ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 23 Ιανουαρίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις, Λέων, για να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Αυτή την περίοδο, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, καθώς η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε ευνοεί και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στη δουλειά σου, Λέων. Πρέπει να προσέχεις πως κινείσαι, για να μη γίνουν λάθη. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Με κινήσεις που θα κάνεις, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση σήμερα Παρθένε, και πρόσεξε να μην πεις πράγματα που μπορεί να σε εκθέσουν. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις από πάνω σου άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της ζωής σου. Εμπιστεύσου μόνο πολύ δοκιμασμένα πρόσωπα, για να πάρεις τη γνώμη τους σε αυτά που σε απασχολούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να βγάλεις το ρομαντισμό και τον ερωτισμό που έχεις έντονα και να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε στη δουλειά σου, Παρθένε, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που ακόμη εκκρεμούν. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μη βγεις εκτός προγραμματισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact