ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 3 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο των Καρκίνου, μπορεί να μην έχεις διάθεση να βγεις από το σπίτι, αλλά σίγουρα θα περάσεις πολύ όμορφα με άτομα που αγαπάς, αποζητώντας την οικογενειακή θαλπωρή, αφού θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια σου! Απόλαυσε τώρα, τρυφερές οικογενειακές στιγμές, χαρμόσυνα γεγονότα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, αλλά και εξομάλυνση συγγενικών σχέσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να ισορροπήσεις συναίσθημα και λογική, πριν κάνεις παράπονα στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, τα ερωτικά σου είναι σχετικά ήρεμα, ωστόσο νοσταλγία και αναμνήσεις, ίσως σε στρέψουν προς το ερωτικό σου παρελθόν! Έχεις αρκετή εύνοια για επανασύνδεση, αρκεί να μην παρασυρθείς σε ψευδαισθήσεις και απατηλές προσδοκίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να αναμένεις έκτακτα έξοδα τώρα, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Επαγγελματικά νιώθεις και πάλι σιγουριά, αφού καταφέρνεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα περνάει η Αφροδίτη στο Ζώδιο του Καρκίνου, γεγονός που θα φέρει εύνοια σε επαφές και μετακινήσεις! Επίσης, απολαμβάνεις ωφέλιμες συζητήσεις και συναντήσεις, που βοηθούν την εκπλήρωση των στόχων σου! Διαπροσωπικές σχέσεις με αδέρφια και γείτονες, βελτιώνονται στο έπακρο! Δέχεσαι απανωτά ευχάριστα νέα, χαρμόσυνες ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα που σε ανανεώνουν ιδιαίτερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να βρεις εύκολα λύσεις σε ένα πρόβλημα της σχέσης σου, μετά από μία ουσιαστική συζήτηση με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ και μόλις ήρθε μία άκρως εποικοδομητική ημέρα για τα αισθηματικά σου, που θα φέρει ερωτική επιτυχία μέσα από συζητήσεις, μηνύματα και ειδήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετές οι γκάφες που κάνεις στον οικονομικό τομέα και πιθανόν, να το μετανιώσεις αργότερα! Επαγγελματικά έχεις ευκαιρία να πετύχεις σήμερα, μία συμφωνία που περίμενες!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, η σημερινή είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο, θα σε ανταμείψει με αρμονία, ηρεμία και ησυχία, σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν! Η ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, με αυτοεκτίμηση και άπειρη αυτοπεποίθηση! Μπορείς και απολαμβάνεις τα απλά και μικρά πράγματα στη ζωή, με ποικίλους τρόπους! Απέφυγε μόνο, διατροφικές υπερβολές και παράλογα πείσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι βέβαιος, σβήνοντας κάθε αμφιβολία, όσον αφορά την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου, προς εσένα και επιπλέον, απολαμβάνετε μαζί στιγμές γεμάτες αισθησιασμό! Αν είσαι ελεύθερος άρπαξε την δυνατότητα που σου δίνεται, να αρχίσεις κάτι σταθερό στην ζωή σου, γι’αυτό να είσαι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή, ώστε να μην χάσεις την ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να αναμένεις νέες πηγές εσόδων, που πραγματικά θα σε ανακουφίσουν! Επαγγελματικά, πρέπει να αυξήσεις τους ρυθμούς σου, ώστε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα η σημερινή για σένα, με σπουδαίες για σένα εξελίξεις, αφού η Αφροδίτη περνά πλέον στο δικό σου Ζώδιο! Θα έχεις σίγουρη εύνοια σε διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, αλλά και σε θέματα ομορφιάς, εμφάνισης και λάμψης! Χρησιμοποίησε την ακαταμάχητη γοητεία σου, σε επικοινωνίες και συζητήσεις, προκειμένου να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και σκοπούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, άρπαξε σήμερα την ευκαιρία για μία νέα σχέση ή μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη για μέλλον! Είναι σίγουρο πως θα χορτάσεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, όλα τα θέματα που αφορούν την ερωτική σου σχέση, βελτιώνονται με ευκολία, αφού οι ευκαιρίες και η εύνοια, χαρακτηρίζουν τώρα, την ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εκμεταλλεύσου την βελτιωμένη σχέση, που έχεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά βρίσκεις λύσεις και κάνεις νέα σχέδια για να αυξήσεις τα έσοδά σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, με την Αφροδίτη να περνάει σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, από σήμερα, έχεις σκοπό να αναθεωρήσεις σχέσεις, αισθήματα και καταστάσεις, ώστε αργότερα να προχωρήσεις με σωστά βήματα! Έχεις ήσυχη την συνείδηση σου και καταφέρνεις να διαφυλάξεις με επιτυχία τα μυστικά σου! Στρέφεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο, τα συναισθήματα σου και τις ψυχικές σου ανάγκες! Ωστόσο, μην ανοίγεσαι στους πάνες, διότι ποτέ δεν ξέρεις, ποιοι σε ζηλεύουν ή ποιοι σε φθονούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, απολαμβάνεις σήμερα στο έπακρο τον συναισθηματισμό και τον ρομαντισμό της ημέρας! Πολύ πιθανόν, μια παρασκηνιακή, κρυφή και παθιασμένη σχέση, θα σε συναρπάσει, θα σε παρασύρει και θα ταράξει την καθημερινότητα σου, με ευχάριστο όμως τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, απέφυγε αφηρημάδα και λάθη! Οικονομικά, αρπάζεις ευκαιρίες για να διευθετήσεις σημαντικές εκκρεμότητες για την δουλειά σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact