ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 13 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα επηρεάσουν έντονα τις εξελίξεις σου, αλλά και τις φιλοδοξίες σου, η γνώμη των άλλων, αλλά και κατάσταση μέσα στον οικογενειακό τομέα! Η δική σου παροχή φροντίδας, μέσα στα οικογενειακά πλαίσια, είναι και αυτή που θα σου δώσει ηρεμία και ικανοποίηση, αφού θα νιώσεις ότι έχεις ξανά εσύ τον έλεγχο στα χέρια σου! Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις εσύ τον ρόλο του ισχυρού στην οικογένεια, ώστε να καταφέρετε να λύσετε κάποια προβλήματα που τώρα προέκυψαν και η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται, κερδίζοντας τον σεβασμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμέος και επιδιώκεις σταθερότητα, σιγουριά ή ένα βήμα επισημοποίησης, μπορείς σήμερα να το επιδιώξεις και να το καταφέρεις, επιστρατεύοντας την σοβαρή σου γοητεία, αλλά διατηρώντας και την γλυκύτητα σου! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να έχεις εξομολόγηση, από τον γοητευτικό συνάδελφο ή συνεργάτη, που τόσο καιρό σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μεγάλο μέρος των επαγγελματικών σου στόχων και προσδοκιών σου, θα εκπληρωθούν! Μην μπλέκεσαι σε οικονομικούς ανταγωνισμούς!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, θες να αισιοδοξήσεις ξανά, να καλοπεράσεις και να φιλοσοφήσεις με βελτιωμένη και ανεβασμένη διάθεση την ζωή! Καταφέρνεις λοιπόν, με την βοήθεια της τύχης, να πάρεις χαρά μέσα από επαφές, επικοινωνίες, σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια, ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και εποικοδομητικές συναντήσεις! Στηρίζεσαι και επηρεάζεσαι έντονα από τις πεποιθήσεις και τις αξίες σου και αυτό είναι που θα σε βοηθήσει στο να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος οργάνωσε ή ξεκίνησε σήμερα ένα ταξίδι ή μία εκδρομή με τον σύντροφο σου, που σίγουρα θα σας ανανεώσει! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις συναρπαστικές και πολλές γνωριμίες και φλερτ, ένα ερωτικό χαρμόσυνο νέο, είδηση, τηλεφώνημα ή μήνυμα, αλλά και συναντήσεις που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μην υποστηρίζεις τα πιστεύω σου με παράλογο τρόπο, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις! Οικονομικά, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνεις συμφωνίες και συναλλαγές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα έρχονται λύσεις σε ό,τι μέχρι τώρα σε απασχολούσε, χάρη φυσικά στα μαθήματα που έχεις πάρει στο παρελθόν, τις εμπειρίες σου και την εξαιρετικά ισχυρή διαίσθηση σου! Καταφέρνεις με την γοητεία σου, να πείθεις τους άλλους να σου κάνουν χατίρια, να εκπληρώνεις επιθυμίες, αλλά και να μαθαίνεις τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου και σε αφορά άμεσα! Οι αποκαλύψεις σήμερα, είναι με το μέρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών! Έχεις έντονες επιθυμίες, θες να ανήκεις κάπου και να νιώθεις ασφάλεια και έχεις ένα απίστευτα γοητευτικό ταλέντο, να σαγηνεύεις σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, οι στόχοι σου αποκτούν βάθος και καταφέρνεις πολλούς από αυτούς! Οικονομικά, πριν προχωρήσεις σε συμφωνίες, έλεγξε αν όντως υπάρχουν οι απαραίτητες εγγυήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, είναι μία ημέρα που θα καταφέρεις μέσα από επαφές, αλλά και συγκυρίες να εναρμονιστείς με τους γύρω σου και να εξομαλύνεις ή απλά να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Διεκδικείς με κάθε τρόπο και καταφέρνεις σταθερότητα και ασφάλεια στις επαφές που έχεις με τους άλλους ανθρώπους κι ευτυχώς οι καλοί και προσαρμοστικοί σου τρόποι σε βοηθούν σε αυτήν σου την προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, περιστρέφεται κυρίως γύρω από τις ερωτικές σου σχέσεις, οι οποίες ομολογουμένως θα έχουν αρκετές διακυμάνσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα έχεις και η πρωτοφανής υπερευαισθησία σου, θα σε κάνουν να βρίσκεις προβλήματα, εκεί που δεν υπάρχουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, μάθε να συνεργάζεσαι και να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες που επικρατούν! Στα οικονομικά σου, βρίσκεις επιτέλους τις σωστές ισορροπίες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact