ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η κοινωνική σου ζωή σήμερα θα είναι αυξημένη και θα μπορέσεις να κάνεις πολλές δημόσιες σχέσεις. Κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν φρόντισε να τα λύσεις άμεσα γιατί μπροστά σου ανοίγεται λαμπρό μέλλον. Κάποια δικά σου άτομα μπορεί να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε ότι έχεις να πεις να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορείς να υλοποιήσεις και τα σχέδια που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδα σου θα αρχίσουν να αυξάνονται.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα θα πρέπει να κατανείμεις τον χρόνο σου ακριβώς όπως πρέπει. Φρόντισε να μην υποσχεθείς όλα αυτά στα οποία δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να βάλεις προτεραιότητες. Δεν χρειάζεται να υποχρεώνεσαι σε κάθε κοινωνική πρόσκληση που σε καλούν, καθώς ο χρόνος σου πιθανότατα θα δαπανηθεί καλύτερα αλλού.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά αλλά πρόσεχε δεν πρέπει να επαναπαυτείς με τίποτε. Μην κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Έχεις πολύ εργατικότητα και συνέπεια αλλά μην το παρατραβάς θα εξαντληθείς. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που θα αυξήσεις τα οικονομικά σου. Πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Θυμήσου ότι από τις έξι αισθήσεις, η κοινή λογική είναι η πιο σημαντική. Παρόλο που συνήθως το γνωρίζεις πραγματικά αυτό, θα μπορούσες να βρεις τον εαυτό σου και να πετύχεις τους στόχους σου. Σήμερα φρόντισε να πεις μερικά πράγματα έξω από τα δόντια χωρίς να δείξεις κανένα συναισθηματισμό. Μπορείς να κάνεις τα σχέδια και το πλάνο σου για τις επόμενες μέρες. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι θα έχεις την σωστή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Φρόντισε να μην αποκαλύψεις σήμερα οικογενειακά ζητήματα. Οτιδήποτε μοιράζεσαι με φίλους σου θα μπορούσε να σου βγει στο μέλλον ανάποδα και δεν θα ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις. Επικεντρώσου στις καθημερινές σου δραστηριότητες και να θυμάσαι ότι οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στην σχέση σου να κάνεις υποχωρήσεις για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου με πολύ ψυχραιμία γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους που θα σε νευριάσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις έξοδα γιατί πρέπει να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact