ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 9 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, είσαι απόλυτα ευνοημένος και τυχερός σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Συγκεκριμένα, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, σε ομορφαίνει, σε ανανεώνει και φέρνει απανωτά ευχάριστα νέα και χαρμόσυνες εκπλήξεις, κάθε είδους! Επιπλέον με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, απολαμβάνεις σταθερότητα και ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου! Προσοχή όμως στο Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, αν αφεθείς σε πάθη, νεύρα και λάθος συμπεριφορές, εσύ θα είσαι που θα χάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες ή και σχέσεις, τύχη, εκπλήξεις, εξομολογήσεις, μηνύματα και νέα, φλερτ, προτάσεις και γενικά ανανεωτική ερωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις υπέροχα, ό,τι κι αν κάνεις με τον σύντροφο σήμερα, αρκεί να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και να μην δημιουργείς εντάσεις χωρίς λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σίγουρη η οικονομική τύχη σήμερα και τα έσοδα σου αυξάνονται! Επαγγελματικά να έχεις το νου σου, γιατί λόγω ανεμελιάς, παραμελείς υποχρεώσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, απολαμβάνεις ψυχική ηρεμία, ξεκούραση και ανακούφιση από τα προβλήματα! Σήμερα, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, θα το πετύχεις, αφού φέρνει παρασκηνιακά κάποια νέα ή μηνύματα, που σε χαροποιήσουν! Επιπλέον, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, όνειρα και επιθυμίες μπορούν να πραγματοποιηθούν τώρα και η ζωή σου γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστη και συναισθηματική, σε όλους τους τομείς! Προσοχή μόνο σε αδικαιολόγητες εμμονές και φοβίες, που σου χαλούν την διάθεση, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένας κρυφός, παλαιός, απωθημένος ή απαγορευμένος έρωτας σε απασχολεί σήμερα και παρασύρεσαι προς τα εκεί, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι! Προσοχή όμως στις αποκαλύψεις, για να μην εκτεθείς! Αν πάλι, δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, η σημερινή ημέρα, είναι η ιδανική για να απολαύσεις ρομαντικές και συναισθηματικές στιγμές, με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, είσαι με δημιουργικός, αλλά και πολύ αφηρημένος! Μείνε συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις σου! Οικονομικά, έχεις τύχη και άπειρες ευκαιρίες για βελτίωση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα είναι μία ημέρα, που θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και φιλίες, να αλλάξεις ότι δεν σ’ αρέσει και να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία! Επιπλέον, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, παρασκηνιακές δραστηριότητες ευνοούνται σήμερα και σίγουρα θα σου δώσουν, αυτό που συναισθηματικά έχεις ανάγκη! Απέφυγε μόνο υπερβολές και υπερβολικές εκκεντρικότητες, στις επαφές σου, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, φέρνει νέες ενδιαφέρουσες και γοητευτικές γνωριμίες και μπόλικο φλερτ! Πιθανόν, ένας φίλος σου, να σε βοηθήσει πολύ στην έναρξη και στην εξέλιξη μίας νέας γνωριμίας, ώστε να μεταμορφωθεί σε μία σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ανανέωση στη σχέση σου, μέσα από εξόδους ψυχαγωγίας, αλλά και συζητήσεις με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν εδώ και καιρό περιμένεις μία είδηση ή ένα νέο, σήμερα είναι η ημέρα που θα ακούσεις αυτό που θες, στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, ήρθε η κατάλληλη ημέρα, για να κάνεις αυτό που θες πραγματικά, να τελειοποιήσεις την κοινωνική εικόνα σου και τις σχέσεις σου με τον κοινωνικό σου περίγυρο, αλλά και να πετύχεις ψυχική ηρεμία επιτέλους! Συγκεκριμένα, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, φέρνει ενδείξεις σεβασμού και θαυμασμού από τους γύρω σου, γεγονός που θα σε ευχαριστήσει πολύ! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, έρχονται ευχάριστες στιγμές με φίλους και γνωστούς, αλλά με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα πρέπει να αποφύγεις υπερβολές, που ίσως πλήξουν την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αποφασισμένος μόνο για σοβαρά πράγματα και έτσι, έρχεται τώρα η ευκαιρία για μία νέα σταθερή και πολλά υποσχόμενη σχέση, που θα σε ανεβάσει και κοινωνικά! Αν είσαι δεσμευμένος, μία συζήτηση για επισημοποίηση ή για ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο, είναι εξαιρετικά πιθανή τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συγκυρίες σήμερα, εξυπηρετούν απόλυτα τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου σκοπούς! Η επιτυχία είναι στα χέρια σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact