ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 10 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Όσο πιο βαθιά βουλιάζεις στα κρυφά συναισθήματά σου τόσο χάνεις ένα κομμάτι από τον αληθινό σου εαυτό. Όμως επειδή πιθανόν να μην μπορείς να κάνεις αλλιώς ίσως πρέπει να κρατήσεις την λογική σου για να μην ξεφύγεις και για να μην έχεις δυσκολίες με φίλους που μπορεί να σε αποσυντονίζουν.
Ερωτικά: Όσο είσαι με τον Σκορπιό τόσο θα δοκιμάζεις να επικοινωνήσεις με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο, δηλαδή να τα λες όλα χωρίς να κρύβεις κάτι. Με τον Ταύρο ή τον Ζυγό θα δημιουργηθεί ένα μικρό παρασκήνιο και δε θέλεις να χάσεις την αυτοδυναμία σου από αυτό.
Οικονομικά & Καριέρα: Πέφτεις στα βαθιά γιατί όλα σου φαίνονται δύσκολα, αλλά αυτό θα σε κάνει να κινητοποιηθείς και να σκεφτείς επιτέλους και το συμφέρον σου. Θα κάνεις τους απαραίτητους συνδυασμούς, χωρίς όμως να σημαίνει ότι αυτό είναι εύκολο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Βγαίνουν στην επιφάνεια οι απαιτήσεις σου από τα άλλα άτομα και μάλιστα από αυτά που είσαι πολύ κοντά τους. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα καταλάβεις τι τελικά δεν απαιτείς και ίσως το κάνεις τώρα.
Ερωτικά: Θα σε πιάσουν ζήλειες και μεγάλη κτητικότητα η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη να την βγάλεις στην επιφάνεια. Τώρα όμως κάπως θα το δείξεις και ίσως να έχεις εξαρτημένη συμπεριφορά και πιο πολύ με τον Σκορπιό.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να φυλάξεις τα νώτα σου και να μην έχεις εκείνη την κλασική συμπεριφορά που τα δίνεις ή τα δείχνεις όλα. Πιθανόν να σκέφτεσαι κάπως ωφελιμιστικά αλλά έτσι νιώθεις ότι προστατεύεσαι. Με τον Σκορπιό μπορεί να συζητήσετε μαζί για κάποια θέματα και ίσως να χαράξετε μια κοινή πολιτική που σας συμφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Κάνεις σκέψεις περίεργες και πιάνεις τα θέματα τελείως διαφορετικά από άλλες φορές. Όταν δεν μιλάς μπορεί να είναι καλύτερα γιατί μερικές φορές εκτίθεσαι όταν ανακατεύεσαι και μεταφέρεις από τον ένα στον άλλον πληροφορίες ή ακόμα και κουτσομπολιά.
Ερωτικά: Προσπαθείς να μπεις στο μυαλό και την καρδιά του Σκορπιού αλλά χωρίς να είναι εύκολο αν δεν βάλεις το συναίσθημά σου που είναι απαραίτητο. Μπορεί να σταματάει η επικοινωνία σου με τον τρόπο που έχεις ήδη μάθει αλλά πιάνεις τη βαθιά ουσία και θα είναι και ένα κομμάτι από την δική σου ψυχή.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να ασχοληθείς με έρευνα ή να διεισδύσεις σε ένα πολύ δύσκολο θέμα που θα είναι για σένα το έναυσμα για να καταλάβεις με ποιο τρόπο θα κερδίσεις. Τα οικονομικά σου θα τα κινήσεις με ένα τρόπο περισσότερο διαισθητικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Πιθανόν να πιάνουν οι κεραίες σου συναισθήματα που ίσως είναι αρκετά έντονα ή με θυμό, αλλά θα καταφέρεις να διεισδύσεις με ένα τρόπο βαθιά εκφραστικό. Αν είναι να συζητήσεις για παιδιά και δημιουργικότητα θα δεις ότι θα έχεις μεγαλύτερες αντοχές γιατί έχεις οράματα.
Ερωτικά: Οι αισθήσεις σου θα είναι πολύ οξυμένες και η σεξουαλικότητά σου πιθανόν να πιάσει ταβάνι. Το δύσκολο είναι να διαχειριστείς συναισθήματα εκδίκησης ή θυμού, αν σου βγουν. Αν βάλεις αγάπη και συγχώρεση θα ξεπεραστούν πολλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα πάρεις χρήματα αλλά μετά ίσως να νιώσεις υποχρέωση απέναντι σε κάποια άτομα. Αν δεν το θέλεις προσπάθησε τουλάχιστον να δεις όλες τις ευκαιρίες και να εξαντλήσεις τις δυνατότητές σου. Αν σχεδιάζεις μια ιδιαίτερη δουλειά κατά κάποιο τρόπο κρυφά από άλλα άτομα μάλλον θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Δεν μιλάς εύκολα και δεν λες αυτά που νιώθεις γιατί μπορεί να έχεις θυμό ή να νιώθεις ανασφάλεια που δεν την εκφράζεις για να μην εκτεθείς. Το άγχος πάντως μπορεί να είναι έντονο αλλά να μην το δείχνεις γιατί δεν θέλεις να φανεί ότι κάτι δεν πάει καλά.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Σκορπιό σε βάζει σε μια ιδιαίτερη διαδικασία η οποία σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα, πολύ βαθιά και κυρίως παθιασμένα. Φρόντισε να μην ανταλλάξεις δύσκολες συζητήσεις με τον Ταύρο γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην φοβάσαι να ζητήσεις, πιστεύοντας ότι θα σε θεωρήσουν άνθρωπο που κυνηγάει τα χρήματα. Πρέπει να προσπαθήσει να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους και κυρίως όσο αφορά ένα ακίνητο ή μια οικονομική διεκδίκηση που μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολη για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου αρνητικά συναισθήματα που δεν είναι εύκολα να τα εκφράσεις αλλά θα το κάνεις από ανάγκη γιατί, αν τα κρατήσεις, θα γίνεις πολύ τοξικός/η και δεν σου χρειάζεται αυτή την περίοδο.
Ερωτικά: Αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν είναι κοντά σου γιατί είναι σε ταξίδι ή δεν επικοινωνείτε λόγω κάποιων συνθηκών μπορεί να κάνεις διάφορες αρνητικές που όμως δε θα ισχύουν. Η σχέση με Σκορπιό χρειάζεται δουλειά και εμβάθυνση για να μπορέσετε να τα πάτε καλά ενώ με τον Υδροχόο υπάρχουν ανατροπές που ίσως είναι και ευχάριστες, αν και στην συγκεκριμένη φάση μπορεί να γίνεις πολύ απαιτητικός/η .
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς ακόμα και παζάρια να κάνεις για κάτι που θέλεις να αγοράσεις. Αν είναι να υπογράψεις για μια δουλειά καλύτερα να μην πεις εύκολα το «ναι» γιατί έτσι ίσως δημιουργήσεις κάποιες καταστάσεις που θα σε συμφέρουν περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Κρατάς χαμηλούς τόνους γιατί δεν θέλεις να δείξεις αυτά που κρύβεις μέσα σου, που μάλλον είναι πολλά και δύσκολα. Τώρα θα συνειδητοποιήσεις τι γίνεται από άποψη συναισθημάτων που μπορεί να τα έχεις απωθήσει πολύ βαθιά. Ενδέχεται να σου βγει ένα παράπονο με άτομα που σε έχουν αδικήσει και μετά θυμός.
Ερωτικά: Κρατάς τις αποστάσεις και ίσως να μην δείχνεις τι νιώθεις. Με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό μπορεί να μοιράζεσαι ακόμα και δουλειά αλλά κι εκεί πρέπει να έχεις ανοιχτά τα χαρτιά σου γιατί δεν θέλει και πολύ να γίνουν μπερδέματα. Αν όμως σχετίζεσαι με Κριό νιώθεις πολλά αλλά δεν θέλεις να φανεί ότι σε καίει μια συμπεριφορά του και μάλιστα αυτή που σε κάνει να ζηλεύεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναθεωρείς κάποια στάση σου και ίσως να είσαι πιο σταθερός/η σε ένα κομμάτι που ξέρεις καλά και δεν μπορεί κανένας να στο αμφισβητήσει. Μπορεί οι ανησυχίες σου για το πώς θα τα βγάλεις πέρα να είναι υπερβολικές και να χάνεις την ελπίδα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Δεν φοβάσαι να πεις και να κάνεις αυτό που θέλεις αλλά κράτα το μέτρο αυτή την περίοδο γιατί έχεις κάποιες πεποιθήσεις οι οποίες καταργούν την σταθερότητα και μπορεί να εκνευριστείς με το παραμικρό.
Ερωτικά: Δικαιώνεσαι εν μέρει γιατί έχεις την ανταπόκριση που θέλεις, άσχετα αν εσύ μετά βαρεθείς ή πιστέψεις ότι όλα είναι τελικά μάταια επειδή σε πιάνουν οι μαύρες σου. Αυτοαναιρείσαι και δεν ξέρεις και εσύ μετά πως νιώθεις κυρίως όταν σου βγαίνει το ανικανοποίητο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις δεσμεύσεις που σε υποχρεώνουν να κινηθείς ταυτόχρονα σε δυο επίπεδα και να αφήσεις εκείνη την νωχελική ή παθητική στάση γιατί δεν σε παίρνει να αδρανήσεις και να μη φέρεις αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι για λίγο σε μια κατάσταση που μπορεί να μην σε εκφράζει αλλά έχεις και αυτό το κομμάτι, δηλαδή που και που τις μαύρες σου αλλά και τη διάθεση για απομόνωση, οπότε δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις. Δεν είσαι μόνο αισιοδοξία και στόχοι. Μπορεί να μετράς τις πληγές σου αλλά μερικές φορές το χρειάζεσαι.
Ερωτικά: Όταν έχεις σκοπιμότητα μέσα στην σχέση δεν είσαι ο εαυτός σου, αλλά τώρα που κάθεσαι και σκέφτεσαι και δεν θέλεις να πολυεμφανιστείς παρόλο που είσαι γενικά κοινωνικό ον, βλέπεις τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά. Ίσως κάπου να αδικήθηκες σε κοινά οικονομικά θέματα και αυτό να σε ενόχλησε.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως άλλα να θες και άλλα να δείχνεις και από εκεί που έλεγες ότι είσαι έτοιμος/η για ένα άλμα, ξαφνικά να σταματήσεις αυτή την επιθυμία σου γιατί βλέπεις ότι μπορεί να μην έχεις τις απολαβές που ζητάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχεις μπει στα βαθιά και βλέπεις μια αλήθεια η οποία μπορεί να είναι κάπως σκληρή, όμως είναι και λυτρωτική γιατί υπάρχει από την πλευρά σου εκτόνωση η οποία σου χρειάζεται. Αν βρεθείς με φίλους μπορεί να είσαι αρκετά επιφυλακτικός/η γιατί πιθανόν να μην έχεις εισπράξει εκείνη την συμπεριφορά που έχεις ανάγκη για να ανοιχτείς.
Ερωτικά: Υπάρχει έντονο συναίσθημα το οποίο σε βγάζει από μια ανυπαρξία μέσα στην σχέση. Ίσως να μην το εκδηλώνεις εύκολα και να κρατάς τις σκέψεις σου πολύ προστατευμένες, αλλά το πάθος σου θα βγει. Ο Σκορπιός σε εκφράζει με κάποιο τρόπο αλλά δεν έχετε ακόμα καταλήξει αν είστε φίλοι ή σε σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες ανατροπές γιατί όπως βλέπεις όλα αλλάζουν, από το περιβάλλον μέχρι και τις σχέσεις με τους γύρω σου γι’ αυτό προσπαθείς με κάθε τρόπο να κρατήσεις το κομμάτι που γνωρίζεις και σου δημιουργεί ασφάλεια. Η επιρροή ενός ατόμου που μπορεί να έχει μεγάλη δύναμη στον κοινωνικό περίγυρο ή στην δουλειά που είσαι θα σε βοηθήσει σημαντικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Ο Ερμής είναι ακόμα στο ζώδιο σου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί από το μέσο του τρίτου δεκαήμερου. Οπότε αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία θα δεις ότι οι ιδέες σου είναι πιο εύκολο να υλοποιηθούν αλλά και να βγάλεις προς τα έξω την προσωπική σου έκφραση.
Ερωτικά: Οι εσωτερικές σου ενστάσεις είναι αρκετές και ίσως τώρα με κάποιο τρόπο ό, τι κουκούλωνες να το δεις μπροστά σου. Με τον Σκορπιό θα δοκιμάσεις να τεστάρεις τις αντοχές σας γιατί αρκετές φορές ενώ υπάρχει συναίσθημα έχετε αποστάσεις. Με τον Κριό ή τον Τοξότη τα πράγματα είναι πιο εύκολα αλλά όχι τόσο βαθιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές αφορμές να δείξεις τις κρυμμένες σου δυνατότητες οι οποίες μπορεί να είναι και σε επαγγελματικά ενδιαφέροντα που μπορεί να μην ταιριάζουν στην τρέχουσα κατάσταση. Προσπάθησε να ερευνήσεις πιο βαθιά την ατομική σου αλήθεια. Δεν χρειάζεται να είσαι ανοικτός/η με άτομα που δεν εμπιστεύεσαι.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Βουτάς στην φαντασία σου αλλά με ένα τρόπο που θα έχει μεγάλο βάθος και πιθανόν πάθος. Βέβαια όλο αυτό είναι καλό αν ασχολείσαι και με μια μορφή τέχνης, αλλιώς θα είσαι σε μια δική σου πραγματικότητα που είναι πολύ συμβατή με τον ψυχισμό σου και την έκφραση της ευαισθησίας σου. Κάποια καινούργια χόμπι ή ενδιαφέροντα μπορεί να βγάλουν από την ανία και την πλήξη.
Ερωτικά: Κολυμπάς στα βαθιά και δεν αρνείσαι να δεις μια άλλη οπτική γωνία της σχέσης σου. Μερικές φορές φυλάς πράγματα γιατί δεν θέλεις να τα εκθέσεις γι’ αυτό έχεις και μια επιφυλακτική συμπεριφορά. Με τον Σκορπιό γίνονται διάφορα, όχι πολύ φανερά, γιατί και οι δυο δεν θέλετε να εκτεθείτε. Με τον Κριό όμως υπάρχει μεγάλη έλξη αλλά γίνεται κι ένα παιχνίδι «μέσα – έξω» και μάλλον θα απομακρυνθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Ζητάς αυτά που κατά την γνώμη σου έχεις δουλέψει και όχι κάτι παραπάνω αλλά αν δεν δράσεις με ένα πολύ σταθερό αλλά μυστικό τρόπο τελικά δεν θα έρθουν στα χέρια σου. Από το εξωτερικό σου ανοίγεται μια πόρτα η οποία είναι μεν δύσκολη αλλά αν τα καταφέρεις θα είναι για μεγάλο διάστημα.

Πηγή:astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact