ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 16 Ιουλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα θα πρέπει να περιορίσεις την παρορμητικότητα και την αυξημένη σου βιασύνη που ενδεχομένως να σου προκαλέσουν προβλήματα και να σε παρασύρουν σε γκάφες! Κατά τ’άλλα σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα, λάμψη και θάρρος και έχεις σίγουρα μία ενεργητική, ενθουσιώδη προσωπικότητα, που την θαυμάζουν όλοι γύρω σου! Αν λοιπόν, υπάρχει μία εκκρεμότητα ή μία συμφωνία που θες να πραγματοποιηθεί άμεσα, διεκπεραίωσε την τώρα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, διατήρησε την ειλικρινή και άμεση στάση και συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφο σου, χωρίς όμως να τον προσβάλλεις ή να τον φέρνεις σε δύσκολη θέση! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου, γεγονός που φέρνει ακόμα πιο πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αποδίδεις όπως πρέπει, λαμβάνεις δράση και έχει άπειρες δυνατότητες για επιτυχία! Οικονομικά υπάρχει κάνεις ανούσια έξοδα, γεγονός που θα σε αγχώσει αργότερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα εντείνεται ιδιαίτερα η ευαισθησία σου, ο συναισθηματισμός σου, αλλά και το ένστικτο σου! Θα καταφέρεις να βρεις σίγουρα την σημερινή ημέρα, τις λύσεις που χρειάζεσαι σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Επικεντρώσου στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση, αναγνώρισε τις ανάγκες σου και κάνε άφοβα σχέδια και προγραμματισμούς για το μέλλον σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις τώρα, αφού η δοτικότητα σου και η φροντίδα σου προς τον σύντροφο, μπορεί να βελτίωσαν κάποια πράγματα στην σχέση σας, αλλά νιώθεις παράλληλα ότι τα εκμεταλλεύτηκε κιόλας! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι αυθόρμητα νέες γνωριμίες και φλερτ, πριν αποδείξουν με πράξεις την αξία τους!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, απέφυγε μυστικοπάθεια και ίντριγκες, γιατί πολύ πιθανόν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα! Οικονομικά, καλό θα ήταν να προστατεύεις λίγο περισσότερο την τσάντα σου ή το πορτοφόλι σου και γενικά τα προσωπικά σου αντικείμενα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, έμπνευση, χαρά και ενθουσιασμό! Για το λόγο αυτό, πες ναι χωρίς δεύτερη σκέψη, σε θετικές αλλαγές που έρχονται στην ζωή σου, ακόμα κι αν είναι απρόσμενες και αρχικά σε σοκάρουν! Το μεγαλύτερο όμως μήνυμα της ημέρας, είναι οι φίλοι σου, οι οποίοι σε στηρίζουν και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους, λεκτικά αλλά και με πράξεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε όσο μπορείς τις προκλητικές και νευρικές αντιδράσεις σου απέναντι στον σύντροφο σου, διότι ο τσακωμός είναι πολύ κοντά αν δεν συγκρατηθείς! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί εδώ και καιρό, να είχες ορισμένα συναισθήματα για κάποιο άτομο, αλλά σήμερα ξαφνικά, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε ένα νέο πρόσωπο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, επικοινωνείς άψογα με συνεργάτες και συναδέλφους, γεγονός που θα σε ευνοήσει πολύ! Οικονομικά, πιθανόν να ξοδέψεις χρήματα, για αγορές που δεν χρειάζεσαι ουσιαστικά!

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact