ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες ώστε να αποτρέψεις ή να αποκρούσεις κάποιες έξωθεν «επιθέσεις» ή διεκδικήσεις που ίσως και να αγγίζουν τα όρια του παραλόγου. Αυτό όμως τελικά μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα προς όφελος σου. Παράλληλα, ο «μπλοκαρισμένος» Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να επικεντρωθείς σε εργασιακά θέματα, όπου υπάρχει μπόλικο… παρασκήνιο!

Ερωτικά
Οι καταστάσεις εναλλάσσονται κι ίσως να δυσκολευτείς να βγάλεις συμπέρασμα για τις πραγματικές προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Να θυμάσαι όμως ότι συχνά μια ανθρώπινη συμπεριφορά υποδηλώνει το αντίθετο από αυτό που δείχνει.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης στον Ζυγό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια κάποια αναστάτωση στην καθημερινότητα σου κι είναι πιθανό να προβείς σε ενέργειες που δεν λύνουν προβλήματα αλλά δημιουργούν περισσότερα. Μην βιαστείς λοιπόν να δράσεις, παρασυρμένος/η από δεδομένα ή καταστάσεις που ίσως και να μην είναι όπως φαίνονται. Παράλληλα πρόσεξε πολύ οτιδήποτε αφορά στα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν την διερεύνηση κάθε πτυχής μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει κι ίσως μάθεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μια σημαντική απόφαση, Παράλληλα όμως έχε τον νου σου και σε «καλοθελητές» που ίσως επιχειρήσουν να σε παραπλανήσουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να ασχοληθείς με ένα περίπλοκο θέμα που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια σου. Επιπλέον, ο Άρης ενδέχεται να συνεισφέρει σε μια αναστάτωση σχετική με ένα οικονομικό αλλά ίσως και επαγγελματικό ζήτημα κι αν θέλεις πραγματικά να μην βγεις χαμένος/η από όλη αυτήν την διαδικασία θα πρέπει να έχεις το σθένος να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν κι ακόμα περισσότερα.

Ερωτικά
Είναι πολύ πιθανόν να σου γίνει μια πρόταση αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούν ένα νέο ξεκίνημα, αφού κινδυνεύεις να πέσεις θύμα ενός πάθους-λάθους! Επιπλέον καλείσαι να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια φαινομενικά «ειδυλλιακή» κατάσταση.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact