ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 9 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Σήμερα απογειώνεσαι με την θετική έννοια γιατί δεν σε νοιάζει ό, τι και να γίνει αφού μέσα σου έχεις την αίσθηση ότι θα συμβούν όμορφα πράγματα. Το θρησκευτικό σου αίσθημα είναι πολύ έντονο και καθοδηγητικό για σένα και την καρδιά σου ενώ οι ιδέες και οι σκέψεις πολύ ανατρεπτικές και είσαι σίγουρος/η ότι θα πιάσουν.
Ερωτικά: Αισιόδοξα μηνύματα από ένα πρόσωπο που μεσολαβεί στην σχέση σου ότι όλα θα γίνουν όπως πρώτα και θα πορευτείς πλέον σε καλύτερο δρόμο. Αν από την άλλη είσαι μόνος/η μια καινούργια προοπτική εμφανίζεται μπροστά σου και σε κάνει ανοικτό/η σε όλων των ειδών τις εμπειρίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Κρατάς υψηλά την αισιοδοξία σου και αυτή σε οδηγεί πλέον γιατί μπορεί μεν οι καταστάσεις να μην είναι τόσο εύκολες αλλά εσύ έχεις αποφασίσει να τις αλλάξεις και θα το κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Όσο και να βαδίζεις στην πεπατημένη όλο και κάτι καινούργιο γίνεται και σε βγάζει έξω από την σταθερή τροχιά σου η οποία ίσως είναι και βαρετή γιατί δεν κάνεις κάτι διαφορετικό. Για αυτό θα σπάσεις την μονοτονία και θα ταξιδέψεις κάπου πολύ μακρινά ή θα μπεις σε νέους ρυθμούς που θα σε κάνουν να νιώσεις νεώτερος/η.
Ερωτικά: Όσο πολύπλοκα κι αν είναι τα πράγματα από μόνος/η σου ή με παρέμβαση άνωθεν θα λύσεις τις απορίες σου και πλέον θα αρχίσεις να σχεδιάζεις ένα διαφορετικό μέλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανατρέπεις τα δεδομένα και κάνεις την υπέρβαση για αυτό μπορεί να ρισκάρεις για κάτι που παλιά αρνιόσουν, πάντα βέβαια με στόχο το κέρδος. Ακόμα και μια πληροφορία να του δώσουν εσύ θα την πάρεις στα σοβαρά και θα αισιοδοξήσεις ότι θα γίνουν πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είσαι ανοικτός/η σε όλες τις προκλήσεις και τις νέες προτάσεις όμως ακολουθείς βήματα που δεν είναι τόσο δικά σου αλλά άλλων ατόμων που έχουν την δυνατότητα να σε βάλουν σε αυτό το δρόμο.
Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να ξεβολευτείς μάλλον θα γίνει αλλά για καλό σου και τελικά θα είσαι μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όπου και αν βρεθεί, όπου και αν πάει. Η στάση σου θα βοηθήσει ώστε να γνωρίσεις, αν φυσικά είσαι μόνος/η, κάποιο νέο πρόσωπο που θα σου πηγαίνει γάντι.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο αιφνιδιασμός είναι η καλύτερη λύση γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κινηθείς, χωρίς να ξέρεις ούτε και εσύ που ακριβώς πηγαίνεις αλλά θα κάνεις το άλμα και δεν θα φοβάσαι και έτσι θα κερδίσεις χρόνο και χρήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχεις απλωθεί παντού γιατί πιστεύεις ότι τελικά θα πετύχεις να κερδίσεις αυτά που θέλεις. Μπορεί να νιώθεις εξτρίμ με την μέχρι τώρα συμπεριφορά σου και να πεις πράγματα που ίσως δεν θα έπρεπε αλλά θα δικαιωθείς από το αποτέλεσμα. Για αυτό μην φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις ακόμα και κάποιες λύσεις που για σένα είναι πολύ έντονες σε σχέση με τον χαρακτήρα σου αλλά και κυρίως τολμηρές.
Ερωτικά: Έχεις πολλά να κάνεις και να δώσεις και αυτό θα σε καθορίσει περισσότερο γιατί θα είναι μέσα από την καρδιά σου, θα σε απελευθερώσει γιατί έτσι θα σταματήσεις να φοβάσαι και θα μιλήσεις ανοικτά.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι προκλήσεις είναι πολλές και έντονες για αυτό μπορεί να νιώθεις ότι φλέγεσαι από επιθυμίες τις οποίες δεν έχει εκτονώσει ακόμα. Όμως θα το πας σιγά-σιγά γιατί αν βιαστείς και πάλι μπορεί να καείς.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Οδηγείς επιτυχημένα την σημερινή κούρσα γιατί γίνονται όλα με την δική σου θέληση και μπορείς και ελέγχεις εσύ το παιχνίδι. Αυτό θα σε κάνει να ρισκάρεις και να μην φοβηθείς. Το καλό για σένα είναι ότι γυρνάει ο Δίας σήμερα σε ορθή φορά και αυτό θα σου δώσει μια μεγαλύτερη ώθηση να κινήσεις περισσότερα τα πράγματα ακόμα και αυτά που είχαν σταματήσει.
Ερωτικά: Νιώθεις μια μεγάλη εσωτερική ενέργεια να σε ξεσηκώνει και να σου βάζει τον πήχη πολύ ψηλά. Το ζητούμενο είναι να αφήσεις τον έρωτα, αυτή την δημιουργική δύναμη, να σε κατακτήσει και χωρίς εγωισμό να κερδίσεις το παιχνίδι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπικότητά σου είναι πολύ έντονη και επειδή έχεις σιγουριά ότι θα τα καταφέρεις, θα κινηθείς με την διαίσθηση που σε κάνει να νιώθεις ότι ό, τι κάνεις είναι σαν να το γνωρίζεις πολύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Βγαίνεις από τα καθιερωμένα σου όρια και αυτό θα σε κουράσει αλλά θα δεις ότι αν δεν τεντωθείς σα λάστιχο, δε θα μπορέσεις να καταλάβεις ποιες είναι οι δυνάμεις που έχεις μέσα σου.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε φάση που θέλεις να τα πεις και να τα κάνεις όλα. Για αυτό θα δικαιώσεις κάποιες επιλογές σου που ίσως παλιά να τις θεωρούσες τολμηρές, ενώ τώρα δεν είναι τόσο, όσο νόμιζες γιατί έχεις έρθει πλέον πολύ κοντά στην ανατροπή.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως να μην το περίμενες και αν έχεις γεννηθεί και το τρίτο δεκαήμερο να έχεις τόσο πολύ δουλειά που θα σε πιάσει και μια μικρή απελπισία γιατί δεν θα έχεις την σωματική δύναμη να τα καταφέρεις. Όμως θα την αντλήσεις από την ψυχή σου για να κάνεις όλα αυτά που έχουν ήδη προγραμματιστεί.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Εύχεσαι να είναι πάντα τα πράγματα όπως είναι σήμερα γιατί ελέγχεις καλά το παιχνίδι που χρειάζεται να κάνεις και επιπλέον δεν αφήνεις περιθώριο σε ένα πρόβλημα που μπορεί να προκύψει να σε καταβάλλει.
Ερωτικά: Όσο σέβεσαι τον εαυτό σου άλλα τόσο θα σέβεσαι και το πρόσωπο που είστε μαζί. Αλλά αν έχεις χωρίσει πρόσφατα και δεν μπορείς να χωνέψεις αυτή την αλλαγή ίσως να κάνεις κάποιες δηλώσεις σε φίλους και γνωστούς ότι εσύ τελικά έχεις προχωρήσει και δεν σε νοιάζει τι μέλλει γενέσθαι για να μη φανεί βέβαια ότι έχεις ενοχληθεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Η μια ανατροπή φέρνει την άλλη και αυτό είναι που σε καθορίζει αυτό το διάστημα. Ακόμα κι αν παραμένεις στην ίδια δουλειά ή διατηρείς τις ίδιες αντιλήψεις, μπορεί να μεταφερθείς ξαφνικά σε άλλο πόστο και από εκεί που περίμενες να σε καπελώσουν, ίσως τελικά πας κάπου καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις διάθεση σήμερα να σκορπίσεις χρήματα και να αγοράσεις ακόμα και πράγματα πολύ υπερβολικά για τα δικά σου δεδομένα. Πιθανόν ό, τι λες να το διανθίζεις με μια αισιοδοξία γιατί δεν θέλεις να μαυρίζεις με τίποτα τις σκέψεις σου για το μέλλον.
Ερωτικά: Δεν αντιστέκεσαι σε τίποτε πλέον. Το μόνο που θέλεις είναι να έχεις μια σχέση περισσότερο ελεύθερη αλλά μην ξεχνάς ότι το λουρί μπορεί να το έχεις βάλει εσύ και στον εαυτό σου και στο άλλο άτομο και τώρα να μην μπορείς να αναπνεύσεις. Ευτυχώς όμως τα όριά σου είναι πολύ μεγάλα και έχεις κέφι οπότε ό, τι και να γίνεται το αντιμετωπίζεις πολύ θετικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν είσαι σε υπάλληλος θα συνειδητοποιήσεις ότι θέλεις να ξεχάσεις τις δύσκολες στιγμές και θα συμφιλιωθείς ακόμα και με το πιο δύσκολο άτομο και τα βλέπεις όλα κάτω από ένα πρίσμα πολύ αισιόδοξο. Τα οικονομικά σου θα φτάσουν πολύ σύντομα σε καλό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι στο κέντρο της ύπαρξής σου και νιώθεις ότι μπορεί να υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα μέσα σου αλλά τα πιέζεις και προς το παρόν βλέπεις μόνο την θετική πλευρά. Αν είσαι γεννημένος/η γύρω στις 4 με 5.12 θα διαπιστώσεις ότι θα έχεις μεγάλη εσωτερική δύναμη και πιστεύεις ότι όλα θα αλλάξουν ξαφνικά και απροειδοποίητα.
Ερωτικά: Η σχέση σου με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο βελτιώνεται κατά πολύ και πιστεύεις ότι όλα θα αλλάξουν και υπάρχουν προοπτικές προς το μέλλον. Από την άλλη το παιχνίδι είναι αυτό που θα σου αρέσει περισσότερο γιατί όλα τα υπόλοιπα ίσως και να βαριέσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Επενδύεις περισσότερο σε πράγματα τα οποία τρέχουν τώρα και νιώθεις ότι πρέπει να αρπάξεις την ευκαιρία για να κάνεις αυτά που θέλεις αλλιώς θα τη χάσεις. Με το χέρι στην καρδιά και με θετική στάση και σκέψη στόχευσε ψηλά και κάπου θα φτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Δεν θέλεις να κάνεις τα ίδια και στα ίδια για αυτό επιδιώκεις νέες γνωριμίες και προοπτικές οι οποίες θα σε κάνουν να ξεκολλήσεις από την ρουτίνα. Θα δράσεις αυτό το διάστημα με ένα τρόπο περισσότερο δημιουργικό και με εμπιστοσύνη ότι όλα θα πάνε καλά.
Ερωτικά: Έχεις μεγάλη ανάγκη κάπου να ακουμπήσεις, να μην κάνεις τίποτε και να σε οδηγούν και να αφεθείς να περάσεις όμορφα χωρίς να αγχώνεσαι ότι πρέπει να αποδείξεις τον εαυτό σου. Πιθανόν ένα άτομο από την δουλειά να σε φλερτάρει αλλά εσύ να το βλέπεις πολύ φιλικά και να μην κάνεις κίνηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις μπροστά σου προοπτικές αλλά και να μην τις βλέπεις νιώθεις ότι κάτι θα γίνει που θα σε κάνει να λύσεις προς το παρόν κάποια θέματα που έχεις και σε απασχολούν. Μια κρυφή συζήτηση που αφορά σε μια άλλη δουλειά μπορεί να γίνει τηλεφωνικώς ίσως γιατί δεν προλαβαίνεις να πας σε συνάντηση. Η συνεργασία με τον Δίδυμο δεν είναι εύκολη αλλά φαίνεται απαραίτητη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Βρίσκεις τον δρόμο της γνώσης πολύ συναρπαστικό και για αυτό θα προσπαθήσεις να αναβαθμιστείς μέσα από άτομα που κάτι γνωρίζουν περισσότερο από σένα και κυρίως στον τομέα που θέλεις εσύ να μάθεις περισσότερα πράγματα. Ίσως να δώσεις την ανάλογη αίγλη σε ανθρώπους που το αξίζουν αλλά μπορεί να κάνεις και υπερβολές.
Ερωτικά: Προκειμένου να κερδίσεις ένα πρόσωπο που είναι αρκετά απόμακρο γιατί κυρίως τέτοια άτομα σου αρέσουν και σε ελκύουν, θα δείξεις μια φιλική συμπεριφορά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα για να μπορέσεις να το προσεγγίσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να κάνεις και να πεις και το καινούργιο ή το διαφορετικό θα μετρήσει πολύ περισσότερο από παλιά. Ίσως να συζητάς γενικά με κάποια άτομα να κάνετε κάτι μετά τις γιορτές αλλά σήμερα μπορεί να οριστικοποιήσετε τη συμφωνία..

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχεις αφήσει πίσω σου κατά πολύ αρνητικές σκέψεις για κάποια οικογενειακά προβλήματα που περνάς. Αντί να κάθεσαι με χέρια σταυρωμένα και να τα παίρνεις κατάκαρδα, δίνεις λύσεις.
Ερωτικά: Προσπαθείς να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τον Τοξότη γιατί κάποια πρακτικά προβλήματα σας έχουν κάνει να χάσετε την προσωπική σας επαφή και να ασχολείστε με χίλια δυο άλλα πράγματα χωρίς να εστιάζετε στις ανάγκες σας. Ίσως σήμερα να φλερτάρεις λίγο παραπάνω γιατί όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα και ανοικτά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αγωνίζεσαι να αλλάξεις τα δεδομένα και θα το καταφέρεις πολύ δυναμικά και με στυλ γιατί έχεις άποψη και πάνω από όλα αξιόλογες προτάσεις που συνδυάζουν αρχές και εμπιστοσύνη στην θετική έκβαση των πραγμάτων.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact