ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 15 Αυγούστου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα μην κινηθείς παρορμητικά γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη που θα φέρουν προβλήματα για το μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, κοίτα να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου και θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο σε εντάσεις. Δεν πρέπει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Αυτά τα σχέδια που έχεις βάλει στο μυαλό σου θα τα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια που έχεις βάλει για την δουλειά σου μπορεί να καθυστερούν αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια για αυτό απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Από σήμερα φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά ώστε να μπορέσεις λίγο να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και καίριες ιδέες για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που αποζητάς. Επιδίωξε να κάνεις κάποιες αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης στο ζώδιο σου τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται οι ελεύθεροι να κάνετε και νέες γνωριμίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τώρα που είναι ο Άρης στον Λέοντα είναι καιρός να κινηθείς ανάλογα για να γνωρίσεις το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες και ειδικότερα σε συνεργασίες που θα κάνεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Πληθώρα αλλαγών θα συμβεί στην ζωή σου. Το κακό με σένα είναι ότι αγχώνεσαι για πράγματα τα οποία δεν τα προγραμματίζεις εσύ αλλά εμφανίζονται από το πουθενά. Ήρθε ο καιρός να αφήσεις τα πράγματα να κινηθούν μόνα τους και εσύ να είσαι απλώς θεατής. Χωρίς άγχος όμως και κυρίως αμφιβολία για το αύριο και να ξέρεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις σε σχέση με τον ταίρι σου. Θα έχεις αντιπαραθέσεις χωρίς να το καταλάβεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου δεν θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου αλλά σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact