ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τετάρτης 19 Ιουνίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, θα φέρει κάποιες καταστάσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό σε διάφορες συναναστροφές σου και θα σε φέρουν σε αρκετά δύσκολη θέση! Θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στον τρόπο που αντιδράς, ιδίως αν είσαι θυμωμένος! Επηρεάζεται αρκετά ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων και επαφών και η συγκεκριμένη όψη μπορεί να προκαλέσει μέχρι και ρήξεις, αν δεν προσέξεις τα νεύρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι και πάλι σε λάθος αχαλίνωτα πάθη και περίεργες ερωτικές ιστορίες που ξέρεις ήδη, πως θα σε πληγώσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κλείνεις τα μάτια σε προβλήματα και κάνεις πως δεν υπάρχουν! Αργά ή γρήγορα, τα προβλήματα θα δείξουν το μέγεθος τους και θα χρειαστούν άμεση και ψύχραιμη αντιμετώπιση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά προβλήματα που ενδεχομένως θα σε απασχολήσουν σήμερα, βασίζονται κυρίως σε κλονισμένες συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, περιόρισε τα αυθόρμητα, μη κανονισμένα έξοδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, με την σημερινή Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες κάθε είδους, είναι και εκείνες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα, αφού θα διαπιστώσεις ότι η ημέρα έχεις μπόλικο… τρέξιμο! Πιθανόν να νιώσεις αρκετό άγχος και κούραση, αλλά θα αναγκαστείς να βρεις άμεσα λύσεις και να οργανωθείς σωστά, για την βελτίωση της καθημερινότητας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην κατακρίνεις τον σύντροφο σου για ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί τα λόγια σου τώρα, πληγώνουν και θυμώνουν! Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον ή κάποιο φλερτ, μέσα στο χώρο της δουλειάς, θα πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά, διότι κινδυνεύεις, λόγω κουτσομπολιών, να εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, κάνεις πολλά παρορμητικά λάθη και φυσικά αγχώνεσαι! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα τώρα, να τρέξεις για να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή όψη Αντίθεσης Ερμή-Πλούτωνα, θα προκαλέσει κάποια προβλήματα, σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου επιδιώξεις και φιλοδοξίες, την αυτοπεποίθησή σου, την προβολή σου, την δημιουργικότητά σου, τον τρόπο που ψυχαγωγείσαι, αλλά και τον τομέα των παιδιών! Αν επιστρατεύσεις λογική και αυτοσυγκράτηση και επιπλέον μειώσεις έπαρση και εγωκεντρισμό, όλα θα τελειώσουν όπως εσύ θες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε καυτές παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου, αλλά πες ένα μεγάλο όχι σε παράλογες απαιτήσεις και ανούσιες κόντρες! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να νιώθεις σήμερα ιδιαίτερα επιθυμητός και σέξι, λόγω των αυξημένων σου κατακτήσεων και θαυμαστών, όμως πρέπει να προσέξεις την τάση σου για λάθος πάθη και λάθος ερωτικές επιλογές, για να μην πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, να θυμάσαι πως η υπερβολική επίδειξη των ικανοτήτων και της δύναμης σου, μόνο ανταγωνιστές θα φέρει! Οικονομικά, απέφυγε τα τυχερά παιχνίδια και οικονομικά ρίσκα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Παγώνει» η αντίδραση της «μαυροφορεμένης» στο κρατητήριο

Οι πρώτες πληροφορίες είναι σοκαριστικές. Αποφεύγει ακόμα και…

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί ότι θα πέσει παγκόσμια πείνα

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο…

Κρυφή συμφωνία Τραμπ-Ερντογάν;

Ο Τραμπ μάλλον είναι έτοιμος να υποστηρίξει ξανά…

Σε αρκετά δύσκολη θέση ο Έντι Ράμα μετά τη συμφωνία ΑΟΖ Ελλάδας-Ιταλίας

Σε αρκετά δύσκολη θέση πρέπει να έχει περιέλθει…

Σας έλειψα;

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες,…
contact