ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 1ής Οκτωβρίου

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Υπάρχει ο απόηχος από μια πολύ δυνατή συγκίνηση και τώρα θα πρέπει να καταλαγιάσει για να προγραμματίσεις όσο μπορείς καλύτερα τις κινήσεις σου. Τα κεφάλια μέσα και δουλειά πάνω σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν και κυρίως να φέρεις την αρμονία και την συμμαχία που σου ζητείται σε κάθε σου κίνηση.
Ερωτικά: Αφού έζησες κάτι δυνατό τώρα καλύτερα να προσγειωθείς για να δημιουργηθούν δυνατότητες που θα βοηθήσουν να συνεχίσεις την σχέση με καλές προοπτικές. Σίγουρα η επαφή με τον Αιγόκερω σταματάει αρκετές φορές γιατί υπάρχει ένα πρόβλημα που πάντα θα σε φρενάρει μαζί του. Το μυστικό είναι να το προσπεράσεις για να μπορείτε να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σκοπιμότητα σε κάποιες κινήσεις σου χρειάζεται γιατί μερικές φορές ξεφεύγεις και δεν δουλεύεις με πρόγραμμα ή στόχο. Για να μπορέσεις να βάλεις το νερό στο αυλάκι έχεις ανάγκη κάτι πολύ πιο δυνατό, προσγειωμένο αλλά και ενισχυμένο από την πλευρά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Θα δεις όλες σου τις υποθέσεις από την πλευρά της λογικής και αυτό εσένα, τον προσγειωμένο Ταύρο, θα σε βοηθήσει ώστε να κάνεις αλλαγές αλλά και να επωφεληθείς από πολλά πράγματα τα οποία εσύ με τον τρόπο σου θα σπρώξεις να γίνουν.
Ερωτικά: Προτιμάς να περνάς την ημέρα σου με το πρόσωπο που είστε μαζί μιλώντας περισσότερο για δουλειές παρά για κάτι το ερωτικό. Όμως παρόλα αυτά αν είσαι στην φάση του φλερτ αυτό θα βοηθήσει γιατί θα έρθετε πιο κοντά και πάνω από όλα θα βελτιωθεί πρακτικά η ζωή σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις μελλοντικά σχέδια και πιθανόν να σκέφτεσαι να ακυρώσεις κάτι που θα σε αναγκάσει να ρισκάρεις ή να βγεις έξω από τα νερά σου. Η αξία σου σε κάποια θέματα που γνωρίζεις θέλεις να παραμείνει σταθερή και αναλλοίωτη για αυτό δεν θα παρεκκλίνεις καθόλου από τα σχέδια σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Άγεσαι από καταστάσεις που δεν είναι εύκολο να τις οριοθετήσεις ή να τις βάλεις στο δικό σου το καλούπι γιατί μερικές φορές λειτουργείς ασυνείδητα σου και δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να παραμείνεις επί των επάλξεων και να συμβιβαστείς με ένα κομμάτι κοινωνικό που πιθανόν να μην σου ταιριάζει. Η οικογένεια ίσως σε πιέσει να κάνεις πράγματα που σίγουρα δεν σου αρέσουν και πολύ.
Ερωτικά: Χρειάζεται να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να βάλεις τα πράγματα σε ένα όριο και μια τάξη. Μπορεί να νιώθεις ότι πρέπει να σταματήσεις κάποιες συμπεριφορές που είναι πολύ χύμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι να βάλεις όλες σου τις υποθέσεις σε μια τάξη γιατί μερικές φορές επικρατεί το χάος και τώρα που ενδέχεται να σου βγουν κάποιες δυσκολίες πληρωμών, θα καταλάβεις ότι πρέπει να γίνεις περισσότερο συγκεκριμένος/η σε θέματα που παλιά ήσουν φλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Εγκλιματίζεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον και θα καταλάβεις ότι είναι αναγκαίο να πάρεις και την γνώμη των άλλων. Πιθανόν να σε απασχολήσει περισσότερο τι θα κάνει ο δίπλα σου και με ποιο τρόπο θα τον βοηθήσεις και έτσι θα αντιληφτείς και τις δικές σου ανάγκες. Η ωραιοποίηση κάποιων θεμάτων που κάνεις αυτή την στιγμή πιθανόν να σε βοηθήσει.
Ερωτικά: Εκεί που ανέβαλες τα πάντα και φυσικά αρνιόσουν να αποδεχτείς τυχόν δικές σου ευθύνες, θα αναγκαστείς σε μια μεγαλύτερη παρατήρηση των συναισθημάτων σου και αυτό θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις τις δικές σου πραγματικές ανάγκες αλλά και αξίες τις οποίες τις κρύβεις πολύ καλά μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Φέρνεις τα πάνω κάτω προκειμένου να είσαι εντάξει σε συνεργασίες και σε υποθέσεις που δεν αφορούν μόνο εσένα γιατί πρέπει να λειτουργήσεις σωστά όχι μόνο τώρα αλλά και για το μέλλον σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Προσπαθείς να δεις με άλλο μάτι κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν και ίσως μπεις σε ένα κλίμα πολύ πιο αγχωτικό γιατί θα κάνεις πράγματα που μπορεί να μην σου αρέσουν. Μια μικρή μελαγχολία θα σε κατακλύσει γιατί μπορεί να μην υπάρχουν οι συνθήκες που για σένα θεωρούνται αρμονικές.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι πρέπει να συμπεριφερθείς ώριμα και αυτό σίγουρα είναι κάτι που θα σε καταπιέσει. Πιθανόν να έχεις θυμώσει και να κρατάς αποστάσεις από ένα πρόσωπο. Μπορεί όμως να κάνεις λάθος. Δεν έχεις το δικαίωμα να αρνείσαι να συζητήσεις τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί. Η απόσταση με τον Υδροχόο ίσως είναι άδικη.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα χρησιμοποιήσεις κάποιες γνωριμίες οι οποίες σου είναι αναγκαίες. Υπάρχει μια καλή προοπτική, αρκεί να ακολουθήσεις κάποιες συμβουλές ή τακτικές οι οποίες όμως δεν θα σου ταιριάζουν πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Σε διακατέχει η δημιουργικότητα και θα κινηθείς περισσότερο δραστικά. Στις σχέσεις σου θα υπάρχει εξωστρέφεια αλλά και σοβαρότητα που θα σε κάνει να δεις την ώριμη πλευρά της ζωής. Πιθανόν να βρεθείς με ηλικιωμένα άτομα τα οποία θα σου δώσουν μια καλή συμβουλή.
Ερωτικά: Η νοοτροπία να κρατάς αποστάσεις μπορεί να σε βοηθήσει γιατί συχνά υπάρχουν διάφορες εντάσεις οι οποίες σε βγάζουν από τα όριά σου. Τώρα θα βρεις τις ισορροπίες που χρειάζεσαι, κυρίως με τον Σκορπιό ή τον Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Η οργανωμένη τακτική το βλέπεις ότι σου πάει και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βγάζεις χρήματα και να βάζεις τα πράγματα στην θέση τους. Η σχέση με τους συνεργάτες σου θα σου δώσει μια ικανοποίηση γιατί θα βρείτε κοινά σημεία ενδιαφέροντος.
Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Μερικές φορές η συμβατική ζωή μπορεί να μην σου πηγαίνει αλλά είναι αναγκαίο να την ακολουθήσεις και κυρίως να μην απομακρύνεσαι τελείως από τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις.
Ερωτικά: Με τον Αιγόκερω μπορεί να υπάρχουν προβλήματα γιατί έχετε διαφορά απόψεων και πιθανόν να μιλήσετε ακόμα και για διαζύγιο. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις γιατί πρέπει να δεις μέσα σου τι ακριβώς χρειάζεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάφορες αναστολές που πιθανόν να σε απομακρύνουν από κάποιες πρωτοβουλίες που χρειάζεται να πάρεις. Το καλύτερο είναι να μην φοβηθείς άτομα που έχουν περισσότερη εξουσία από εσένα γιατί με τον τρόπο αυτό παραδέχεσαι ότι δεν έχεις αξία ή δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Παίρνεις την αναγνώριση από τους φίλους σου και κυρίως από άτομα που έχουν ωριμότητα και αξία. Αυτό σε βοηθάει να κερδίσεις μια καλή κοινωνική θέση. Αν βρίσκεσαι μέσα σε ένα οικογενειακό κύκλο θα εισπράξεις την καλή γνώμη των άλλων.
Ερωτικά: Η σχέση σου βρίσκεται σε ένα μια πολύ καλή φάση για αυτό μην ξεκινήσεις παράπονα που σχετίζονται με τα παλιά γιατί θα χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα. Η επαφή με τον Παρθένο θα σε βάλει να σκεφτείς πιο σοβαρά.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να μην χάνεις τον χρόνο σου, μετέχοντας απλά σε ανούσιες κοινωνικές εκδηλώσεις γιατί σίγουρα θα σου τύχουν και τέτοιες. Να κάνεις δημόσιες σχέσεις αλλά να υπάρχει και ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Χρειάζεται να αφουγκραστείς κάποιες εσωτερικές ανάγκες σου τις οποίες δεν ακούς και πολύ συχνά. Βάζεις φρένο και ενώ αναζητάς την αλήθεια δεν εμβαθύνεις και πολύ στα πράγματα. Κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να σε στριμώξουν.
Ερωτικά: Έχεις σοβαρέψει λίγο και κάτι σε απομακρύνει από την χαρά και τον έρωτα. Πιθανόν οι υποχρεώσεις να σε κάνουν να λυγίζεις και να μην έχεις διάθεση. Εσύ όμως που είσαι η πηγή της αισιοδοξίας και της ευτυχίας, μην αφήνεις να σε καταβάλλουν οι δυσκολίες ή τα φαινόμενα που υπάρχουν γύρω σου. Ο Καρκίνος πιθανόν να σε ενοχλήσει αρκετά αλλά νιώθεις ότι υπάρχει εξάρτηση μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι αναστολές που έχεις για κάποιες φιλοδοξίες που πιθανόν να κρύβεις μέσα σου καλό είναι να εξαφανιστούν ώστε να ικανοποιήσεις και αυτή την πλευρά του εαυτού σου που σε ωθεί να επιτύχεις και να φτάσεις ψηλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχεις συγκεντρώσει τις δυνάμεις σου γι’ αυτό καταλαβαίνεις που δείχνει ακριβώς η πυξίδα σου. Δεν είναι πολύ εύκολο να βρίσκεις τον προσανατολισμό σου με τόσες πολλές φωνές και επιρροές γύρω σου γι’ αυτό θα τις απομονώσεις για να ανακαλύψεις επιτέλους τι θέλεις αληθινά.
Ερωτικά: Ζητάς για λίγο να βρεθείς με τον εαυτό σου και αυτό πιθανόν να προβληματίσει το άλλο άτομο γιατί θέλει να είστε περισσότερες ώρες μαζί. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τις απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από τον Ιχθύ γιατί τα μπερδεύει και μερικές φορές χάνεστε στις μικρές λεπτομέρειες.
Οικονομικά & Καριέρα: Η κινητικότητα που έχεις θα σου δώσει την λύση που ψάχνεις. Αν κινηθείς λοιπόν θα έχεις αποτελέσματα, αν δειλιάσεις θα χάσεις ακόμα και την πιο μικρή ευκαιρία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Οι συνθήκες σε απομονώνουν για αυτό μπορεί να βιώσεις μια εσωτερική παγωνιά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συνδυάσεις τον έξω κόσμο με τον μέσα σου και να κάνεις μια ανάμειξη πληροφοριών για να μην αποσυνδεθείς τελείως λόγω μελαγχολίας ή στεναχώριας. Το κλίμα είναι θετικό και θα πρέπει οπωσδήποτε να το δεις.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο σε βάζει σε ένα λούκι γιατί μπορεί να νιώθεις ότι δεν υπάρχει μεταξύ σας συνεννόηση. Όμως μπορεί να το παίρνεις εσύ πολύ βαριά και να μην ισχύει στην πραγματικότητα. Από την άλλη με τον Ζυγό βρίσκεσαι σε μια καλύτερη φάση για αυτό να μην το παρατραβήξεις με τις απομονώσεις σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να αυξήσεις τις προοπτικές σου αλλά και να ανασυγκροτήσεις τις κοινωνικές σου γνωριμίες οι οποίες σίγουρα σου είναι απαραίτητες. Επειδή γενικά θα αρχίσεις να ασχολείσαι με την έρευνα αλλά και τον τρόπο που γίνονται οι επενδύσεις και άλλες οικονομικές κινήσεις, θα δεις ότι θα έχεις καλύτερες προσβάσεις πάνω σε πολλές επαφές.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχεις μια ωριμότητα η οποία σε κρατά σταθερό/η. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να ανακαλύψεις κάποια λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν από την πλευρά σου και κυρίως με φίλους που είχες επενδύσει πάνω τους. Για αυτό αν έχεις το θάρρος να ζητήσεις συγνώμη θα εξομαλύνεις όλες τις καταστάσεις.
Ερωτικά: Χρειάζεται να αναλάβεις κάποιες ευθύνες που σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για σένα κυρίως αν το πρόσωπο που είστε μαζί έχει πολλές δουλειές να κάνει. Οπότε εσύ θα πρέπει να του συμπαρασταθείς και επαγγελματικά και ψυχικά. Με τον Καρκίνο περνάς μια φάση ωρίμανσης η οποία σίγουρα θα βγάλει σε καλό δρόμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις όρια τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολα να κρατήσεις αλλά τουλάχιστον δείχνεις ποιος/α είσαι και τι θέλεις να κάνεις. Μην διστάσεις να μιλήσεις ανοικτά για αυτό που μπορεί κάποιος να σου έχει τάξει και τώρα εσύ να απαιτείς να τηρήσει τις υποσχέσεις του.

Πηγή:/www.astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact