ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 15 Αυγούστου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οργάνωσε την μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα ήρθε ο καιρός που μπορείς να κάτσεις με το ταίρι σου και να μιλήσεις για την σχέση σου και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι μπορείς αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι για να γνωρίσεις το ταίρι που ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε στα επαγγελματικά σου να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Έχεις ήδη πάρα πολλές υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα, άφησε τη μέρα σου να κυλήσει ήρεμα και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους. Απόφυγε να εμπλακείς σε παρασκήνιο γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Φρόντισε να κατανείμεις έτσι τον χρόνο σου, ώστε να δώσεις την αγάπη σου στα άτομα που τη χρειάζονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν και θα πηγαίνουν καλύτερα αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και αισθάνεσαι και ανασφάλεια. Στα οικονομικά φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα μείνε μακριά τους γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Μια βραδινή έξοδος με φιλικά πρόσωπα θα σου έκανε καλό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της σχέσης σου ώστε να περνάς καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου. Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες για να μην φτάσουν τα πράγματα εκεί που δεν θα ήθελες. Στα οικονομικά δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει και αποδίδει.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact