ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Εκκρεμότητες ζητούν λύσεις και φροντίζεις να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για αυτό. Τα προβλήματα ατονούν και καταφέρνεις να βελτιώσεις τη ζωή σου σε πολλά επίπεδα. Το ερχόμενο διάστημα θα είναι πολύ καλό και θα έρθουν επιτυχίες που δεν περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες πριν. Θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα θέλεις να καλυτερέψεις την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι πολλά πρόσωπα φταίνε στην εργασία σου. Καλό θα είναι να μην μιλήσεις και να αποφύγεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις και εσύ την κατάλληλη σύνεση. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές και μην παρασυρθείς να κάνεις άσκοπα έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Πολλές επιτυχίες σου επιφυλάσσει η τύχη τώρα αλλά και στιγμές χαράς που δεν περιμένεις. Με τον Ερμή που είναι στον Τοξότη θα χρειαστείς μεγάλη συγκέντρωση και ώριμη σκέψη για να ξεπεράσεις τις δοκιμασίες, μέσα από τις οποίες όμως βελτιώνονται σχέσεις που κρατούσες σε απόσταση και θα κάνεις μεγάλες αναθεωρήσεις στη στάση σου σε προσωπικό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την καλή εύνοια της Αφροδίτης από τον Σκορπιό μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Προτάσεις – Αλλαγές – Μετακινήσεις ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα σου στο ελάχιστο και απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα. Σε συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις καλό θα είναι να τις αποφύγεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το όνειρο βελτίωσης μίας δραστηριότητας σου αργεί να πραγματοποιηθεί και το άγχος σε πιέζει. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην παραμελείς το πρόγραμμά σου που θα σε οδηγήσει στο θεμιτό αποτέλεσμα. Εκμεταλλεύσου θετικά το χρόνο και παραμέρισε τη οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στο ταίρι σου. Είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και έχεις και μια άσχημη κριτική σε σχέση με τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα αλλά θα μπορούν να πάνε και καλύτερα αν δεν κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα και να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα είναι καλύτερη η επικοινωνία σου και τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις κινήσεις που αφορούν τη μελλοντική σου εξέλιξη. Επίσης σχέσεις και οικογενειακές καταστάσεις που ουσιαστικά έχουν τελειώσει εδώ και καιρό πρέπει να κλείσουν οριστικά και οι καταστάσεις σου δείχνουν μόνες τους τον σωστό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια που μπορεί να στεναχωρούν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact