ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 23 Οκτωβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Από σήμερα προσπάθησε να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα. Αμφισβητείς τα πάντα, και αισθάνεσαι απογοητευμένος. Αγωνίζεσαι να φέρεις αλλαγές και καινοτομίες όχι τόσο για προσωπικό όφελος αλλά και για το καλό, των δικών σου ατόμων. Ήρθε η στιγμή που πρέπει να χαλαρώσεις λίγο για να νιώσεις πιο άνετα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα παρατηρηθεί μεγάλη δραστηριότητα. Η υπερκινητικότητα που θα έχεις, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις, γιατί υπάρχουν παγίδες που δεν μπορείς να αντιληφθείς. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που σε αφορούν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα αποτελέσουν αφορμή να δεις τα λάθη σου και να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου. Αυτά τα γεγονότα θα σε ωθήσουν να αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις σου και θα αποκτήσεις περισσότερη δυναμικότητα για να μπορέσεις να δώσεις λύσεις σε πολλές υποθέσεις που σε αφορούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Βάλε πρόγραμμα για να περάσεις καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση όπως ακριβώς την ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά πράγματα που καθυστερούν θα σε εκνευρίσουν πάρα πολύ. Προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Έχεις κάνει αρκετά έξοδα που τώρα θα κληθείς να τα τακτοποιήσεις. Φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός από εδώ και πέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου θα φέρει σημαντικές αλλαγές και θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο στους άλλους. Θα έχεις πολλές νέες συλλήψεις ιδεών και θα αναζητάς μια καινοτόμο φιλοσοφία ώστε να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που μέχρι τώρα μπορεί να συμβαίνουν στην ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν και θα μπορείς να κάνεις τους προγραμματισμούς σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact