ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 10 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Ώρα να οργανωθείτε, αγαπητοί Κριοί! Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα, από τον περασμένο Νοέμβριο που ο τολμηρός Δίας μπήκε στον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών και της επέκτασης. Όσο κι αν σας ενθουσίασε η διαδικασία, είναι γεγονός ότι έχει αρχίσει να σας κουράζει. Η αλλαγή της πορείας του σε ανάδρομη για τους επόμενους τέσσερεις μήνες, θα σας επιτρέψει να μειώσετε ρυθμούς και να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Αν δεν είστε έτοιμοι να αφήσετε κάποια από τα εγχειρήματα που έχετε σε εξέλιξη, σκεφτείτε να λάβετε βοήθεια. Το τωρινό κόστος θα είναι αμελητέο, μπροστά στο κέρδος που σας αναμένει με την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στις 11 Αυγούστου!

ΤΑΥΡΟΣ
Πόσο βαθιές είναι οι σχέσεις σας, αγαπητοί Ταύροι; Ο αισιόδοξος Δίας θα πορεύεται ανάδρομος στον 8ο Οίκο σας της οικειότητας μέχρι τις 11 Αυγούστου: Αυτή η αναστροφή θα σας καλέσει να ελέγξετε το κλίμα στους πιο στενούς κύκλους σας. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Αν υπάρχει κοινό ταμείο, θα είναι καλό να του κάνετε έναν έλεγχο και να φροντίσετε να είναι ξεκάθαρα όσα έχετε συμφωνήσει.Όπου έχει υπάρξει σπίθα, τώρα θα προσθέσετε τη χροιά του βαθύτερου ερωτισμού στην εξίσωση!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χρειάζεται να σας θυμίσει κάποιος ότι χρειάζονται δύο για να χορέψετε ταγκό, αγαπητοί Δίδυμοι; Θα βελτιώσετε το δούναι και λαβείν σε όλων των ειδών τις συμπράξεις σας, με τη βοήθεια του επεκτατικού Δία που θα κινείται ανάδρομος στον Οίκο σας των σχέσεων μέχρι τις 11 Αυγούστου. Αν και η μοιρασιά δεν γίνεται ποτέ ισότιμα, δεν θέλετε να λείψετε από το όχημα που πάει τα σχέδιά σας στα άστρα. Γι’ αυτό πρέπει να επανέλθει η ισορροπία στους στενούς σας δεσμούς: Όσο κι αν ενθαρρύνετε τους άλλους να λάμψουν, δεν μπορείτε να μεταφέρετε εσείς το φορτίο τους. Όσο για τους αδέσμευτους Διδύμους, μην εκπλαγείτε αν νιώσετε να αναζωπυρώνεται μια φλόγα – από τα παλιά ή μια εφήμερη γνωριμία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ώρα να κάνετε έναν έλεγχο του στρες σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η ζωτικότητά σας ήταν στα χέρια του γενναιόδωρου Δία από τον περασμένο Νοέμβριο: Αυτό σας έχει προσδώσει εξαιρετική υγεία, εστιασμένη ενέργεια και σας έχει κάνει περιζήτητους. Τώρα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οι υπερβολικές απαιτήσεις των άλλων από εσάς, τείνουν να σας εξαντλήσουν. Η ανάδρομη πορεία του Δία μέχρι τις 11 Αυγούστου, θα σας επιτρέψει να αναθεωρήσετε τις δεσμεύσεις σας και να υιοθετήσετε ένα λιγότερα πιεστικό πρόγραμμα. Το ζητούμενο θα είναι να κάνετε λιγότερα – αλλά να είναι αυτά που αγαπάτε!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact