ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τετάρτης 19 Ιουνίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, πριν ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε και την λογική σου! Προσπάθησε να χειρίζεσαι ορθά, ψύχραιμα και συνειδητά τον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο, χωρίς να παρασύρεσαι σε παρορμητισμούς, νεύρα, λόγια που πονούν και ξεσπάσματα! Αν πάλι νιώσεις την ανάγκη, για απομόνωση και εσωτερικό ψάξιμο, καλό θα ήταν να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό του!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην γυρνάς σε έναν έρωτα του παρελθόντος, γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς και να πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι υπερβολικός και απότομος απέναντι στον σύντροφο σου, ιδίως κατά την διάρκεια αντιθέσεων! Επιπλέον απέφυγε οπωσδήποτε, έναν παρασκηνιακό έρωτα, διότι υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα ήταν να διατηρείς κάθε στιγμή την ψυχραιμία σου, σε ενδεχόμενες συναδελφικές προκλήσεις σήμερα! Οι οικονομικές υποχρεώσεις σου, σε αγχώνουν λίγο παραπάνω τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή όψη Αντίθεσης Ερμή-Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τις φιλίες σου, για τις οποίες θα αναγκαστείς αναθεωρήσεις, μετά από μία ένταση, συζήτηση ή παρεξήγηση, αρκετά πράγματα, ακόμα και για μακροχρόνιους φίλους σου! Προσπάθησε να παραμείνεις συγκρατημένος στις κοινωνικές σου επαφές, ακόμα κι αν κάποιες συμπεριφορές σε φτάσουν στα όρια σου και νιώθεις πως δεν μπορείς να «κρατηθείς» άλλο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος αν όντως θες να πετύχεις τους στόχους που αφορούν την σχέση σου, περιόρισε κριτική και υπερβολικές απαιτήσεις και δραστηριοποιήσου με γνώμονα την εντιμότητα και την λογική! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υποβόσκει, τώρα αποκαλύπτεται! Χειρίσου σωστά την εξέλιξη αυτή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, οφείλεις να αναγνωρίσεις τα δικά σου λάθη και να μην τα επαναλάβεις! Οικονομικά, σε χαρακτηρίζει αρκετή ανασφάλεια και νευρικότητα, γεγονός που σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η σημερινή όψη Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Θα αποκαλυφθούν αρκετοί ανταγωνιστές σου ή και εχθροί σου, που θα προσπαθήσουν να σε βλάψουν και εσύ τώρα πρέπει να τους αντιμετωπίσεις και να τους αντικρούσεις! Πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου, ώστε οι σταθερές καταστάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου να διατηρηθούν ως έχουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις στην σχέση σου τα εργασιακά σου προβλήματα, δημιουργώντας από το πουθενά εντάσεις και καυγάδες, χωρίς να σου φταίει σε τίποτα ο σύντροφος σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις τα ερωτικά με τα επαγγελματικά, ιδίως αν σε φλερτάρει ένας συνάδελφος ή πελάτης, γιατί θα εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν ανατροπές και αποκαλύψεις! Κράτα την ψυχραιμία σου και προσαρμόσου στα νέα δεδομένα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα πραγματοποιείται η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα και επηρεάζει τον τομέα της ζωής σου, που σχετίζεται με τις επαφές, τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Οργανώσου σωστά, ψάξε όλες τις παραμέτρους και φρόντισε να είσαι προσεκτικός όπου κι αν πας! Επιπλέον, κλονίζονται και οι κοινωνικές σου συναναστροφές, γι’αυτό απέφυγε σημαντικές γνωριμίες, μηνύματα, συμφωνίες και συζητήσεις σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις καυτές στιγμές με τον σύντροφο, αρκεί να μην το παρακάνεις σε νεύρα και ξεσπάσματα, χωρίς ουσιαστικό λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια, νέες γνωριμίες, όσο κι αν είναι φαινομενικά συναρπαστικές! Μην αφήνεσαι σε αυτές με αυθορμητισμό και πάθος, διότι αργότερα ενδεχομένως να το μετανιώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, κάνεις αρκετά λάθη, λόγω υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό σου! Οικονομικά, αν αλλάξεις στρατηγική διαχείρισης, όλα θα πάνε καλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, θα χρειαστεί να έχεις αρκετή ψυχική δύναμη για να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα που θα προκύψουν! Πιθανόν να νιώσεις εξαντλημένος με κάποια θέματα και να θελήσεις να βάλεις οριστικό τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την μηδέν, οργανώνοντας καλύτερα τον χρόνο και την καθημερινότητα! Η σημαντικότερη συμβουλή της ημέρας, είναι οπωσδήποτε να βρεις έστω και λίγο χρόνο να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επιμένεις στα πάθη σου και παρασύρεσαι για άλλη μια φορά, στο λάθος άτομο, που ενδεχομένως πάλι να σε πληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι προετοιμασμένος, για μία μικρή, προσωρινή κρίση της σχέσης σου! Με ήρεμη συζήτηση, ζήτα από το ταίρι σου να σεβαστεί και να κατανοήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν περιμένεις μία απάντηση ή είδηση, σήμερα σε επαγγελματικό ή οικονομικό τομέα, θα υπάρξουν ανατροπές, που θα σε απογοητεύσουν!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Παγώνει» η αντίδραση της «μαυροφορεμένης» στο κρατητήριο

Οι πρώτες πληροφορίες είναι σοκαριστικές. Αποφεύγει ακόμα και…

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί ότι θα πέσει παγκόσμια πείνα

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο…

Κρυφή συμφωνία Τραμπ-Ερντογάν;

Ο Τραμπ μάλλον είναι έτοιμος να υποστηρίξει ξανά…

Σε αρκετά δύσκολη θέση ο Έντι Ράμα μετά τη συμφωνία ΑΟΖ Ελλάδας-Ιταλίας

Σε αρκετά δύσκολη θέση πρέπει να έχει περιέλθει…

Σας έλειψα;

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες,…
contact