ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 2 Δεκεμβρίου

Τα Ζώδια της Τρίτης 2 Δεκεμβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες αλλαγές οι οποίες αν πετύχουν θα είναι πολύ σημαντικές για σένα. Το θέμα είναι να προσπαθήσεις προς την σωστή πλευρά γιατί μπορεί να κάνεις λάθη στο συναισθηματικό σου κομμάτι.
Ερωτικά: Η επαφή με ένα Λιοντάρι θα σε καθορίσει και θα σου δώσει μια νέα κατεύθυνση έκφρασης γιατί θα ανοίξεις περισσότερο και πιο εύκολα την καρδιά σου. Αν πάντως ζεσταθείς θα βιώσεις όμορφα συναισθήματα. Η σχέση σου με τον Ζυγό μπορεί να είναι εκρηκτική γιατί θα έχετε μεταξύ σας κάποια προβλήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα δικαιωθείς σε κάποια πράγματα γιατί έχεις πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις και με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβεις ότι όταν δρας σωστά τα καταφέρνεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Αφήνεις κάποια πράγματα να σε κατευθύνουν χωρίς εσύ να μπορείς να πεις όχι. Αλλά έτσι θα βγεις από μια κατάσταση που σε καταπιέζει. Παρόλο που μπορεί να βρίσκεσαι κάπως στις κλειστές σου ή αυτό να φαίνεται, τελικά θα βρεις την δύναμη να αντισταθείς και να κινηθείς με πολύ δυναμικό τρόπο χωρίς να δίνεις λαβές.
Ερωτικά: Έχεις αφήσει τον Κριό να σου εξουσιάζει την ζωή και αυτό δεν είναι και πολύ καλό για σένα που είσαι πιο φιλήσυχο άτομο. Για αυτό ή θα κάνεις πίσω και θα περιμένεις για να δεις τι θα γίνει ή θα «βράσεις στο ζουμί σου» μέχρι να κάνεις το μπαμ. Με τον Τοξότη κάτι καλό πάει να γίνει αλλά χάνεις τον έλεγχο γιατί δεν είναι τόσο εύκολο να τον διαχειριστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Παρατηρείς περισσότερο παρά δρας. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα κάνεις μια κίνηση αρκετά επιθετική που ίσως να μην το τολμούσες ποτέ, με στόχο να ξεμπερδέψεις μια και καλή από κάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η κατάστασή σου είναι αρκετά καλή γιατί μπορείς και διαχειρίζεσαι με δυναμισμό όλες τις υποθέσεις που έχεις και σε απασχολούν. Οι σχέσεις σου βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και έχεις μεγάλη κινητικότητα. Κάποιες επαφές θα γίνουν έτσι και αλλιώς όμως και μάλιστα χωρίς να προσπαθήσεις.
Ερωτικά: Έχουν πέσει όλοι πάνω σου και αυτό σε συγκινεί γιατί τώρα είναι σαν να σε βλέπουν οι άλλοι ενώ παλιά μπορεί να περνούσες και απαρατήρητος/η. Ο συνδυασμός θα πετύχει αν ξέρεις βαθιά μέσα σου την αλήθεια για σένα. Η σχέση σου με τον Τοξότη δοκιμάζεται αρκετές φορές αλλά τώρα βρίσκεστε σε καλύτερη φάση μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις νέους δρόμους που σε βοηθούν να ξεκινήσεις είτε καινούργιες συνεργασίες είτε να θέσεις μια παλιά σε καλύτερη βάση. Θα χρειαστεί να προσέξεις να μην είσαι τόσο πολύ χαοτικός/η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η σωστή κίνηση για σένα είναι να μιλήσεις ανοικτά και να βγάλεις πράγματα στην φόρα που όμως μπορεί και να σε εκθέσουν. Για να το αποφύγεις ίσως πεις τα μισά αλλά θα δράσεις πολύ παρορμητικά και τελικά θα αφήσεις τον εαυτό σου εκτεθειμένο. Βέβαια θα λύσεις μια και καλή ένα κόμπο που σε απασχολεί, καλύτερα όμως είναι να βρεις την ισορροπία.
Ερωτικά: Η σχέση με Κριό θα είναι πολύ εκρηκτική και δυναμική. Επειδή σε έλκει πάρα πολύ αυτό το άτομο σίγουρα θα καταφύγεις σε υπερβολές μαζί του. Κινδυνεύεις όμως να πληγωθείς γιατί δεν θα είναι και τόσο εύκολο να το διαχειριστείς. Με τον Ζυγό ή τον Αιγόκερω θα βγουν αλήθειες που σίγουρα θα είναι κάπως ακραίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου άποψη μετράει πολύ περισσότερο από άλλες φορές γιατί θα έχει μια δόση μεγάλης αλήθειας. Δεν θα θολώνεσαι από το συναίσθημα οπότε θα δεις ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνεις. Μπορεί να είναι δύσκολο αλλά είναι και λυτρωτικό.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχεις πάρει φόρα και θέλεις οπωσδήποτε να κερδίσεις και να βρεθείς στην πρώτη γραμμή. Το αρχηγικό σου ταμπεραμέντο θα βγει στην επιφάνεια και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες που πιθανόν να σε βγάλουν από αδιέξοδα.
Ερωτικά: Γνωρίζεις με ποιο τρόπο θα ρίξεις τον Κριό και πιθανόν να προσπαθήσεις σήμερα για να βελτιώσεις είτε την επαφή και την επικοινωνία είτε να κάνεις μια νέα αρχή μαζί του. Πάντως είσαι στην φάση που θέλεις να ξεπεράσεις κάποια παλιά τραύματα για αυτό θα προσπαθήσεις όπου και να πας, να ξεχάσεις και να πέσεις με τα μούτρα στο μέλλον όπου μπορεί σίγουρα να σου φέρει μια καινούργια σχέση, ακόμα και σήμερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι με μεγάλη ταχύτητα και πρέπει να κρατήσεις κάπως τις αποστάσεις από άτομα που προσπαθούν είτε να σε χαμηλώσουν είτε να σου σταματήσουν την φόρα. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να προχωρήσεις στον στόχο σου χωρίς να κοιτάς πίσω σου, παρά μόνο μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες οι οποίες είναι κυρίως υπαρξιακές γιατί θέλεις να ανακαλύψεις κάποιες μεθόδους και ακόμα και σε ψυχολογικό επίπεδο όπου θα μπορέσεις να βγάλεις στην επιφάνεια κάτι που θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς.
Ερωτικά: Θέλεις να μιλήσεις ή και να διεκδικήσεις αλλά ενώ η παρόρμησή σου είναι μεγάλη, μάλλον κρατιέσαι γιατί δεν είσαι σίγουρος/η πως θα αντιδράσει το άλλο το άτομο για αυτό θα σιωπήσεις μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο συσχετισμός με κάποιους συνεργάτες μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολος γιατί άλλα θα θέλουν αυτοί κι άλλα εσύ. Ίσως κάνουν αισθητή την διαφωνία τους με έντονο τρόπο ή να φύγουν από κοντά σου. Αν δεν θέλεις να γίνει αυτό, ψάξε πιο βαθιά για το αν έχουν μαζί σου κάποια παράπονα ή νιώθουν ότι αδικούνται από την συμπεριφορά σου.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Νιώθεις δύναμη που μπορεί βέβαια να την δανείζεσαι και από κάποια πρόσωπα που είναι δίπλα σου. Για αυτό θα προσπαθήσεις να μιλήσεις ανοικτά και να μην φοβηθείς να πεις την αλήθεια.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Κριό σε ανεβάζει γιατί έχει τον τρόπο να σε κάνει να νιώθεις μια μοναδικότητα και παρ’ όλες τις κόντρες και τις φασαρίες σας παραμένει για σένα ένα σημαντικό πρόσωπο. Από την άλλη αν σχετίζεσαι με τον Αιγόκερω μπορεί να υπάρχει κόντρα μεταξύ σας ποιος είναι καλύτερος.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο με τους συναδέλφους σου ή με ένα προϊστάμενο ο οποίος δεν σε προχωράει αλλά σου σκάβει τον λάκκο. Επειδή τον τελευταίο καιρό έχεις δουλέψει σκληρά, θέλεις να δικαιωθείς οπωσδήποτε γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να μιλήσεις ανοικτά για τον πόλεμο που δέχεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Συνθήκες που σε δυσκολεύουν, σε αναγκάζουν να μιλήσεις πολύ δυναμικά γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσεις να λύσεις το θέμα σου. Θα αντιμετωπίσεις με επιτυχία διάφορα πολύπλοκα ζητήματα γιατί θα είσαι περισσότερο συγκεκριμένος/η και στο διά ταύτα.
Ερωτικά: Θα μπεις στα βαθιά και θα προσπαθήσεις να κολυμπήσεις για μην δημιουργηθούν κενά και κυρίως στην επαφή σου με τον Κριό ή τον Υδροχόο γιατί δεν θέλεις με τίποτε να είσαι υπό και προτιμάς την ισοτιμία.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αναγκαστική δράση θα σε βγάλει ίσως και από την ανωνυμία σου και όταν θα πας να απαιτήσεις θα κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Αυτό για σένα δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί δεν θέλεις να είσαι στο στόχαστρο. Προτιμάς να είσαι στο παρασκήνιο ή να ελέγχεις τα πράγματα χωρίς όμως να φαίνεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει σε πολύ εύκολο και γρήγορο δρόμο. Όταν δεν φοβάσαι και ρισκάρεις να εκτεθείς, γίνονται τελικά θαύματα στην ζωή σου. Η δοκιμασία που μπορεί να περάσεις σε ένα προσωπικό θέμα μάλλον θα σε βοηθήσει να πάρεις οριστικές αποφάσεις και να κλείσεις τους παλιούς λογαριασμούς με άτομα που σε έχουν πονέσει.
Ερωτικά: Έχεις μια ευαισθησία την οποία, παρόλο που θα τη κρύψεις, τουλάχιστον για σήμερα, θα δείξεις με τον τρόπο σου πως θα ήθελες να σου φέρονται και να μην παραγκωνίζονται οι αληθινές σου ανάγκες. Με τον Κριό θα έχετε μια πολύ δυναμική επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις κάποιες πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε φέρουν αντιμέτωπο με τις δυνάμεις σου αλλά συγχρόνως και με ευθύνες. Το καλό είναι ότι βλέπεις ότι υπάρχει πρόβλημα αλλά εσύ θα το παρακάμψεις γιατί έχεις δύναμη και μπορείς να αντεπεξέλθεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να καταργήσεις νόμους και κανόνες και αυτό σίγουρα δεν θα είναι εύκολο γιατί μπορεί να συμβαίνει και μέσα στο σπίτι σου και κυρίως σε θέματα επικοινωνίας με τους γύρω σου. Πάντως αν θα σε πιάσει να καθαρίσεις και να πετάξεις, μην αφήσεις παλιές συνήθειες να σε υποτάξουν. Κάνε τις εκκαθαρίσεις σου.
Ερωτικά: Η σχέση με ένα Κριό δεν είναι και τόσο εύκολη γιατί εσύ πρέπει να ξεπεράσεις κάποιες προσωπικές σου ανασφάλειες και να δεχτείς την ελαφρώς επιθετική συμπεριφορά του. Με τον Καρκίνο πιθανόν να μπει μεταξύ σας μια αλήθεια που αν δεν την αναγνωρίσετε να μην μπορείτε να χαρείτε την κοινή ζωή σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι τομές και δυναμικότητα γι’ αυτό πιάσε τον ταύρο από τα κέρατα για να έχεις αποτελέσματα. Μπορεί να χρειάζεσαι νέο έδαφος δράσης και ίσως να ψάξεις τώρα να το βρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά που σίγουρα θα σου δώσουν την ευκαιρία να καταπιαστείς ακόμα και με πράγματα ή καταστάσεις που δεν γνωρίζεις αλλά τουλάχιστον θα τα προσπαθήσεις γιατί σου αρέσει ο πειραματισμός.
Ερωτικά: Οι υποσχέσεις που έχεις δώσει σίγουρα θα είναι ένα κίνητρο για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο με τον Κριό με τον οποίο δεν είναι και πολύ εύκολο να επικοινωνήσεις. Ο λόγος είναι ότι και εσύ δεν είσαι και πολύ ξεκάθαρος/η τι ακριβώς θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι μια δυναμική λύση σε ένα θέμα που πιθανόν να πρέπει να προπορευτείς για να κάνεις αυτά που θέλεις. Η επαφή σου με άλλα άτομα θα είναι πολύ θετική γιατί θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις ή δρόμους που δεν είχες δει πριν.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Βασίζεσαι περισσότερο στα πόδια σου και αυτό είναι που σε κάνει να σηκώνεσαι και να βγαίνεις στην επιφάνεια. Όσο πιο ξεκάθαρος/η είσαι, τόσο θα φτάνεις στον στόχο σου και σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Το πιο σημαντικό είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου να πέφτει από την έντονη ευαισθησία που έχεις.
Ερωτικά: Με τον Ζυγό κάτι έχετε να πείτε που τελικά θα σου δώσει μια απελευθέρωση και με τον τρόπο σου θα ξεφύγεις από τα μεγάλα λούκια. Μια δυναμική απόφαση πιθανόν τελικά να σε βοηθήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να αντιμετωπίσεις και κυρίως να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς γίνεται με μια δουλειά η οποία μπορεί να σχετίζεται με πολύ κόσμο ή με μια συγκεκριμένη υπόθεση που έχει να κάνει με το εξωτερικό. Πάντως θα μάθεις πράγματα τα οποία σίγουρα θα σε βγάλουν από κάποιες περιπέτειες.
Πηγή: astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact