ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις τον εαυτό σου να καταπιαστεί με επιπόλαιες σκέψεις. Φρόντισε να κάνεις αυτά που θέλεις χωρίς κανένας να μπορεί να σε εμποδίσει σε αυτό το πλάνο που έχεις βάλει. Σήμερα κάποιες συζητήσεις που μπορεί να κάνεις με κάποιο φιλικό σου άτομο θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Να και πάλι μέσα στην μέση οι υποχρεώσεις σου και οι καθημερινές ευθύνες που αγχώνεις το ταίρι σου και δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική γιατί θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Αν κάτι δεν σου αρέσει καλό θα είναι πριν μιλήσεις να σκεφτείς καλά. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Προφανώς, είναι πάντοτε συνετό να εκπληρώσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, αλλά το μυαλό σου πιθανώς να απασχολείται σήμερα από άλλα πράγματα. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, επικεντρώσου στα θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα και σε βεβαιώνω ότι με ότι καταπιαστείς θα έχεις μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στην δουλειά σου αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Υπάρχει πάντα ένα παρορμητικό στοιχείο στη συμπεριφορά σου, αλλά μπορείς επίσης να επωφεληθείς από τον προχωρημένο σχεδιασμό. Είναι εύκολο να κάνεις τα πάντα να φαίνονται καλά όταν δεν υπάρχουν άμεσα εμπόδια που εμποδίζουν την πρόοδό σου. Κάνε τις κινήσεις που πρέπει σήμερα για να μπορέσεις να πετύχεις τα σχέδια σου με περισσότερη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δώσε στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη σου και την υπομονή σου μπορείς και περνάς τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έρχονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι στόχοι που έχεις για την δουλειά σου βλέπεις ότι σιγά – σιγά αρχίζουν και υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις γιατί στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact