ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 13 Αυγούστου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα επικεντρωθείς στον εαυτό σου και όχι στις ανάγκες των άλλων, όπως συνηθίζεις να κάνεις! Η Σελήνη στο Ζώδιο σου φίλε Αιγόκερε, θα σε βοηθήσει στην αναζήτηση και στον προσδιορισμό της προσωπικότητάς σου και θα καταφέρεις, να χρησιμοποιήσεις σωστά τα ταλέντα σου και την διαίσθηση σου, ώστε να ξεχωρίσεις και να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου! Προσοχή μόνο σε στιγμές μέσα στην ημέρα, που θα σε πιάσει μία αδικαιολόγητη και υπερβολική χωρίς λόγο, συναισθηματική ανασφάλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς εύκολα να αποπλανήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως γίνεις λίγο περισσότερο απαιτητικός από ό,τι συνήθως, γεγονός που θα δυσαρεστήσει ενδεχομένως τον σύντροφο σου! Ηρέμησε τον και κάν’τον να ξεχαστεί, περνώντας μαζί του καυτές αισθησιακές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις την ικανότητα σήμερα, να παίζεις ρόλους στον εργασιακό χώρο και να δείχνεις αυτό που περιμένουν οι άλλοι από σένα, γεγονός που σε συμφέρει! Οικονομικά μην είσαι παρορμητικός σε έξοδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για σένα αγαπητέ Υδροχόε για να ενδοσκόπηση, σκέψεις, αναθεώρηση και προστασία του εαυτού σου στο εσωτερικό σου ψυχικό καταφύγιο. Δώσε σημασία στα όνειρα που βλέπεις σήμερα, γιατί θα σου δώσουν πολλές απαντήσεις στα συναισθηματικά σου ή ψυχολογικά σου διλήμματα και ανασφάλειες! Επιπλέον, προτίμησε να προωθήσεις παρασκηνιακά τα σχέδια σου, ή έστω να μοιραστείς με ανθρώπους που είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου ίσως δυσαρεστηθεί σήμερα από την τάση σου να μείνει μόνος σου και βυθισμένος στις σκέψεις σου. Πράγματι είναι φυσιολογικό να έχεις ανάγκη για τον δικό σου χώρο και χρόνο, όμως αφιέρωσε και λίγες στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας, στο άτομο που αγαπάς! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι από μεγάλα λόγια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανεπτυγμένη σου δημιουργικότητα, είναι αυτή που σήμερα θα σε οδηγήσει σε επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, επιστράτευσε λογική και θα δεις ότι υπάρχουν λύσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου στους φίλους σου και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Τα επικείμενα γεγονότα και εξελίξεις, θα σε βοηθήσουν να δεθείς πολύ με τους φίλους σου, αλλά ίσως παρουσιάσεις υπερευαισθησία για τον τρόπο που σου συμπεριφέρονται και πιθανόν να γίνεις λίγο παραπονιάρης. Προσπάθησε να περάσεις όμορφα μαζί τους και όχι να παρασύρεσαι σε ανόητες παρεξηγήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, φέρνει σίγουρα νέες γνωριμίες, πολλές εξόδους, επαφές και επικοινωνίες, δίνοντας σου την ευκαιρία να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή και να πετύχεις στόχους! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική μέρα να συναντηθείτε, εσύ και ο σύντροφος σου με φίλους και έτσι, να ανανεώσετε και την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μην είσαι προκλητικός απέναντι στους συναδέλφους! Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν ανατροπές, θετικές, αλλά και αρνητικές!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact