ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει τώρα για το ζώδιό σου και η ζωή σου θα μπει σε εντελώς άλλους ρυθμούς που θα σε γεμίσουν άγχος. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου και να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που θα προκύψουν, οι οποίες θα φέρουν και την ουσιαστική αναγέννηση.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Έχεις πολλή υπομονή και θα σταθείς δίπλα στο ταίρι σου σε ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι στη ζωή σου, ο Ερμής στο ζώδιό σου θα βελτιώσει πολύ την επικοινωνία σου, ώστε να πετύχεις ακριβώς αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα φορτιστείς αρκετά με επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, ειδάλλως δεν θα μπορέσεις να δρομολογήσεις αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά έχεις μπει σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η οικογένειά σου ταλαιπωρείται από αδιέξοδα ζητήματα του παρελθόντος. Βάλε σε τάξη τα πράγματα όσο είναι ακόμα καιρός και φρόντισε να μην αφήσεις άλλο στην τύχη τους τα θέματα. Άλλωστε όλα αυτά μπορούν να δρομολογηθούν με σχετικά μεγαλύτερη ευκολία τώρα, λόγω της πλανητικής εύνοιας που δέχεται το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, ο Άρης στο ζώδιό σου ανεβάζει τη γοητεία σου και ο ερωτισμός σου κάνει το ταίρι σου να περνάει αξέχαστα μαζί σου. Κάνε μια προσπάθεια να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να επεξεργαστείς τις κατάλληλες λύσεις. Απόφυγε κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές και μην παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε ένα ζήτημα εξαιρετικής σημασίας που πρόκειται να βγει στην επιφάνεια, χωρίς εσύ να είσαι έτοιμος να δώσεις λύση. Συγκράτησε την ψυχραιμία σου, ούτως ώστε να μπορέσεις με ηρεμία να σκεφτείς τον καλύτερο δυνατό τρόπο να αποφύγεις τον αρχικό κίνδυνο. Μετά θα έχεις τον χρόνο να αξιολογήσεις με κάθε λεπτομέρεια τα γεγονότα και να βρεις την άκρη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για ό,τι σε απασχολεί και σε προβληματίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό για τους επαγγελματικούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μια νέα φιλία πρόκειται να μπει στη ζωή σου, αγαπητέ Καρκίνε, υποσχόμενη πολλά. Μην βιαστείς να φέρεις τα πάνω κάτω, αλλά άσε τον χρόνο να σου δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. Αργότερα θα έχεις περισσότερα στοιχεία για να κρίνεις αν αξίζει να ακολουθήσεις όσα σου λέει αυτό το πρόσωπο και πώς μπορεί να ωφεληθείς από αυτή τη φιλία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις αισθηματικά προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα. Οικονομικά, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα δεχτείς για να αυξήσεις τα έσοδά σου, θα πρέπει να τις σκεφτείς πολύ καλά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact