ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 3 Ιουλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η Αφροδίτη με το πέρασμα της, στο Ζώδιο του Καρκίνου σήμερα, θα σου δώσει την ικανότητα για την μεγάλη θετική αλλαγή που εδώ και καιρό θες! Θα έχεις σαφώς βελτιωμένη κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες που θα σε χαροποιήσουν και θα σε ανανεώσουν! Ήρθε η ημέρα, που επιτέλους, μετά από μία ομολογουμένως κουραστική και πολυάσχολη περίοδο, οι φίλοι θα είναι στο πλευρό σου και εσύ θα έχεις μόνο επιτυχίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δέξου την συμβουλή από έναν καλό φίλο, για να σου δώσει την λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν στην σχέση σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, πιθανόν να σου κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον και θα νιώσεις ευχαρίστηση! Προσέγγισε τον διακριτικά, ώστε να διαπιστώσεις αν είναι αμοιβαία τα συναισθήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή σήμερα, στα παρορμητικά έξοδα! Επαγγελματικά, έρχονται αλλαγές και εσύ πετυχαίνεις έναν μεγάλο στόχο!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Καρκίνου, μπορείς πλέον να καταφέρεις να βάλεις γερές βάσεις στους υψηλούς στόχους σου, αλλά και σε σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις! Σήμερα, θα συνειδητοποιήσεις μετά από συγκυρίες και γεγονότα, πως ήρθε η στιγμή να σοβαρευτείς, να επικεντρωθείς σε φιλοδοξίες και να δραστηριοποιηθείς ουσιαστικά για εκείνες! Επίσης, κερδίζεις με ευκολία τον σεβασμό των γύρων σου, βελτιώνοντας την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα τώρα, να συζητήσεις για επισημοποίηση ή για να επιδιώξεις μία κουβέντα με τον σύντροφο σου, για επίλυση προβλημάτων! Αν είσαι ελεύθερος, θα σε απασχολήσει ένα άτομο μέσα από τον χώρο εργασίας, που η μεταξύ σας σχέση, θα αποκτήσει απρόσμενα ερωτισμό και έλξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αρπάξεις ευκαιρίες και να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο, θα σε κάνει χαρούμενο, τολμηρό και ιδιαίτερα αισιόδοξο! Σήμερα είναι μία ιδιαίτερα τυχερή, δραστήρια, έντονα κοινωνική και επικοινωνιακή ημέρα! Ευνοείσαι σε επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα, ειδήσεις, νέα, γνωριμίες και τηλεφωνήματα, όπως και σε θέματα που αφορούν εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές, εκπλήρωση στόχων, συγγενείς εξ αγχιστείας ή άτομα που βρίσκονται μακριά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις φλερτ, νέες γνωριμίες, μηνύματα, συναντήσεις και νέα ερωτικά ξεκινήματα κάθε είδους! Αν είσαι δεσμευμένος, ευνοούνται σήμερα οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις με τον σύντροφό σου, αφού θα βρεθούν ξαφνικά λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, εδώ και καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, ξοδεύεις αλόγιστα και αυτό αργότερα θα σου φέρει πιέσεις και απώλειες! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις στόχους, αρκεί να αποφύγεις επιπολαιότητα και ρίσκα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Καρκίνου, η αποκάλυψη ενός μυστικού, θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους στόχους σου, όπως και η ισχυρή πειθώ σου! Είσαι ομολογουμένως γοητευτικός, μυστήριος και έχεις δυνατή διορατικότητα! Αποφασίζεις να μεταμορφώσεις την ζωή σου, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό, εκπληρώνοντας βαθιές επιθυμίες, ακόμα και με πλάγιους τρόπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις τώρα μία γοητευτική γνωριμία και την σαγηνεύεις, χωρίς καν να προσπαθήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις το ερωτικό πάθος των ημερών με τον σύντροφό σου και ζείτε μαζί καυτές αισθησιακές στιγμές! Ωστόσο, απέφυγε ζήλια και κτητικότητα, που μπορεί να προκαλέσει ρήξεις στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σου, αφού έρχονται λύσεις σε κάθε εκκρεμότητα! Επαγγελματικά, απέφυγε το άγχος και θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα η Αφροδίτη περνάει απέναντι σου, στο Ζώδιο του Καρκίνου και καταφέρνεις να διορθώσεις τα μέχρι τώρα κακώς κείμενα και έρχεσαι πιο κοντά με άτομα που είχες , για κάποιο λόγο, απομακρυνθεί! Έχεις πια την δυνατότητα να πετύχεις βελτίωση και εξισορρόπηση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, μέσα από επαφές και συναναστροφές! Σαφώς, η ευγένεια σου, η γοητεία σου και οι καλοί σου τρόποι, θα εξυπηρετήσουν τους προσωπικούς σου στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν σήμερα σκεφτείς το επόμενο βήμα, την επισημοποίηση ή την συγκατοίκηση! Γενικά, απολαμβάνεις μία άκρως συντροφική και ερωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αξιόλογες, πολλά υποσχόμενες, νέες γνωριμίες που πιθανόν να προχωρήσουν σε μία νέα όμορφη σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, απολαμβάνεις πετυχημένες συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, όλα κυλούν θετικά αρκεί να μην ξοδεύεις αλόγιστα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact