ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 23 Οκτωβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Από σήμερα, θα συμβούν πολλές αλλαγές που θα μπορέσουν να σε κάνουν ευτυχισμένο. θα μπορέσεις να ανακαλύψεις αυτό που σε ενδιαφέρει και θα αναζητήσεις πρακτικούς στόχους, για τους οποίους θα έχεις πολύ διαλλακτικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν. Προχώρησε με αυτό το σκεπτικό και στο τέλος θα έχεις όλη την επιτυχία που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις και γιαυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με τον σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, έστω και αν δεν τις περίμενες. Στα θέματα εργασίας μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα σε αναδείξουν.Θα προβληματιστείς έντονα σε σχέση με τα οικονομικά. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά αλλά τα οικονομικά σου ακόμη δεν βρίσκονται στον δρόμο που θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό σε ευνοεί και η ενεργητικότητα αλλά και η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη. Φρόντισε σε ότι κάνεις να βάλεις ένα καλό πρόγραμμα. Προσπάθησε να μπορέσεις να αποφύγεις την κόπωση γιατί μπορεί να φέρει ευαισθησίες και άγχος. Στο δημιουργικό πεδίο, θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά που θα μπορέσουν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην παρασύρεσαι από τρίτα πρόσωπα να κλείσεις κάποια συμφωνία που μπορεί να μην σε συμφέρει.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact