ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα, λόγω της κοινωνικότητας σου, απολαμβάνεις δραστηριότητες με φίλους και γενικά, ενδυνάμωση των φιλικών σου σχέσεων! Οι φίλοι θα είναι αυτοί που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε κάνουν χαρούμενο σήμερα! Παράλληλα, θα σε βοηθήσουν με πράξεις ή συμβουλές, σε κάθε σκοπό ή στόχο που έχεις την σημερινή ημέρα! Φρόντισε λοιπόν, να μην είσαι αγνώμων και κτητικός μαζί τους! Δείξε τους την αγάπη σου και εσύ, όπως και την κατανόηση σου, χωρίς να ζητάς όλο και περισσότερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, θα φέρει νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους ή ακόμα και μία φιλία, που μετατρέπεται σε ένα μεγάλο έρωτα! Ωστόσο, πριν κάνεις κίνηση, φρόντισε να είσαι σίγουρος, ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία! Αν είσαι δεσμευμένος, οι ιδέες και οι σκέψεις που έχεις για την ανανέωση της σχέσης σου, φαίνεται να αποδίδουν καρπούς! Απόλαυσε την ημέρα λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ξεχωρίζεις για τις ξεχωριστές σου ιδέες και το καινοτόμο μυαλό σου! Πες όχι σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με αγορές σήμερα! Δεν ενδείκνυται η ημέρα για επιλογές ή για ψώνια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, επικεντρώνεσαι σήμερα, στην βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας, στην πρόοδο σου αλλά και γενικά στην προσωπική σου εξέλιξη και ανέλιξη! Επιστράτευσε λοιπόν την λογική σου, τον δυναμισμό σου και την σοφία σου και επιδίωξε μεγαλεπήβολους στόχους και φιλοδοξίες! Ναι, θα καταφέρεις να τις εκπληρώσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από την τάση της ημέρας για αρχηγικές τάσεις και δογματικότητα! Βγάλε τον σοβαρό, αλλά και ταυτόχρονα, εγκάρδιο εαυτό σου και θα δεις πως η επιτυχία, είναι στα χέρια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, φρόντισε σήμερα να μην ανακατέψεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην προσεγγίσεις ερωτικά κάποιον από το επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να μην ξεσπάς τα νεύρα που έχεις από την δουλειά στον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η διάθεσή σου και το ενδιαφέρον σου, θα στραφεί στον επαγγελματικό τομέα σήμερα και θα καταφέρεις να αναδειχθείς, ακριβώς όπως επιθυμείς! Ωστόσο χρειάζεται λίγο προσοχή, η σχέση σου με τους ανωτέρους! Οικονομικά, θα έχεις σίγουρη εύνοια και οικονομικές ωφέλιμες συμφωνίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα έχεις όρεξη για περιπέτεια και διαφορετικά πράγματα! Διεκδικείς και καταφέρνεις να έχεις την προσωπική σου ελευθερία και τον προσωπικό σου χώρο και χρόνο, αρκετές φορές μέσα στην ημέρα! Είσαι αρκετά αισιόδοξος και θα διαπιστώσεις πως όντως, την σημερινή ημέρα, η τύχη είναι με το μέρος σου, σε ό,τι κι αν κάνεις! Ετοιμάσου για στιγμές κοινωνικοποίησης, ανακούφισης, ανεμελιάς, χαρούμενων στιγμών, αλλά και στιγμών γέλιου με την παρέα σου! Ιδανική ημέρα για να οργανώσεις μία εκδρομή ή ένα ταξίδι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ πιθανόν σήμερα να λάβεις ένα ερωτικό νέο ή μήνυμα που θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Αν δεν έχεις σχέση, μία συναρπαστική γνωριμία, θα σε απογειώσει και θα σε γεμίσει ελπίδα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, πιθανόν να νιώσετε σήμερα την ανάγκη με τον σύντροφο, να βγείτε έξω, να συναναστραφείτε με άλλους ανθρώπους ή απλά να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, προκειμένου να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, απέφυγε σήμερα κουτσομπολιά με ή για συναδέλφους! Οικονομικά, αρκετή η εύνοια, αλλά επίσης αρκετά και τα έξοδα, για λόγους καλοπέρασης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, η αποφασιστικότητα, η εσωτερική δύναμη αλλά και η ισχυρή διορατικότητα σου, σε ωθούν να ψάξεις και να μάθεις το βάθος των πραγμάτων σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου ή σε διαπροσωπικές σχέσεις σου. Καταφέρνεις να διερευνήσεις σήμερα καταστάσεις και ανακαλύψεις αλήθειες, που καιρό προσπαθούσες να βρεις. Η ημέρα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα, συμφωνίες, συζητήσεις που θες εσύ να κινείς τα νήματα, αλλά και για αλλαγές κάθε είδους, που πρέπει να γίνουν καιρό τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόλυτα ερωτική ημέρα η σημερινή! Ερωτισμός, πάθος και καυτές προσωπικές στιγμές είναι μέσα στο πρόγραμμα! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, σήμερα θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις μία βαθιά επιθυμία, αρκεί να φερθείς έξυπνα! Γενικά διεκδικείς και κατακτάς με ευκολία, σχέσεις ερωτικές με βάθος και ουσία! Ανακαλύπτεις μία αλήθεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, θα πρέπει να προσέξεις την τάση σου για εξουσία και χειραγώγηση. Οικονομικά, έρχονται έξτρα έσοδα, εκεί που δεν το περιμένεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, θα δώσεις έμφαση σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ερωτικές, κοινωνικές, οικογενειακές και επαγγελματικές. Είσαι ιδιαίτερα ευγενικός και κοινωνικός, αλλά θα διαπιστώσεις πως και οι άλλοι σου φέρονται αρκετά πιο φιλικά και καλοπροαίρετα τώρα! Η ημέρα είναι κατάλληλη, για να διεκδικήσεις την αποκατάσταση κάποιας προβληματικής σχέσης, να ξεπεράσεις τσακωμούς και να λύσεις παρεξηγήσεις! Γενικά, θα περάσεις ποιοτικό και ευχάριστο χρόνο, με αυτούς που αγαπάς και η αίσθηση ικανοποίησης και ηρεμίας, είναι σήμερα δεδομένη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δημιουργήσεις ρομαντική ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου ή να επιδιώξεις να ενδυναμώσεις με οποιοδήποτε τρόπο την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς, την γοητευτική σου εμφάνιση και προσωπικότητα και να κερδίσεις το άτομο που θες! Ξέχνα τους εγωισμούς και κάνε το πρώτο βήμα, με διακριτικότητα και φινέτσα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μία συμφωνία ή συνεργασία, θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση! Οικονομικά, χάνεις μάλλον τον έλεγχο των εξόδων και αυτό γιατί θες να ευχαριστήσεις τους άλλους!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact