ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, το Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, σήμερα, προμηνύει πολύ ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα στα ξαφνικά, χωρίς καν να το περιμένεις! Ιδανική ημέρα για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι ή μία έξοδο ψυχαγωγίας! Το σίγουρο είναι ότι όχι μόνο θα περάσεις πολύ καλά, αλλά θα υπάρξουν και κάποιες απρόβλεπτες εκπλήξεις που θα σε συναρπάσουν! Τα νέα και ειδήσεις που θα έχεις, θα σου θυμίσουν πως η τύχη είναι ακόμα με το μέρος σου και λειτουργεί για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως έρθει ξαφνικά μία ευκαιρία, να επισημοποιήσεις την σχέση σου ή αν είσαι ήδη παντρεμένος, να βελτιώσετε πλήρως την ζωή σας και την καθημερινότητα σας με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να κάνεις σήμερα μια σοβαρή και αξιοθαύμαστη γνωριμία με ένα άτομο που θα σου προσφέρει ότι ακριβώς είχες ονειρευτεί, ως το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, πετυχαίνεις υψηλούς στόχους! Ιδανική ημέρα για συμφωνίες και υπογραφές!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, το Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, που σχηματίζεται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ να αναλύσεις και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες και ανάγκες, όπως και τα αισθήματά σου! Η μέρα ενδείκνυται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το παρόν, αλλά και το μέλλον σου. Μπορεί να φαίνεσαι λιγότερο κοινωνικός και απομονωμένος από την κοινωνική ζωή, κάποιες ξαφνικές επαφές και επικοινωνίες, θα σου δώσουν χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα γίνει η αποκάλυψη κρυφών θαυμαστών! Αυτό φυσικά θα αλλάξει τα σχέδια σου και θα ανατρέψει τα δεδομένα σου, αλλά και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, εκτός από τις καυτές αισθησιακές στιγμές που θα περάσεις με τον σύντροφο, η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει κιόλας να πείσεις το ταίρι σου, για τις πιο βαθιές σου συναισθηματικές ανάγκες και εκείνος να σε καταλάβει απόλυτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πρέπει να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές των σχεδίων σου, για να έχεις πρόοδο! Οικονομικά, αλλάζεις τις προτεραιότητές σου και έτσι βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, σήμερα, είναι σαφώς μία πολύ θετική όψη για σένα! Κατά την διάρκεια κάποιας μετακίνησης, θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις λάβεις σοβαρά υπόψη σου! Θα έρθεις σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, θα έχεις ευκαιρία να ταξιδέψεις, να προγραμματίσεις και να πετύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, αλλά επίσης θα λάβεις ξαφνικές ευχάριστες ειδήσεις και νέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας είναι απόλυτα ευνοημένος, ιδίως επικοινωνιακά, αφού πολλές θα είναι οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές και θα χορτάσεις επαφές, ραντεβού, μηνύματα και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, σε κακομαθαίνει με κάθε τρόπο και μάλιστα, πιθανόν να προχωρήσει και σε μία πρόταση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πετυχαίνεις στόχους και ίσως μία διάκριση! Απέφυγε τα οικονομικά ρίσκα σήμερα, γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact