ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 9 Μαΐου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σου δώσει επιτέλους την δυνατότητα να απαλλαγείς από άγχος, συναισθηματικές και ψυχολογικές ανασφάλειες, στεναχώριες και πληγές του παρελθόντος! Επιπλέον, φέρνει ιδιαίτερα ευχάριστες στιγμές μέσα στην οικογένεια και το σπίτι και ενδυναμώνει τις συγγενικές σχέσεις! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, λάμπεις και βελτιώνεις την φήμη σου, αρκεί να μην παρασυρθείς από το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σε συναισθηματικά ξεσπάσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα αναπολείς ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα να επικοινωνήσει μαζί σου και να σε προσεγγίσει ξανά! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνετε μαζί με τον σύντροφο, παρελθοντικά λάθη και ανανεώνεται την καθημερινότητα σας, μέσα από ήρεμη συζήτηση και συναισθηματική ενδυνάμωση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα, αφού στόχοι και επιθυμίες, πραγματοποιούνται τώρα! Οικονομικά, θα υπάρχουν κάποιες εξελίξεις σήμερα, όσον αφορά τα οικονομικά του σπιτιού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, πετυχαίνεις στόχους, αλλά επιπλέον περνάς και υπέροχα! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις κοινωνικές σου σχέσεις και επαφές, όπου και εκεί θα γευτείς και την επιτυχία! Επίσης, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, το οικογενειακό περιβάλλον, χαρακτηρίζεται από αγάπη και συναισθηματικό δέσιμο! Απέφυγε μόνο κουτσομπολιά και λάθη στις μετακινήσεις, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο ή μία νέα γνωριμία! Οι ερωτικές επαφές σου και το φλερτ, θα φέρουν θετικές αλλαγές και έτσι πετυχαίνεις στόχους συναισθηματικούς! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο και επιτέλους βρίσκετε λύσεις μέσα από συζήτηση, στα μέχρι τώρα προβλήματα σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πες ναι σε νέες συνεργασίες σήμερα, όπως επίσης και στις οικονομικές συμφωνίες ή συμβόλαια! Ιδανική ημέρα για αποφάσεις ή υπογραφές

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ήρθε η στιγμή, φίλε Ιχθύ, να νιώσεις ξανά σιγουριά και ασφάλεια στην ζωή σου, ανακτώντας αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, μέσα από χαρμόσυνα γεγονότα σήμερα, χάρη στο Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία! Επιπλέον, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, τα επικοινωνιακά σου και τα εκφραστικά σου μέσα γοητεύουν και με μία σου λέξη πετυχαίνεις όνειρα και επιθυμίες! Κοινωνικοποιείσαι και απολαμβάνεις επαφές, συναντήσεις και γνωριμίες! Προσοχή μόνο στην τάση σου για σκληρή συμπεριφορά κάποιες φορές, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βεβαιώνεσαι για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου και επιπλέον λύνετε μαζί, παλαιά προβλήματα και απολαμβάνετε αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ σοβαρεύει και έτσι πολύ πιθανόν σήμερα, να κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία ή να κάνεις ουσιαστικά βήματα μπροστά, με το άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόλυτη οικονομική επιτυχία σε περιμένει και τα έσοδα σου αυξάνονται! Λύνεις παλαιά επαγγελματικά προβλήματα και δέχεσαι καλά νέα, στον τομέα της καριέρας!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact