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε καλεί να αναπτύξεις νέα πνευματικά ενδιαφέροντα και να εφαρμόσεις κάποιες καινοτομίες στην δουλειά σου.
Ερωτικά
Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς το «άστρο» σου θα λάμψει, ίσως όμως αξίζει να σταθείς περισσότερο στις προοπτικές που σου δίνει μια –κατά τα άλλα- επαγγελματική σχέση ή μια γνωριμία με ένα πρόσωπο του εξωτερικού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στηρίζει… μόνον τις αλλαγές κι αξίζει να επανεξετάσεις κάποια πράγματα, ώστε να συντονιστείς με το σύμπαν! Θετικό πρόσημο μπορεί να έχουν και οι εξελίξεις στα οικονομικά σου, αρκεί να φανείς πιο τολμηρός/η. Επιπλέον, με την Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο, ενώ ίσως δεχθείς μια απρόβλεπτη επίσκεψη στο σπίτι σου.
Ερωτικά
Μπορεί να δείχνει παράδοξο αλλά όσο πιο «αδιάφορα» κινηθείς, τόσο περισσότερο κόσμο θα μαζέψεις γύρω σου! Ίσως μάλιστα, η συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση να αποδειχθεί τελικά καταλυτική για την προσωπική σου ζωή.
Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact