ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 27 Μαρτίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Τα άστρα προσφέρουν προοπτικές βελτίωσης στο ζώδιό σου, σε πολλά επίπεδα. Θα απαιτηθεί αρκετός χρόνος και θα χρειαστεί συνέπεια, σοβαρότητα και καλός προγραμματισμός για να τα καταφέρεις. Τα αποτελέσματα όμως θα έρθουν πιο σύντομα από το αναμενόμενο και θα σε δικαιώσουν για τη σωστή σου στάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια προβλήματα στα αισθηματικά σου που θα πρέπει να τα λύσεις άμεσα και να μην τα αφήσεις να διαιωνίζονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε να κάνεις κινήσεις που μπορεί να εκνευρίσουν τους συνεργάτες σου. Θα προκύψουν καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, καθώς δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε ένα φιλικό άτομο από το παρελθόν το οποίο πρόκειται να επανέλθει στη ζωή σου και να σε γεμίσει υποσχέσεις. Πριν βιαστείς να εξαφανιστείς, άκου προσεκτικά όσα έχει να πει. Ίσως κάτι από όλα αυτά να σου ταιριάζει και να μπορέσεις να το αξιοποιήσεις στο μέλλον. Οι άνθρωποι συνήθως δεν αλλάζουν, αλλά τίποτα δεν είναι απόλυτο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου θα κάνουν το ταίρι σου ευτυχισμένο. Βάλε σε εφαρμογή τη φαντασία σου, ώστε να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, με τον ερωτισμό που θα έχεις αυτή την περίοδο, κανείς δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια μικρά επαγγελματικά προβλήματα που θα παρουσιαστούν θα ξεπεραστούν σχετικά ανώδυνα. Πρόσεξε λίγο κάποιες προτάσεις που θα δεχτείς για καινούργια ξεκινήματα. Οικονομικά, δεν είσαι σε καλή περίοδο, αλλά σύντομα θα αρχίσει να αποκαθίσταται μια ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το προηγούμενο διάστημα σε κούρασε με τις υπερβολικές του απαιτήσεις. Τώρα είναι η ώρα να γίνουν όλα όπως επιθυμείς και τα προβλήματα να βρουν επιτέλους την οριστική τους λύση. Το πλανητικό τοπίο δείχνει θετικό για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά τις επιδιώξεις σου, αρκεί να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τα επαγγελματικά σου. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Τα οικονομικά σου θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην φοβηθείς τις αλλαγές που έρχονται. Προσπάθησε να εναρμονιστείς με τις καινούργιες συνθήκες, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις. Σύντομα θα λάβεις βοήθεια από κάποιο άτομο που δεν γνωρίζεις πολύ καλά, αλλά εκείνο σε έχει εκτιμήσει αρκετά. Προετοιμάσου να τη δεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις που μπορείς να αποφύγεις. Μην φορτίσεις το ταίρι σου με προβλήματα που μπορεί να έχεις σε άλλους τομείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορα επαγγελματικά προβλήματα που ίσως έχεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές, γιατί θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ένα πρόσωπο, αγαπητέ Τοξότη, από το φιλικό σου περιβάλλον που σε πλήγωσε πολύ στο παρελθόν, έχει καταλάβει την απαράδεκτη στάση του και προσπαθεί εδώ και καιρό να επανορθώσει. Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό, εκτίμησε τις προθέσεις του και μην αφήσεις περιθώρια για μεγαλύτερη συναναστροφή πέραν της τυπικής. Οτιδήποτε άλλο θα ενέχει τον κίνδυνο να επανέλθετε στα ίδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όλο το άγχος και τη φόρτιση της ημέρας θα τα πληρώσει για άλλη μια φορά το ταίρι σου. Μπορεί να σε ακούσει και να σου συμπαρασταθεί, αλλά μην ξεχνάς ότι και τα αισθηματικά σου χρειάζονται φροντίδα. Ίσως έχεις παραμελήσει λίγο τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολύ άγχος και πολύ τρέξιμο προβλέπεται σήμερα κι εσύ θα προσπαθείς να τα προλάβεις όλα και να τα τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Άλλαξε τακτική, γιατί η μέρα δεν ευνοεί την υλοποίηση επαγγελματικών σχεδίων. Δεν είναι καλή μέρα η σημερινή για τα οικονομικά σου. Θα βγουν στη επιφάνεια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τακτοποιηθούν βέβαια, όσο το δυνατόν καλύτεραΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact