ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 12 Ιουνίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, είσαι γλυκός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους άλλους, γεγονός που σε κάνει να κερδίζεις πόντους στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές και στην κοινωνική σου ζωή! Οι γύρω σου, σου προσφέρουν απλόχερα την συμπάθεια, την αποδοχή και την αγάπη τους! Όσο για το σπίτι και την οικογένεια, λύνεις προβλήματα και διαχειρίζεσαι καλύτερα, συσφίγγοντας τις συγγενικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς έντονα ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος! Επιστράτευσε λογική, πριν κάνεις κίνηση, για να μην απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο υπερπροστατευτικός με τον σύντροφο, διότι ενδεχομένως κάποιες στιγμές καταπιεστεί! Περιποιήσου τον και φρόντισε τον, αλλά με μέτρο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν ξαφνικά έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια! Να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της καριέρας, αφού η τάση σου για παράπονα, ευθιξία και γκρίνια, μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα διαπρέψεις κοινωνικά, όπως επίσης και θα βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις με γείτονες, αδέρφια, αλλά και μακρινούς συγγενείς! Γενικά, θα καταφέρεις να γίνεις πολύ δημοφιλής, περιζήτητος και αγαπητός, αφού μέσα από συναναστροφές και επαφές, πολλά πρόσωπα θα σου εκφράσουν τα αισθήματα τους και τις σκέψεις τους με κάθε ποικίλους τρόπους! Η επικοινωνιακή αυτή εύνοια, θα σε βοηθήσει πολύ να προωθήσεις και υλοποιήσεις τα σχέδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν η συμπεριφορά σου να είναι κάπως ψυχρή και υπερβολικά εγκεφαλική και ο σύντροφος σου θα σχηματίσει την εντύπωση, ότι αγνοείς τα συναισθήματα του και την ανάγκη του για τρυφερότητα και αγάπη! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα χορταίνεις φλερτ, κυρίως διαδικτυακά και επιπλέον έρχονται νέες γνωριμίες, που θα σε ενθουσιάσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι αποτελεσματικές και έξυπνες ιδέες σου, θα σου φέρουν επιτυχία! Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικρές οικονομικές απώλειες, λόγω κακής διαχείρισης σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα θα αισθανθείς και πάλι σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με ό,τι μέχρι τώρα έχεις πετύχει! Μπορεί κάποιες στιγμές, να γίνεσαι αρκετά πεισματάρης και επίμονος με τους άλλους, θέλοντας να αποκτήσεις τον έλεγχο, αλλά θα «μαλακώσεις» σύντομα, λόγω της καλοπροαίρετης προσωπικότητας σου! Γενικά, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις, να “στρώσεις” επιτέλους κάποια πράγματα και να νιώσεις ήρεμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ψάχνεις την ευκαιρία για μία νέα σχέση σταθερή, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής και γι’ αυτό δεν αναλώνεσαι σε ανούσια φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να απολαύσεις μία αισθησιακή, ερωτική αλλά και απόλυτα συναισθηματική ημέρα! Περιόρισε μόνο την κτητική σου διάθεση και την ζήλια, απέναντι στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, πιθανόν να υπάρξει αρκετό άγχος, αφού θα έρθουν κάποιες καθυστερήσεις! Οικονομικά, έρχονται με διάφορους τρόπους, έξτρα έσοδα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, θα έχεις σίγουρα μία ευνοϊκή ημέρα, λόγω κάποιων συγκυριών που θα έρθουν, εξαιτίας της λάμψης σου και την ικανότητας σου να τραβάς όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πάνω σου! Προσοχή μόνο στην τάση σου για εγωκεντρισμό, ξεσπάσματα χωρίς λόγο, υπερβολές και απαιτήσεις! Αν περιορίσεις αυτήν την συμπεριφορά, θα αποφύγεις παρεξηγήσεις και εντάσεις και θα απολαύσεις με ποικίλους τρόπους την εύνοια της ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην ενθουσιαστείς εύκολα και γρήγορα, με μία νέα γνωριμία, γιατί πιθανόν να διαπιστώσεις ότι τελικά, δεν είναι και ό,τι καλύτερο! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στην τάση σου να είσαι υπερβολικά ορμητικός και παρορμητικός, για να αποφύγεις εντάσεις! Χρησιμοποίησε την παθιασμένη σου και συναισθηματική σου προσωπικότητα, για να απολαύσεις αισθησιασμό με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πες όχι στην ανούσια ανταγωνιστικότητα, αλλά πες ναι στην αυτοπεποίθηση! Οικονομικά κάνεις απερίσκεπτες σπατάλες και σχεδόν αμέσως το μετανιώνεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact