ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Δώρα και ευκολίες σου χαρίζει το ερχόμενο διάστημα σε όλους τους τομείς. Δράσε σε όλα τα επίπεδα. Ολοκλήρωσε σχέσεις και καταστάσεις, δημιούργησε νέα πράγματα, κάνε γνωριμίες, ξεκαθάρισε εκκρεμότητες μέσα στην οικογένεια. Οι πλανήτες σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις πολλές σου επιθυμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου γιατί θα το βάλεις σε ερωτηματικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην αγχώνεσαι γιατί τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου πολύ γρήγορα έρχεται η γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε μια ισορροπία, για αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου φέρνει πολλές ευκαιρίες και πρέπει να τις αδράξεις αμέσως για να έχεις τα κατάλληλα αποτελέσματα. Η πίεση και τα προβλήματα δεν θα λείψουν, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου. Οι δυνατότητές βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους και πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου να τις εκμεταλλευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στην σχέση σου που σε προβληματίζουν για να νιώσεις καλύτερα. Είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και έχεις και μια άσχημη κριτική σε σχέση με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται και αρχίζεις και νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Εκεί που όλα σε προετοιμάζουν για έκρηξη, οι πλανήτες στέλνουν τη βοήθειά τους, μέσα από ένα πρόσωπο. Πιθανό να το συναντήσεις σε κάποια μετακίνηση η ταξίδι, ή σε κάποια φιλική συγκέντρωση. Αποδέξου κάθε τι σχετικό και άφησε τον καλύτερο εαυτό σου να κάνει την απαραίτητη πρώτη καλή εντύπωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου. Απόφυγε να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να έχεις στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι ο Άρης από τον Ζυγό σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται.Πρέπει σε οτιδήποτε συναλλαγή κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact