ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 2 Νοεμβρίου

Ερμής Τετράγωνο με Πλούτωνα, σήμερα και οι εμμονές και τα επικοινωνιακά λάθη, δίνουν και παίρνουν!

Προσοχή σε τοξικές σχέσεις και ισχυρές ρήξεις, που αφορούν κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, θα χρειαστείς να αντιμετωπίσεις εκρηκτικά σκηνικά και αρκετές εντάσεις και δυσκολίες! Πρέπει λοιπόν, οπωσδήποτε να συγκρατηθείς και να προσέξεις τον τρόπο που μιλάς, επικοινωνείς, αντιδράς και ανταποκρίνεσαι! Γενικά ο σπουδαίος τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων, θα περάσει μια έντονη κρίση, κυρίως μέσα από συναντήσεις και συνομιλίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος πες οπωσδήποτε όχι σε ρήξεις και προκλήσεις! Επίσης, μακριά από κόντρες που βασίζονται σε ζήλια και ανταγωνισμό ! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι σε μοιραία, λανθασμένα, απαγορευμένα πάθη και περίεργες ερωτικές σχέσεις, που τελικά σε πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στον τομέα της εργασίας, θα κλονιστούν συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Οικονομικά, θα πιεστικές καταστάσεις και έξτρα έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, θα σου φέρει αρκετό άγχος, κυρίως για υποχρεώσεις, τρεξίματα και δουλειές! όπως και εξάντληση! Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν πολύ για διεκπεραίωση και σίγουρα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου! Πρέπει οπωσδήποτε να βρεις άμεσα λύσεις και να οργανωθείς ορθά, για την βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, επανέρχεται ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στον εργασιακό χώρο, όμως θα πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς ανεπανόρθωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, άλλαξε άμεσα της καθημερινότητά στη σχέση σου, ώστε να μην χαθεί το πάθος και ο ρομαντισμός μεταξύ σας, λόγω ρουτίνας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλήματα έρχονται στον επαγγελματικό τομέα και ίσως νιώσεις εξαντλημένος! Οικονομικά, δεν έρχεται κάποια ουσιαστική αλλαγή ή εξέλιξη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στους υψηλούς σου στόχους και στις προσωπικές σου φιλοδοξίες! Διατήρησε την αυτοπεποίθηση σου και την σωστή προβολή του εαυτού σου! Ωστόσο, παίρνεις χαρά με δημιουργικές ασχολίες, διασκεδάσεις, αλλά και θέματα που αφορούν παιδιά! Στις κοινωνικές σου σχέσεις, περιόρισε έπαρση και εγωκεντρισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα επιθυμητός μέσα από κατακτήσεις και θαυμαστές! Ωστόσο, θα πρέπει να πεις όχι σε λάθος παθιασμένους έρωτες, επειδή απλά παρασύρεσαι από την κολακεία! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την παθιασμένη αυτή περίοδο, αποφεύγοντας όμως την τάση σου για απαιτητικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, πρέπει να αποφύγεις ανταγωνιστικότητα, ώστε να μην προκαλέσεις αντιπάθειες! Απέφυγε τα τυχερά παιχνίδια και κάθε είδος ρίσκου στον οικονομικό τομέα, σήμερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact