ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης στον Ζυγό σε θέλει έτοιμο να «εφορμήσεις» ώστε να πετύχεις άμεσα και γρήγορα έναν σημαντικό στόχο σου. Αν όμως στο «παιχνίδι» υπάρχουν και κάποιοι ανταγωνιστές, κινδυνεύεις να αναλωθείς σε συγκρούσεις ή εντάσεις που τελικά θα σε βγάλουν από το πλάνο σου. Ίσως λοιπόν είναι σκόπιμο πριν κινηθείς να καλύψεις τα νώτα σου αναζητώντας την ελάχιστη δυνατή συμφωνία.

Ερωτικά
Ο Ερμής σε καλεί να «φωτίσεις» το παρασκήνιο κι αν σκοπεύεις να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση φρόντισε πρώτα να μάθεις όλα αυτά τα «κρυφά», που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα της κατάστασης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο «πολιορκημένος» Ερμής στον Τοξότη σε καλεί να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου αλλά και τα ενδιαφέροντα σου. Παράλληλα, ενδέχεται να συμμετάσχεις σε ποικίλες ζυμώσεις, διεκδικώντας έναν καίριο ρόλο στις εξελίξεις, καλό είναι όμως να μην μείνεις μόνον στις ανούσιες λεπτομέρειες γύρω από προσωπικά θέματα, δίνοντας έμφαση στις πιο δημιουργικές αναζητήσεις σου.

Ερωτικά
Ο κόσμος βέβαια απέχει πολύ από το να είναι «όμορφος, ηθικός κι αγγελικά πλασμένος» κι ίσως σου γίνει μια «πονηρή» κρούση ή πρόταση-παγίδα, με σκοπό είτε την συκοφάντηση σου, είτε την οικονομική εκμετάλλευση σου.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να «προσγειωθείς» στην πραγματικότητα, ίσως μάλιστα να συμβούν πράγματα που θα πλήξουν την εμπιστοσύνη σου και θα σε «ρίξουν» ψυχολογικά. Στα συμπεράσματα σου θα πρέπει όμως να συμπεριλάβεις και τις δικές σου ευθύνες, αφού όταν υιοθετείς μια υποκριτική ή ψεύτικη συμπεριφορά, το πιθανότερο είναι να εισπράξεις από τους άλλους τα… ανάλογα!

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση η κρίση σου απέχει πολύ από να είναι σωστή. Πολλές φορές το μυαλό σου παίζει παιχνίδια και φτιάχνει σενάρια που όσο κι αν τα στοιχεία τα «επιβεβαιώνουν», τελικά απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Πηγή: astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact