ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 17 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε κουράζει, Καρκίνε μου, με τα πολλά προβλήματα που δημιουργεί η ασυνεννοησία μεταξύ των μελών της. Προσπάθησε σήμερα να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να βάλεις σε λειτουργία τους διπλωματικούς μηχανισμούς που διαθέτεις, για να φέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έφτασε ο καιρός, Καρκίνε μου, που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η πορεία της στο εξής θα είναι πιο σαφής.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις στη δουλειά σου, Καρκίνε, είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά με τις κινήσεις που κάνεις αυτή την περίοδο, θα μπορέσεις να φέρεις κάποια ισορροπία.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Όταν αισθάνεσαι σιγουριά και δύναμη, Λέων, βλέπεις τον κόσμο με άλλη ματιά και εντυπωσιάζεις με την ικανότητά σου να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Δύναμη και σιγουριά αντλείς κυρίως από την αγάπη και την ασφάλεια που σου προσφέρουν οι δικοί σου άνθρωποι, που είναι για σένα ό,τι σημαντικότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην έχεις άγχος σήμερα, Λέων, αλλά πέρνα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις τον ερωτισμό και την ευτυχία στη σχέση σας. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ταύρο θα κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα σου χαρίσει ό,τι ζητούσες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου πάντως δεν είναι σε ανάλογη κατάσταση. Απόφυγε, λοιπόν, σήμερα να κάνεις έξοδα, που θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν επανεμφανίζεται, Παρθένε, και ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία. Όπως γνωρίζεις, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν εύκολα, οπότε μπορείς να δείξεις ευγένεια, αλλά όχι αφέλεια. Προστάτεψε τον εαυτό σου, αν δε θέλεις να βρεθείς ξανά σε δύσκολη θέση και μάλιστα πολύ συντομότερα απ’ όσο φαντάζεσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Παρθένε, και αρκετές προβληματικές καταστάσεις έχουν πια ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα ζήσεις την πραγματική ευτυχία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Παρθένε, θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να έχεις πλήρη προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε έξοδα. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα σήμερα ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγός σήμεραΑυριανή πρόβλεψηΕβδομαδιαίες προβλέψειςΜηνιαίες ΠροβλέψειςΖυγός 2018
Γενικά
Τα χρόνια που διέθεσες για να προχωρήσεις σε κάτι που επιθυμούσες, Ζυγέ μου, είναι αρκετά αλλά ο τρόπος που τα διέθεσες δεν ήταν ο σωστότερος κι αυτό φαίνεται τώρα στο αποτέλεσμα. Παραδέξου τα λάθη σου για να διορθώσεις την κατάσταση και να προλάβεις το χρόνο που απομακρύνεται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Να και πάλι μπροστά σου οι υποχρεώσεις σου, Ζυγέ μου, και οι καθημερινές ευθύνες, που σε κάνουν να αγχώνεις το ταίρι σου και να μην του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική, διότι χρειάζεται κι εσύ λίγο να χαλαρώσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Ζυγέ, κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Τα οικονομικά σου αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά ακόμη έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact