ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 10 Απριλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σηκώστε το χέρι αν είστε έτοιμοι για ένα διάλειμμα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο ανεξάρτητος Δίας θα κινείται σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 11 Αυγούστου, στον 10ο Οίκο σας της ίασης. Είναι καιρός να αρχίσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας περισσότερο, ακόμα κι αν πρέπει να ακυρώσετε κάποια από τα πράγματα που έχετε προγραμματισμένα. Το ζητούμενό σας θα είναι να ισορροπήσετε το πνεύμα και την ψυχολογία σας. Όταν είστε σε άριστη επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο, είστε πιο εναρμονισμένοι και με τον εξωτερικό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κοινωνική πεταλούδα μέσα σας καλείται να επιστρέψει στο κουκούλι της, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο εξωστρεφής Δίας αλλάζει πορεία και θα κινείται ανάδρομος μέχρι τις 11 Αυγούστου, μειώνοντας την ανάγκη σας για εξόδους. Έχετε κάνει πολλές καινούργιες φιλίες τον τελευταίο καιρό… Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τις αξιολογήσετε και να δώσετε πιο πολλή σημασία στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Επίσης, φροντίστε να μειώσετε την ταχύτητά σας όσο αφορά τις καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες που σκέφτεστε. Αυτή η φάση αφορά την απλοποίηση του προγράμματός σας και της ζωής σας!

ΙΧΘΥΕΣ
Ποιοι στόχοι έχουν πραγματικά σημασία για εσάς, αγαπητοί Ιχθύες; Ο συγκυβερνήτης σας ο Δία θα κινείται ανάδρομος στον Οίκο σας της καριέρας μέχρι τις 11 Αυγούστου: Επιτέλους, οι επαγγελματικοί σας ρυθμοί θα πέσουν κάπως. Αναθέστε αλλού κάποια από τα καθήκοντά σας, αφού είστε βέβαιοι ότι έχετε επιλέξει τους σωστούς συνεργάτες. Αποδεχθείτε όποια χείρα βοηθείας σας προταθεί. Δώστε σημασία στα άτομα που θα σας προσεγγίσουν, γιατί δεν αποκλείεται να σας φέρνουν μια εξαιρετική επαγγελματική ευκαιρία!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact