ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 29 Μαρτίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο νέος προγραμματισμός, αγαπητέ Σκορπιέ, θα φέρει πίεση και άγχος. Μην παρασύρεσαι από ανούσιες δραστηριότητες που σου σπαταλούν τον χρόνο. Όταν τα σημαντικά ζητήματα τακτοποιηθούν, θα έχεις το περιθώριο για διασκεδάσεις, αλλά μέχρι τότε θα χρειαστεί να κάνεις αρκετές θυσίες ακόμα. Ευτυχώς ο χρόνος περνάει γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια πράγματα στον αισθηματικό σου τομέα δεν είναι όπως τα θέλεις. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις, ώστε να περνάς καλά και εσύ και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος που είναι σε στασιμότητα και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η βελτίωση της διάθεσής σου και η άνοδος της δημιουργικότητάς σου θα χαρακτηρίσουν όλο το ερχόμενο διάστημα. Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει άσκοπα, τώρα που οι πλανήτες ενισχύουν τον δυναμισμό του ζωδίου σου σε κάθε πράξη, φέρνοντας επιτυχίες. Πέσε με τα μούτρα στη δουλειά, όπως ξέρεις εσύ, και θα ανταμειφθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίζει αρκετά. Πάρε κάποιες πρωτοβουλίες και βάλε νέες βάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές θα πρέπει να γίνουν, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις όμως θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι πλανήτες διαμορφώνουν θετικό κλίμα σε κοινωνικό επίπεδο και νέες προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου. Οι παρεξηγήσεις του παρελθόντος θα λυθούν οριστικά και η ανανέωση θα είναι μεγάλη. Μην βιαστείς να προχωρήσεις σε αλλαγές – εξέτασε προσεκτικά τα νέα δεδομένα και σύντομα θα τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που θα σου πει το ταίρι σου και θα σε κάνουν έξω φρενών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά καλές προβλέπονται οι συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ πιθανό να δεχτείς και συμφέρουσες προτάσεις. Μην πάρεις όμως αποφάσεις αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά. Οικονομικά, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα. Φρόντισε να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα, ώστε να μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Οι φόβοι και οι ανασφάλειες σε οδηγούν σε λάθη, αγαπητέ Υδροχόε, με ολέθρια αποτελέσματα. Είναι πια καιρός να βρεις τις χαμένες ισορροπίες και να φροντίσεις για όσα σε ταλαιπωρούν επίμονα όλο αυτό τον καιρό. Μην επιτρέπεις στην αφέλεια να σε κατευθύνει. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και οργάνωσε τη ζωή σου με σοβαρότητα, ώστε να έρθει η επιτυχία που περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις για θέματα που έχουν λήξει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς αναλόγως, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και βελτιώνονται. Έχεις όμως πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να σπεύσεις να καλύψεις χωρίς άλλες αναβολές.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα μπορέσεις, αγαπητέ Ιχθύ, να φέρεις τα πάνω κάτω με ευκολία και να οδηγήσεις τη ζωή σου στη μεταμόρφωση που ονειρεύεσαι. Σκέψου πραγματικά τι θέλεις και ακολούθα τον σωστό τρόπο για να το αποκτήσεις. Εμπόδια φυσικά θα υπάρξουν, αλλά δεν θα είναι καθοριστικής σημασίας. Η θετική σκέψη θα βοηθήσει πολύ τις εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, οι καταστάσεις αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν και από εδώ και πέρα θα μπορέσεις χωρίς προβληματισμούς να χαράξεις την πορεία της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή είναι περίοδος για συζητήσεις και σχέδια, αλλά και για τακτοποίηση υποθέσεων που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact