ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει την ευκαιρία να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, να αντιληφθείς πλήρως τα συναισθήματα σου και να μάθεις ένα ευχάριστο νέο παρασκηνιακά, που θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι ευτυχισμένος! Επιστράτευσε διαίσθηση, πριν από κάθε σου κίνηση και προσπάθησε να ξεφύγεις, από το πολυάσχολο καθημερινό σου πρόγραμμα και να αρχίσεις να ηρεμείς και να ασχολείσαι με τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλαιός ή παρασκηνιακός έρωτας, σε οδηγεί σε καυτά συναρπαστικά ερωτικά μονοπάτια! Ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, σου αναστατώνει όλη την ζωή, ευχάριστα! Αν είσαι δεσμευμένος, μία συζήτηση για την επίλυση παλαιών προβλημάτων που εκκρεμούν με τον σύντροφο σου, σου δίνει χαρά και ανακούφιση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά σου μπαίνουν επιτέλους σε πρόγραμμα και επαγγελματικά, έρχονται απρόοπτες εξελίξεις που θα σου προσφέρουν χαρά!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, σου υπόσχεται να σου προσφέρει μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη ημέρα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, θα βρεθούν στο προσκήνιο τώρα και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις χαρμόσυνες συζητήσεις, αλλά και να λάβεις χαρούμενα νέα και ειδήσεις από φίλους σου, χωρίς να το αναμένεις καν! Μάλιστα, ένας συγκεκριμένος φίλος, σου ετοιμάζει μία έκπληξη που θα σε συναρπάσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα καλό θα ήταν να προτείνεις και να οργανώσεις μία έξοδο με τον σύντροφο σου, που θα ανανεώσει την σχέση σας, αφού θα περάσετε σίγουρα υπέροχα! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα, τηλεφώνημα ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία, θα σου αλλάξουν κυριολεκτικά την ζωή! Το φλερτ ωστόσο, δεν θα έχει σταματημό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, απολαμβάνεις θετικές απρόσμενες αλλαγές και προτάσεις! Στον οικονομικό τομέα, ευνοείσαι για συμφωνίες, υπογραφές και συμβόλαια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, το Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού, που διαμορφώνεται σήμερα, θα σου προσφέρει εξαιρετικά θετικές και μάλιστα απρόσμενες εξελίξεις, που θα βοηθήσουν πολύ, στην πλήρη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρεις να λύσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι πρότινος, αφού ο σεβασμός και η συμπάθεια των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι, θα τους ωθήσει να σε βοηθήσουν έμπρακτα στις υψηλές φιλοδοξίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος η ώριμη και προσγειωμένη αυτοπεποίθηση σου και η ουσιαστική σου γοητεία σήμερα, θα βοηθήσουν, να κάνεις μία νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία, που θα πιθανόν να οδηγηθεί σε σοβαρή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του συντρόφου και έτσι κερδίζεις εσύ το «πάνω χέρι» στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έρχονται νέες προτάσεις και πρόοδος! Οικονομικά, θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις κατά πολύ τα έσοδά σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact