ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 16 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις με τις άμεσες αντιδράσεις σου, αλλά και με τις ώριμες και προσεκτικές σου απαντήσεις, λόγω της αυξημένης σου διαίσθησης και οξυδέρκειας! Ιδανική ημέρα για διακόσμηση σπιτιού ή για οικιακές επισκευές, αφού η σημερινή σου ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια, είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική και σίγουρα θα βρεις πολλές λύσεις σε οικιακά, αλλά και συγγενικά θέματα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δεν υπάρχει λόγος να αποφεύγεις την έκφραση των συναισθημάτων σου, διότι ο σύντροφος σου θα απογοητευτεί με την ψυχρή και απόμακρη συμπεριφορά σου! Αν είσαι ελεύθερος, καλείσαι να δείξεις την υπευθυνότητα σου, διατηρώντας την καλή σου κοινωνική εικόνα, αν θες να πετύχεις αξιόλογες γνωριμίες και κατακτήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά κάνεις υπερβολικά έξοδα, κυρίως για να βοηθήσεις άλλους! Επαγγελματικά, πετυχαίνεις εύκολα στόχους και φιλοδοξίες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είσαι έτοιμος να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, μετατρέποντας αισθήματα και ανάγκες, σε φυσική δράση και πράξεις, γεγονός που εξυπηρετεί απόλυτα, την επίτευξη των στόχων σου! Ξεχωρίζεις για την ευφυΐα σου, την ανοιχτή συμπεριφορά σου και τις τίμιες αντιδράσεις σου, χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους! Διασκέδασε το λοιπόν και γίνε ξανά αισιόδοξος!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να βρεις σήμερα τον χρόνο, ώστε να επιδιώξεις μία εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σου για την επίλυση θεμάτων της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, αναζητάς περιπέτεια και ανεμελιά και φλερτάρεις χωρίς σταματημό! Η συμπεριφορά αυτή ωστόσο, θα σε οδηγήσει σε ερωτικές επαφές, επιφανειακού και όχι ουσιαστικού χαρακτήρα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται προσοχή η καριέρα σήμερα, διότι πολύ πιθανόν να σε αποπροσανατολίσουν σήμερα η ανωριμότητα και η επιπολαιότητα σου! Οικονομικά, οφείλεις να αλλάξεις άμεσα τον τρόπο ζωής σου, προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα απέφυγε να εκδηλώσεις συναισθήματα, επιθυμίες και ανάγκες, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις των γύρων σου! Έτσι κι αλλιώς, έχεις την απαραίτητη ενέργεια και διορατικότητα που χρειάζονται, ώστε να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε διαπροσωπικές σχέσεις, αφού η αποκάλυψη ενός μυστικού ή μίας παρασκηνιακής κατάστασης που σε αφορά άμεσα, θα σε βοηθήσει πολύ να καταλάβεις τι σου γίνεται και ποιοι άνθρωποι είναι δίπλα σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πέρα από την σεξουαλική εύνοια της ημέρας, που θα φέρει παθιασμένες καυτές στιγμές, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου να προκαλείς και καυγάδες για ζήλια και κτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, το μυστήριο, ο ερωτισμός και η γοητεία που εκπέμπεις, θα φέρουν αξιόλογες, γοητευτικές και ουσιαστικές κατακτήσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά μπορείς να αναδείξεις τις ικανότητες σου και τα δημιουργικά σου ταλέντα, με ποικίλους τρόπους! Οικονομικά θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις άτομα και καταστάσεις, με βάση τις εμπειρίες σου και τα μαθήματα που σου έχουν δώσει! Επιπλέον, ένα νομικό ζήτημα, πιθανόν να τραβήξει το ενδιαφέρον σου τώρα και να σε αναγκάσει να πάρεις κάποιες απαραίτητες αποφάσεις ή να κάνεις κάποιες συμφωνίες! Ιδανική στιγμή, για να παραδεχθείς τα λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί, όπως και για να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφο μέσω της επικοινωνιακής οδού, αρκεί να αποφύγεις εγωκεντρικές συμπεριφορές! Αν είσαι ελεύθερος, θα δεις πως σήμερα σε ελκύει περισσότερο η ομορφιά και το στυλ, παρά ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του άλλου. Πιθανόν όμως, αυτή η επιφανειακή σου προσέγγιση, να φέρει μόνο εφήμερη επιτυχία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν σίγουρα αρμονία και ισορροπία στον επαγγελματικό, αλλά και τον οικονομικό τομέα! Ιδανική ημέρα για νέες συνεργασίες ή συμφωνίες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact