ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 11 Νοεμβρίου

Τα Ζώδια της Τρίτης 11 Νοεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τα ζώδια της Τρίτης

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Υπάρχουν αρκετές εντάσεις στην ατμόσφαιρα και αν τις πιαστείς στην παγίδα μάλλον θα καβγαδίσεις. Οι μάσκες μπορεί να πέσουν και να ειπωθούν αλήθειες που σίγουρα δεν θα ευχαριστήσουν πολύ κόσμο.
Ερωτικά: Έχεις πολλές αμφιβολίες και νεύρα για αυτό θα χαλάσεις κάτι που είναι πολύ στατικό και δεδομένο για κάτι περισσότερο δυναμικό αλλά και λυτρωτικό. Η σχέση με τον Καρκίνο ή τον Ζυγό σου προκαλεί πονοκέφαλο γιατί είστε σε φάση που δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις ρισκάροντας τα μέχρι τώρα δεδομένα να κάνεις κάτι που πιθανόν να το φοβάσαι, αλλά βλέπεις ότι δεν πάει άλλο. Υπάρχουν εύθραυστες ισορροπίες και συμφωνίες που είναι πολύ αδύναμες που μπορεί να χαλάσουν και να βρεθείς εκτός παιχνιδιού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Άτομα από την οικογένειά σου μπορεί να ταξιδέψουν κάπου μακριά και έτσι εσύ έχεις παραπάνω δουλειές γιατί προσπαθείς να τους βοηθήσεις και να τους στηρίξεις. Η σχέση σου με την λογοτεχνία, με διάβασμα και γενικά με σπουδές σου δίνει μια ιδιαίτερη ικανοποίηση. Η σκέψη για το ξεκίνημα μιας νέας γλώσσας κυρίως (λατινογενούς) θα σου αρέσει πάρα πολύ.
Ερωτικά: Ενώ είσαι έτοιμος/η να κάνεις τα δικά σου με κάποιο τρόπο ηρεμείς και προτιμάς τους πιο χαμηλούς τόνους στην επικοινωνία. Με τον Αιγόκερω ζητάς να γίνει κάτι πολύ πιο σύντομο μεταξύ σας παρά να περιμένεις για πολύ καιρό. Η επιστροφή ενός Κριού θα είναι πολύ δυναμική και δεν θα ξέρεις πώς να διαχειριστείς την υπόθεση κυρίως αν είσαι ήδη σε σχέση. Πάντως τα συναισθήματά σου θα είναι πολύ δυνατά για το άτομο αυτό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κινητοποιηθεί και προσπαθείς με όλα τα μέσα που διαθέτεις να κάνεις δουλειά που θα σε κάνει να κερδίζεις και να βγεις για λίγο έξω από την ρουτίνα. Όσο κινείσαι και δεν μπλοκάρεις με το μυαλό σου τις κινήσεις σου, τόσο περισσότερο θα βγαίνεις έξω από το λούκι της απραξίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Βρίσκεις ένα δρόμο για να πορευτείς πάνω σε αυτόν και σίγουρα θα εξασφαλίσεις κάποιες καλές προοπτικές που θα σε πάνε λίγο παραπέρα. Τα συναισθήματά σου με κάποιο τρόπο θα σε οδηγήσουν στον σωστό δρόμο.
Ερωτικά: Η σκέψη μιας ώριμης σχέσης ασυνείδητα σε τρομάζει μερικές φορές και δεν μπορείς να καταλάβεις το λόγο. Αλλά αν το αποφασίσεις δεν θα είναι και τόσο δύσκολο όσο σου φαίνεται. Μερικές φορές το μυαλό σου μπλοκάρει τα πάντα και δεν σε αφήνει να ζεις και να κινείσαι με ελευθερία.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση με άτομα της οικογένειας ή άλλα πρόσωπα που θέλουν να σε προστατεύσουν, από τη μια σου κάνει καλό και από την άλλη περιορίζει την ελευθερία της έκφρασής σου. Σίγουρα έχεις ανάγκη καθοδήγησης, κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο και επαγγελματικές σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια ένταση και σε ένα ξεσηκωμό που δύσκολα μπορεί να ξεφύγεις αν δεν φτάσεις σε ένα τελικό αποτέλεσμα. Ίσως θα χρειαστεί να ζυγίσεις καλύτερα τα πράγματα γιατί θα κάνεις βιαστικές κινήσεις που πιθανόν αντί να τα φτιάξεις, θα τα χαλάσεις.
Ερωτικά: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και μπορεί να ξεσπάσεις στην σχέση σου. Νιώθεις ότι υπάρχει ένα κομμάτι ανικανοποίητο και πιθανόν να κρατάς και θυμό για πράγματα που δεν έχουν γίνει όπως τα περίμενες. Αν σχετίζεσαι με ένα Κριό, Ζυγό ή Αιγόκερω ίσως νιώθεις ότι δεν προστατεύεσαι αρκετά και προκαλέσεις καβγά ή εξαφανιστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνεις και να γεφυρώσεις δύο πλευρές και αυτό σε κάνει και τρέχεις. Η εξασφάλιση είναι δύσκολη αλλά όχι αδύνατη. Συντόνισε καλά τις προσπάθειές σου και μη βάζεις μπροστά το εγώ, γιατί δεν θα τα βρεις με συνεργάτες με τους οποίους υπάρχουν ήδη ευαίσθητες ισορροπίες.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Περιμένεις ότι ανά πάσα στιγμή θα γίνει κάτι και θα βγεις από ένα λούκι που σε καταδυναστεύει. Αλλά προς τα παρόν μπορεί και να κρύβεσαι σε ψυχολογικό επίπεδο και να μην ανοίγεις τα χαρτιά σου.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Αιγόκερω είναι περιπετειώδης για αυτό θα περάσεις μαζί του κάπως δύσκολα και θα χρειαστεί να βρείτε μια μέση λύση. Πάντως αν δεν γίνουν υπερβάσεις από τους δύο δεν θα καταφέρετε και πολλά. Με τον Σκορπιό σίγουρα θα υπάρχουν υπερβολές σε σκέψεις και σε κινήσεις. Αν είναι καλές, κράτησέ τις γιατί μόνο με σπάσιμο ορίων θα γίνει κάτι σοβαρό.
Οικονομικά & Καριέρα: Διατηρείς την ψυχραιμία σου, γιατί νιώθεις ότι χρειάζεται να κάνεις κινήσεις που να είναι πολύ λογικές, προκειμένου να μη χάσεις τη μπάλα. Χρειάζεται να μπεις βαθιά στα πράγματα για να ερευνήσεις περισσότερο ό, τι σου λένε και σου υπόσχονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Οι αναμνήσεις σου σε παρασέρνουν και σε βάζουν να κάνεις κάποιες κινήσεις πολύ νοσταλγικές. Με τον τρόπο αυτό έρχεσαι κοντά είτε με την οικογένεια σου είτε με άτομα που σου δημιουργούν συναισθήματα ασφάλειας.
Ερωτικά: Η διάθεσή σου να έρθεις κοντά με τον Καρκίνο θα σου δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσεις τα δικά σου συναισθήματα γιατί το έχεις ανάγκη για να δεις πως θα πορευτείς μαζί του. Από την άλλη με τον Κριό υπάρχουν κάποιες έντονες διαφωνίες αλλά αν σε ενδιαφέρει πολύ να τις διαχειριστείς με μεγάλη εξυπνάδα.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θα καταφέρεις να κατακτήσεις πράγματα που θέλεις και να έχεις και κέρδη από εκεί που δεν το περίμενες. Αλλά για να γίνουν όλα αυτά θα χρειαστεί να δεχτείς και κάποιες προηγμένες απόψεις που θα σε βγάλουν από τα ίδια και τα ίδια.
Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Νιώθεις έντονα την ανάγκη να προστατέψεις την εικόνα σου αλλά ίσως να μην μπορείς να το κάνεις με ευκολία γιατί βρίσκεσαι σε μια φάση που θα χρειαστεί να εκτεθείς ακόμα και στην οικογένεια σου. Η συμμετοχή σου σε συνεχόμενες κοινωνικές εκδηλώσεις πιθανόν να σε κουράσει.
Ερωτικά: Με τον Καρκίνο συζητάτε και συζητάτε και σε κρίση καταλήγετε. Μάλλον νιώθεις ότι δεν αγαπιέσαι με τον τρόπο που θέλεις. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Αιγόκερω που άλλες φορές είστε μαζί και άλλες φορές είστε απόμακροι λόγω διαφορετικών στόχων και υποχρεώσεων.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις πολλά περισσότερα από αυτά που μπορείς και πιθανόν να καταπιέζεσαι κατά κάποιο τρόπο, αλλά βλέπεις ότι είναι αναγκαίο να κρατήσεις κάποιες σωστές αποστάσεις για να μην υπάρχουν μπερδέματα. Η οικογένεια μπορεί πάντως να σε βοηθήσει για κάποιες υποθέσεις που θέλεις να κλείσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε καλά χέρια και αυτό σε κάνει να νιώθεις ότι προστατεύεσαι και ότι μπορεί να αφεθείς σε όλες τις καταστάσεις χωρίς να έχεις άγχος. Η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει σε κάποιες καλές αποφάσεις. Αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκαήμερου ίσως κάνεις κάποιες υπερβολές σχεδόν σε όλα τα ζητήματα που σε απασχολούν.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Καρκίνο σε βοηθάει να νιώθεις καλά και να κάνεις σχέδια για οικογένεια γιατί αν δεν σου εξασφαλίζει το άτομο που είστε μαζί δυνατά συναισθήματα και εμπιστοσύνη εσύ δεν μπορείς να προχωρήσεις ακόμα και αν είσαι τρελά ερωτευμένος/η. Υπάρχει το ένστικτό σου που σε προστατεύει.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις άνεση μόνο όταν οι συνεργάτες σου ή τα άτομα που είναι γύρω σου φέρονται σαν να είναι οικογένειά σου. Με αυτόν τον τρόπο βγάζεις όλα σου τα προσόντα και μπορείς και λειτουργείς πολύ καλά. Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι πάντα ιδανικές αλλά στο χέρι σου είναι να δημιουργήσεις ένα κλίμα εμπιστοσύνης και αποδοχής με τους άλλους γύρω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Σε απασχολεί η οικογένεια και προσπαθείς με όλους τους τρόπους να εξασφαλίσεις κάποιες υλικές προδιαγραφές για να προσφέρεις αυτά που νιώθεις ότι θα σε βγάλουν από τα αδιέξοδα.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός προσώπου που βρίσκεται στο εξωτερικό σου δημιουργεί ανασφάλεια γιατί είστε κάπως μακριά. Αλλά με κάποιο τρόπο θα προσπαθήσεις να εξασφαλίσεις μια πολύ προσωπική επικοινωνία για να είσαστε κοντά ψυχικά. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσεις. Κυρίως αν το άτομο είναι Καρκίνος.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν σου είναι εύκολο να λες «ναι» σε άτομα και συνεργάτες που έχετε μια τελείως αντίθετη άποψη για κοινά θέματα. Μπορεί με τον τρόπο σου να δείξεις την άρνησή σου σε κάποια θέματα, χωρίς όμως να συγκρουστείς, γιατί έχεις ανάγκη και την εξασφάλιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Κινείσαι με άνεση γιατί νιώθεις προστατευμένος/η από άτομα που είναι πολύ κοντά σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις μεγαλύτερη εσωτερική ασφάλεια. Πρόσεξε όμως τις αντιφάσεις που μπορεί να υπάρχουν μέσα σου γιατί θα χαλάσεις τις ισορροπίες.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να είσαι κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αυτή τη στιγμή δε σε καλύπτει μια σχέση που είναι αποστασιοποιημένη ή πολύ φιλική, γιατί θέλεις συγκεκριμένα πράγματα και αν δεν τα έχεις θα επαναστατήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς την κάλυψη από άλλα άτομα και πηγαίνεις με το μέρος τους γιατί θέλεις να στηρίξεις κάτι που δεν είναι εύκολο να το εκτελέσεις μόνος/η σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που νιώθεις συναισθήματα για τους γύρω σου και πιθανόν να θέλεις να τους προστατέψεις σαν να είναι πολύ δικά σου άτομα. Αυτό θα σου εξασφαλίσει μια πιο καλή επαφή και σχέση. Αλλά, δεν θα είναι και πολύ εύκολο για σένα γιατί αισθάνεσαι ότι χάνεις κάπως τον αυθορμητισμό ή την φαντασία σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο σε υποχρεώνει να αλλάξεις κάποιες προσωπικές αποφάσεις και συγχρόνως θα υπολογίζεις περισσότερο τα συναισθήματά του. Πάντως μέσα από ένα οικογενειακό περιβάλλον που δεν είναι απαραίτητα το δικό σου αλλά ενός φίλου θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι σημαντικό για σένα στο μέλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις την εσωτερική πλευρά μιας κατάστασης και αυτό σίγουρα σε κάνει να εκτιμάς με μεγαλύτερη ακρίβεια τα γεγονότα και τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Αρκεί να διατηρήσεις την διαίσθησή σου σε σωστό επίπεδο και να μην την θολώσεις με πολλές σκέψεις.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχεις μια μεγάλη άνεση στο να χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου σήμερα για αυτό δεν θα δειλιάσεις να κάνεις κινήσεις που άλλες φορές θα θεωρούσες ριψοκίνδυνες ή ανούσιες.
Ερωτικά: Φέρεσαι με γλυκύτητα και σταθερότητα σε ένα Σκορπιό και αυτό σου εξασφαλίζει μια μεγαλύτερη ισορροπία μαζί του. Με τον Αιγόκερω είναι σαν να έχετε κάνει μια μυστική συμφωνία αυτό το διάστημα όπου θα ξεπεράσετε όλα τα προβλήματα που έχετε και μάλλον δεν ευθύνεστε εσείς αλλά το περιβάλλον σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Προωθείς από ένα σωστό ένστικτό τις κινήσεις σου έτσι ώστε να λειτουργήσουν όλα υπέρ σου και να σου εξασφαλίσουν μια ομαλή συνεργασία και πορεία μέσα από την οποία μπορεί να έρθουν χρήματα από και που δεν περίμενες.
Πηγή: astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact