ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 17 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, με τις πράξεις σου αποδεικνύεις σε όλους το μεγαλείο του χαρακτήρα σου και τα αποθέματα ψυχικής δύναμης και προσφοράς που διαθέτεις. Πάντα οι πράξεις σου είναι σωστά μελετημένες, αφού θεωρείς ότι φέρεις την ηθική ευθύνη για τα αποτελέσματά τους. Νιώθεις ευτυχία όταν οι ενέργειες και οι σκέψεις σου αποδεικνύονται σωστές και χρήσιμες για το γενικό καλό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Σκορπιέ μου, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ μου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που σήμερα θα δυσκολευτείς να ιεραρχήσεις. Φρόντισε πρώτα να ηρεμήσεις και στη συνέχεια να βάλεις σε τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά θα δρομολογήσεις την ορθή διαχείρισή τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, Τοξότη, και δέχεσαι σημαντική βοήθεια για την προώθηση των υποθέσεών σου. Κάποια θέματα και υποθέσεις φίλων θα σε απασχολήσουν, ενώ ένα άτομο σου προσφέρει χρήσιμες συμβουλές. Στο χέρι σου είναι να τις ακολουθήσεις και να προχωρήσεις με επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου σήμερα, Τοξότη μου, και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα που ενδεχομένως έχει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, γενικώς καταφέρνεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μην ξεχνάς, Αιγόκερε, ότι ο Ερμής βρίσκεται στον Κριό, οπότε το κοινωνικό σκηνικό θα είναι ανεβασμένο και η επικοινωνία σου στα ύψη. Απόφυγε συζητήσεις που δε σε αφορούν, για να μη βρεθείς εν μέσω παρεξηγήσεων. Πιθανές ρήξεις τώρα, θα έχουν καθοριστική σημασία στην εξέλιξη σημαντικών υποθέσεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά σήμερα, Αιγόκερέ μου, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Επίσης, διώξε το άγχος και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό που έχεις. Τα οικονομικά σου θα μπουν σε καλή σειρά. Φρόντισε να δώσεις προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σου και ειδικότερα αυτές που έχουν σχέση με ζητήματα νόμου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact