ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τρίτης 23 Ιανουαρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ, να μη βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, αφού μερικά προβλήματα που θα προκύψουν, θα είναι τελείως περαστικά. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή, για θέματα που επιθυμείς να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή σε μερικά πράγματα και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα η σημερινή, Ζυγέ, που θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στο ταίρι σου. Θα είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και θα έχεις μια άσχημη κριτική για όλα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ζυγέ, δε θα πάει καθόλου άσχημα. Έχεις όμως αβεβαιότητα για την πορεία των σχεδίων που θέλεις να υλοποιήσεις. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να προσέχεις σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μπορείς να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά, Σκορπιέ, πιο καλή, και να διορθώσεις πολλά που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι καλή και θα προσπαθήσεις να λύσεις υποθέσεις με τη βοήθεια δικών σου ατόμων. Αυτό είναι και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Η στασιμότητα της τελευταίας περιόδου πέρασε και τώρα θα δεις πολλές καταστάσεις να παίρνουν την σειρά τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Σκορπιέ, θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να σταματήσεις καταστάσεις που σε κουράζουν, ενώ δε σου προσφέρουν κάτι. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ανεβάζει τη γοητεία και τίποτε δε θα μπορεί να αντισταθεί στο πέρασμά σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει όμως να προσέχεις σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, διότι μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις με τα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες δαπάνες, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact