ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Νέες προοπτικές ανοίγονται ξαφνικά για το ζώδιό σου και σου δίνουν την ευκαιρία να δράσεις με αποφασιστικό τρόπο, προκειμένου να προχωρήσεις στις επιδιώξεις σου. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί τα κατάλληλα εφόδια θα τα πάρεις χωρίς να το περιμένεις και θα πρέπει να τα αξιοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για τα αισθηματικά σου, είναι σημαντικό να έρθεις σύντομα πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί το έχεις και εσύ μεγάλη ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, προβλέπεται αρκετός φόρτος εργασίας αλλά και πολλά νεύρα. Κάνε έναν προγραμματισμό και θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Μην συνεχίσεις να κάνεις άλλα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η επιτυχία που βίωσες προσφάτως, αγαπητέ Ταύρε, σε οδήγησε σε ένα ξεκαθάρισμα εχθρών και φίλων, κάτι που σου ήταν πολύ αναγκαίο το τελευταίο διάστημα. Μην αφήσεις περιθώρια σε κανέναν να σε κρίνει και μην κοινοποιήσεις τις εκτιμήσεις σου. Τράβα τον δρόμο σου και συγκεντρώσου στους δικούς σου στόχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις για κάποιες σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Μην αγχώνεσαι, γιατί με ό,τι καταπιαστείς θα τα καταφέρεις μια χαρά. Οικονομικά, μπαίνεις σε μια περίοδο βελτίωσης. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Οι ενοχές που ένιωσες, αγαπητέ Δίδυμε για κάποια πράγματα στο παρελθόν, θα αποδειχθούν πέρα για πέρα μάταιες. Η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια και θα δικαιωθείς. Απόφυγε να σχολιάσεις τα τεκταινόμενα και συνέχισε τον δρόμο σου με τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που σε διακρίνει. Η δικαίωση δεν θα αργήσει να έρθει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι προοπτικές στα αισθηματικά σου συνεχίζουν να είναι καλές και δεν αποκλείονται οι ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις κάποιες ανασφάλειες για την πορεία των επαγγελματικών σου. Μην προβληματίζεσαι μάταια, γιατί με την εργατικότητα που έχεις θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε σπατάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε ένα μήνυμα που πρόκειται να λάβεις πολύ σύντομα, το οποίο θα σε αναστατώσει. Ευτυχώς οι πληροφορίες δεν θα είναι απόλυτα σωστές. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και μην μιλήσεις με κανέναν πριν βεβαιωθείς. Έτσι θα καταφέρεις να αποφύγεις κάθε κίνδυνο που μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο. Περίμενε πριν αναλάβεις δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αν ηρεμήσεις λίγο από τις ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τη σχέση σου και εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Σ’ εσένα που δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες δίνουν όλα τα φόντα, αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί υπάρχουν θέματα που θα πρέπει να λύσεις με πολλή σκέψη και που δεν χρειάζονται καθόλου βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα το ίδιο. Να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που θα αρχίσει να αποκαθίσταται μια ισορροπία.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η βοήθεια που επιφυλάσσουν τα άστρα στο ζώδιό σου θα είναι καθοριστική για ολόκληρη τη ζωή σου. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους και προσπάθησε να σταθείς όπως ήξερες πάντα. Τα προβλήματα δεν λύνονται χωρίς σχεδιασμό και μεθόδευση και η ζωή είναι έτοιμη να σου δώσει αυτό που σου αξίζει – δηλαδή την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αλλά εσύ σκέφτεσαι ότι πρέπει να αλλάξουν μερικά πράγματα για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάνε τις πρέπουσες επαγγελματικές κινήσεις, ούτως ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που καθυστερούν την υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να βάλεις έναν σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο χρόνος που πέρασε σού άφησε πολλές πικρίες, αγαπητέ Παρθένε, αλλά και δυνατότητες που ακόμα δεν έχεις χρησιμοποιήσει. Ξεκίνα σταδιακά και με αργά βήματα να εξετάζεις αυτά τα δεδομένα, των οποίων η χρησιμότητα είναι σημαντική για το μέλλον σου. Μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους και περιμένεις θαύματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα εκπέμπεις πολλή γλυκύτητα και ρομαντισμό. Κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε πολύ καλά κι οι δυο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά, παρ’ ότι το άγχος σου θα είναι αρκετό. Για σχέδια ή αλλαγές που θέλεις να κάνεις, η περίοδος δεν σε ευνοεί. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει πρώτα να σκεφτείς πάρα πολύ καλά. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα δεν ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει χωρίς δράση. Τώρα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις όλα όσα θα πρέπει να τακτοποιήσεις πάνω σε υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη. Σύντομα μία συμφωνία θα σε βοηθήσει να οδηγηθείς εκεί που πρέπει και να μπορέσεις από θέση ισχύος να βάλεις τα πράγματα σε τάξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αρκεί να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις για οικογενειακά θέματα που αφορούν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και να βάλεις καινούργιες βάσεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact