ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 12 Ιουνίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα καλό θα ήταν, να αποφύγεις τις κοινωνικές επαφές και συναναστροφές, αφού θα είσαι αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά και ασταθής! Προτίμησε λοιπόν να αφιερώσεις χρόνο σε εσωτερική ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράση! Όπως και να’χει, θα δεχθείς σίγουρα ένα μήνυμα ή μία είδηση παρασκηνιακά, που θα ωφελήσει τους μελλοντικούς σκοπούς και τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε μία νέα γνωριμία τώρα, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής σε εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς να ευχαριστήσεις τον σύντροφο συνεχώς, χωρίς αντάλλαγμα! Άρχισε να κοιτάς λίγο και τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες, γιατί στο τέλος θα ξεσπάσεις με άσχημο τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θα κάνεις κάποια λαθάκια λόγω έλλειψης συγκέντρωσης! Οικονομικά, η τύχη σου χαμογελά, εκεί που δεν το περιμένεις καν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου σχέσεις και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Βοηθάς αυτούς που αγαπάς και σου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη οι άνθρωποι που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους, γεγονός που τους κάνει να νιώθουν τυχεροί! Επίσης, σε βοηθούν σε προσωπικούς στόχους και σκοπούς που έχεις θέσει και επιθυμείς άμεσα να υλοποιήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα νέες γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές, ιδίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Εκτός αυτού, υπάρχει η πιθανότητα να μεταμορφωθεί μία φιλία, σε ερωτική έλξη! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου παραπονιέται συνεχώς, κυρίως λόγω της φαινομενικής ψυχρότητας που επιδεικνύεις απέναντι του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, εντυπωσιάζεις τους συνεργάτες σου με τις εξαίσιες ιδέες σου! Μην ξοδεύεις αλόγιστα χρήματα μόνο για να ευχαριστείς τους άλλους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, φρόντισε σήμερα να είσαι επιφυλακτικός επικοινωνιακά και ρεαλιστής και όλα θα κυλήσουν θετικά για σένα! Πιθανόν να αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις την ψυχρή συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων με τους οποίους θα συναναστραφείς και γι’αυτό ίσως γίνεις λίγο παραπάνω απόμακρος και απότομος απέναντι τους! Αυτή η συμπεριφορά σου, πολύ πιθανόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις και να βλάψει την καλή κοινωνική σου εικόνα, γι’αυτό μην το παρακάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα αξιόλογες κατακτήσεις και… κελεπούρια θαυμαστές! Οι εξελίξεις μπορεί να είναι αργές και σταδιακές, αλλά δεν πειράζει, αφού κάλλιο αργά παρά ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο σου σήμερα και είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για σταθεροποίηση ή και επισημοποίηση της ερωτικής σας σχέσης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πετυχαίνεις εκπλήρωση φιλοδοξιών και σταθερότητα! Οικονομικά, οι δράσεις και οι ενέργειες σου, θα έχουν σίγουρη επιτυχία!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact