ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 11 Αυγούστου

Διαβάστε αναλυτικά…

Κριός: Σημαντικό Πλανητικό γεγονός σήμερα ο Δίας θα περάσει στην Παρθένο. Έως τις 9/9/2016, θα σας βοηθήσει να εξελιχθούν σωστά ζητήματα εργασίας και υγείας. Βάλτε λοιπόν ένα πλάνο και ανοίξτε τους ορίζοντες σας σε επαγγελματικά θέματα. Η μέρα αυτή είναι μια ανοικτή ενέργεια στο σύμπαν για ό,τι αφορά ευκαιρίες σε εκκρεμείς καταστάσεις στα επαγγελματικά και την υγεία σας.

Ταύρο: Με τον Δία στην Παρθένο από σήμερα και για ένα χρόνο, αξιοποιήστε δεξιότητες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τα εισοδήματα σας. Ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο από εδώ και πέρα, με νέες ευκαιρίες και ανάκαμψη σε κάτι που σας ταλαιπωρούσε. Πολύ πιθανόν μέσα σε αυτό το χρόνο να γίνουν κάποιοι γονείς ή να πάρουν μία σημαντική ικανοποίηση από τα παιδιά τους.

Δίδυμοι: Με τον Δία στον τομέα της οικογένειας αλλά και των συγγενικών σχέσεων, θα μπορέσετε να ενώσετε πλέον καταστάσεις που είχαν μεγάλες ρωγμές κατά το παρελθόν. Αν και η παραμονή στην Παρθένο θα διαρκέσει ένα χρόνο, θα μπορέσετε σε αυτό το χρονικό διάστημα να βάλετε σειρά και σε οικονομικές ρυθμίσεις που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία ή κληρονομικό στοιχείο.

Καρκίνος: Ο Δίας στην Παρθένο από σήμερα και για ένα χρόνο, θα κάνει ένα δυνατό και επιτυχημένο πέρασμα για σας. Ένα ταξίδι που θα έχει επαγγελματικό υπόβαθρο, μια επικερδής συμφωνία, σπουδές και τυχερές επαφές με άτομα που θα σας φανούν αρκετά χρήσιμα σε μάκρος χρόνου. Η ενισχυτική παρουσία του Ερμή, δεν αφήνει κανένα ενδοιασμό ότι θα κάνετε κάτι που θα έχει απόλυτη επιτυχία.

Λέων: Μία αναχώρηση σήμερα από το ζώδιο σας, του πλανήτη της τύχης θα γίνει αισθητή το επόμενο διάστημα. Η προσοχή σας τώρα θα στραφεί σε οικονομικά θέματα με κάποιες ευνοϊκές συνθήκες που το σύμπαν θα μεριμνήσει για αυτές. Αν ο χρόνος που πέρασε σας άφησε εκκρεμότητες οικονομικής φύσης, μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα βάλετε μια σειρά και θα έχετε μεγαλύτερες απολαβές.

Παρθένος : Τα καλά νέα ήρθαν επιτέλους και σε σας. Σήμερα η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας και η παραμονή του σε σας ένα ολόκληρο χρόνο, θα σας κάνει το λιγότερο αισιόδοξους για το αύριο. Κυνηγήστε ευκαιρίες για επικερδείς σχέσεις και συνεργασίες. Θα ξεφορτωθείτε βάρη από το παρελθόν και θα ξεκινήσετε κάτι με επιτυχία. Πιθανότατα να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

Ζυγός: Ο Δίας θα καλύψει από σήμερα και για ένα χρόνο, τις ψυχολογικές σας ανάγκες, αλλά και τυχόν θέματα υγείας θα πάρουν μια καλύτερη σειρά. Μπορεί να θελήσετε αυτό το διάστημα να κάνετε κάποια θεραπεία, ή κούρα, ή επέμβαση που θα υπάρξουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Η εργασία θα είναι πολύ πιθανόν μια εύκολη υπόθεση για σας, εφόσον θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες.

Σκορπιός: Ο Δίας από σήμερα στην Παρθένο, σας δίνει καλύτερες συνθήκες σε επαγγελματικούς στόχους. Καινούρια πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας και εύνοια από φίλους. Τον χρόνο της παραμονής του, θα γίνετε αισιόδοξοι λίγο παραπάνω από ό,τι πρέπει χάνοντας το μέτρο τις περισσότερες φορές. Έτσι θα έχετε μια λαθεμένη εκτίμηση σε κάποια οικονομικά θέματα που σας αφορούν άμεσα.

Τοξότης: Η μέρα αυτή είναι η αφετηρία σε μία πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα επαγγελματικά και τα κοινωνικά σας θέματα. Για ένα χρόνο λοιπόν η παραμονή του Δία στην Παρθένο, θα σας κάνει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας στην επαγγελματική αλλά και κοινωνική σας καταξίωση. Βέβαια, δεν θα δοθούν όλα χωρίς προσπάθειες, που πολλές φορές θα αγγίζουν και την ψυχολογική σας εξάντληση.

Αιγόκερως: Είστε κι εσείς από τους ευνοημένους, όπου θα μπορέσετε με την είσοδο του Δία στην Παρθένο να δώσετε νέα πολλά υποσχόμενη ώθηση στη ζωή σας. Μία αλλαγή σε τόπο διαμονής, κάποιο ταξίδι, νομικά θέματα αλλά και θέματα σπουδών θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τολμήστε αυτό που φοβόσασταν μέχρι χθες, ίσως εκεί βρείτε την ολοκλήρωση.

Υδροχόος: Σήμερα θα πρέπει να δείτε και εσείς τη σημαντική αλλαγή που θα γίνει στη δική σας ζωή με την είσοδο του Δία στην Παρθένο. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για ευνοϊκούς οικονομικούς διακανονισμούς και κερδοφόρες συνεργασίες. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα γίνουν πιο ουσιαστικές και θα μπορέσετε με πολύ εύκολο τρόπο να φέρετε κοντά σας άτομα που σας χωρίζουν άδικες παρεξηγήσεις.

Ιχθείς: Ο Δίας σήμερα θα κάνει την είσοδο του στην Παρθένο και θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση για ένα χρόνο. Οι ευνοϊκότατες προτάσεις που θα δεχτείτε για επαγγελματικούς λόγους, ίσως να πρέπει να τις ξανασκεφτείτε παίρνοντας αποφάσεις μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Οι προσωπικές σας επιλογές αυτό τον χρόνο θα έχουν μια ξεχωριστή θέση, και πολύ πιθανόν να αλλάξει η οικογενειακή σας κατάσταση.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact