ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 23 Σεπτεμβρίου

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Το δυναμικό σου πιθανόν να περιορίζεται και να νιώθεις ότι εξαρτάσαι από τους άλλους για να λειτουργήσεις στην καθημερινότητά σου. Η ανάγκη για πειθαρχία και για μια δόση τάξης μπορεί να σε κάνει να πιστεύεις ότι υπάρχει ένα είδος μιζέριας στην ζωή σου. Όμως αν το σκεφτείς καλά θα σταματήσεις να έχεις άγχος και πίεση.
Ερωτικά: Μπορεί να μπει στη σχέση σου κάτι έξτρα που αφορά πρακτικές δουλειές και αυτό σίγουρα θα σου δημιουργήσει απόσταση. Με τον Παρθένο όμως θα έρθεις ποιο κοντά γιατί θα έχεις να μοιραστείς κάτι κοινό.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να ασχοληθείς περισσότερο με ένα θέμα που πιθανόν σχετίζεται με τη διαφοροποίηση σε σχέση με την τρέχουσα εικόνα. Το καλό είναι ότι θα συνέλθεις από κάποιες λάθος αντιλήψεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η θετική στάση που θα δείξεις θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις ένα μεγάλο όγκο εργασιών που έχεις αναλάβει, χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Επειδή νιώθεις δύναμη όταν τακτοποιείς τα πράγματα γύρω σου σίγουρα θα κάνεις συνεχόμενες δουλειές μέχρι να τις τελειώσεις.
Ερωτικά: Προσγειώνεσαι και σου κόβεται η φόρα απότομα γιατί το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να σου βάλει πάγο ή να μη σου απαντήσει όπως θα ήθελες εσύ. Και επειδή συνήθως φοβάσαι να ακολουθήσεις παράλογα συναισθήματα πιθανόν να σταματήσεις οτιδήποτε μπορεί να σε παρασύρει και να σε βγάλει έξω από τα συνηθισμένα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προτιμάς να κάνεις κάποιες δουλειές που είναι για άλλους δύσκολες και πάνω σε αυτό το σημείο επιβάλλεσαι με τους δικούς σου όρους. Η ανάλυση και η λεπτομερής καταγραφή θα σε βοηθήσει να συντηρήσεις κάποιες καταστάσεις που είναι πολύ φορτωμένες. Πιθανόν να εισπράξεις σήμερα χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Ανησυχείς για πολλά πράγματα τα οποία πιθανόν να μην είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις και μάλλον τα βλέπεις όλα αγχωτικά. Όμως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα είσαι πιο ανοικτόμυαλος/η, οπότε θα βοηθήσεις τον εαυτό σου και θα ξεπεράσεις τις ελλείψεις σου μέσα από συζητήσεις με άλλους.
Ερωτικά: Η σχέση με Ζυγό θα βελτιωθεί αρκετά αν και υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνετε από κοινού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σε κάνει να μπορείς να ανοίγεσαι με τον Παρθένο ο οποίος κατά κάποιο τρόπο λειτουργεί σαν ανασταλτικός παράγων στην σχέση σας. Γιατί σχεδόν πάντα βρίσκει κάτι που τον ενοχλεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι να δεις τα πράγματα με την κοινή λογική για να μπορέσεις να ξεφύγεις από κάποιες αυταπάτες που πιθανόν να σε ταλαιπωρούν. Η πιθανότητα να κερδίσεις είναι μεγάλη αρκεί να αποδεχτείς κάποιες πολύ πρακτικές τεχνικές που συνήθως αποφεύγεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Οι κεραίες σου μπορεί να συλλάβουν εύκολα κάποια χρήσιμα πράγματα τα οποία με τον τρόπο σου θα τα πάρεις και θα τα εξελίξεις. Κυρίως κινείσαι πολύ γρήγορα και με τον τρόπο σου κερδίζεις την συμπάθεια και την εκτίμηση.
Ερωτικά: Θα προσπαθήσεις να συμβιβάσεις τις ιδέες σου με τα συναισθήματα σου και αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο σε περίπτωση που σχετίζεσαι με έναν Ζυγό. Αλλά επειδή είσαι το άτομο που πάντα βρίσκεις λύσεις στο συναισθηματικό σου θέμα, δεν θα αφήσεις να σε νικήσει μια παρόρμηση που ξέρεις ότι δεν θα σε βγάλει πουθενά.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις με κάποιο τρόπο εξέλιξη αλλά, επειδή την βλέπεις με το δικό σου τρόπο, πιθανόν να μην μπορείς να την μοιραστείς με άλλα άτομα, με συνέπεια να έχεις έλλειψη στον τομέα της συνεργασίας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Η προσωπικότητά σου έχει αφυπνιστεί αρκετά για αυτό σε κάθε σου βήμα προσπαθείς να αποκτήσεις μεγαλύτερη συνείδηση για το τι κάνεις και το πώς μπορείς να το κάνεις. Η καταγραφή των πραγμάτων που επιθυμείς, ακόμα και πάνω σ’ ένα χαρτάκι, πιθανόν να σε βοηθήσει να μη χάσεις την αρχή, τη μέση και το τέλος.
Ερωτικά: Προσπαθείς κάπου να φανείς χρήσιμος/η και με το δικό σου τρόπο ανανεώνεις ακόμα και τη σχέση με το σύντροφό σου, δίνοντας του ενέργεια αλλά και δύναμη για να ξεπεράσει κάποιες αμφιβολίες που υπάρχουν από την πλευρά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα φανείς διαθέσιμος σε συνάδελφους ή σε άτομα που έχετε συνεργασία, αναλαμβάνοντας μια δουλειά που θα την βγάλετε μαζί εις πέρας όσο δύσκολη και αν είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Αφιερώνεις αρκετό χρόνο για να αναλύσεις κάποιες συζητήσεις που πιθανόν να έχεις κάνει με άλλα πρόσωπα, τα οποία για ένα διάστημα είδες ως φίλους σου και τώρα πιθανόν να περνάς μια μεγάλη κρίση. Κυρίως, επειδή έχετε διαφορετικότητα ιδεών και τοποθέτησης απέναντι στα πράγματα.
Ερωτικά: Η ρουτίνα, παρόλο που δεν σου αρέσει, αποτελεί ένα κίνητρο για να έχεις σταθερή σχέση και να σου δημιουργεί ασφάλεια αλλά και την πεποίθηση ότι θα είστε μαζί. Με τον Τοξότη μπορεί να υπάρχουν και να διαφωνείς μαζί του γιατί βλέπεις την κοινή σας ζωή με άλλον τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλώνεσαι σε διάφορες αναλύσεις και πιθανόν να χάνεις την ουσία των πραγμάτων. Αυτή την περίοδο πρέπει να κινηθείς πολύ δυναμικά για να κερδίσεις κάποιες προσωπικές εμπειρίες.
Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχεις κατορθώσει να μοιράζεσαι κάποιες σκέψεις σου αλλά και να γίνεσαι όσο μπορείς κατανοητός/ή για θέματα που έχεις με τους γύρω σου. Ο Ερμής στο ζώδιο σου σίγουρα επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.
Ερωτικά: Προσπαθώντας να φερθείς πολύ διακριτικά πιθανόν να μην αφήνεις τον εαυτό σου να εκφράσει αυτό που νιώθεις αλλά ούτε και αυτό που θα ήθελες να γίνει με τον Ιχθύ. Δεν σου είναι εύκολο να κάνεις βήματα γιατί νιώθεις εγκλωβισμό ή ακόμα και μπέρδεμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να φανερώσεις τα σχέδια σου εύκολα και κυρίως δεν θέλεις να μιλήσεις για αυτά σε κανέναν γιατί φοβάσαι ότι μπορεί να σε αντιγράψουν. Χρειάζεται όμως να εμπιστευτείς για να πάρεις και άλλες πληροφορίες που σου είναι απαραίτητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Νιώθεις ότι χρειάζεσαι να κάνεις ανανέωση, για αυτό θα ξεκινήσεις μια καλύτερη διατροφή, αλλά και μια γενική εκκαθάριση σε ότι δεν σου αρέσει. Σίγουρα θα σου κάνει καλό και θα δεις την ζωή μέσα από μια όμορφη ματιά – κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Το θέμα ενός σπιτιού που σε απασχολούσε θα λυθεί άμεσα και πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμενες.
Ερωτικά: Έχεις κάτι καλό να μοιραστείς με τον Παρθένο και για αυτό θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή. Πιθανόν η επιστροφή σου από ένα ταξίδι να σου δώσει την ευκαιρία να δώσεις περισσότερα πράγματα στο άτομο που είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις εσωτερικές πεποιθήσεις που θα σε βοηθήσουν να στρέψεις την ενέργεια σου σε μια κατεύθυνση για να βγάλεις χρήματα. Αυτό θα το πετύχεις γιατί το πιστεύεις αλλά και γιατί έχεις και πολύ σημαντική βοήθεια από κάποιους φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Προσπαθείς να έχεις χαμηλούς τόνους για να μην προσελκύεις τα βλέμματά πάνω σου, αλλά σου φαίνεται δύσκολο να μην μπορείς να δράσεις με τον δικό σου τρόπο. Παρόλα αυτά θα κάνεις κάποιες υπερβολές σε θέματα που αφορούν την υγεία σου αλλά και την εξωτερική σου εμφάνιση. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να σκεφτείς ότι χρειάζεσαι καθαρισμό στο δέρμα. Η διάθεση για καλύτερη διατροφή και υγιεινή ζωή θα σου δώσει την εσωτερική καθαρότητα που έχεις ανάγκη. Ο χώρος σου θα καθαριστεί και θα φτιάξεις όλες τις ντουλάπες σου αλλά και τα χαρτιά σου που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα.
Ερωτικά: Ανησυχείς με τον τρόπο σου γιατί μπορεί να μη γίνεσαι πιστευτός/πιστευτή με αυτά που κάνεις και αυτά που λες. Συνήθως δεν αντιδράς με υποτονικά ή φοβισμένα απέναντι σε συναισθήματα που είναι πολύ μεγάλα. Αλλά τώρα η δόση συντηρητισμού που νιώθεις πιθανόν να σε βάλει να σκεφτείς τους λόγους που θέλεις να μην εκφράσεις τα συναισθήματα σου, κυρίως σε ένα άτομο που δεν μπορείς να εμπιστευτείς απόλυτα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να κάνεις βήματα πολύ προσεκτικά και κυρίως αν σχετίζεσαι με πολύ κόσμο που πιθανόν να σε κουράζει. Θα πρέπει να βρεις τρόπο να τους χειριστείς και κατά κάποιο τρόπο να κάνεις μαζί τους αυτό που θέλουν. Γιατί συνήθως οι απαιτήσεις των άλλων σου φαίνονται πολύ κουραστικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχεις ανάγκη να κινείσαι σε ένα έδαφος πολύ ξεκάθαρο και αυτό είναι που σε βοηθάει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των άλλων. Πάντως η φόρα που έχεις πάρει είναι μια κινητήριος δύναμις η οποία κατ ανάγκη σε βάζει εκεί που η ενέργεια σου είναι πολύ δυνατή. Αγορές πραγμάτων που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα και σε καλή τιμή θα σε ευχαριστήσουν…
Ερωτικά: Έχεις μια πολύ καλή επικοινωνία με τον Παρθένο ο οποίος χωρίς να το καταλάβει συμφωνεί σε πολλά πράγματα μαζί σου. Αυτό σίγουρα σου αρέσει γιατί νιώθεις ότι το άτομο αυτό μπορεί να σε βάλει μέσα στη ζωή του και μάλιστα σε πολύ σοβαρό βάθρο.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανησυχείς για το θα γίνει αλλά επειδή νιώθεις κατά κάποιο τρόπο έξω από το παιχνίδι, φυλάς τα νώτα σου για να μην έχεις εκπλήξεις. Η δράση σου μπορεί να είναι ελαφρώς περιορισμένη χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Αλλάζεις πρόσωπα μερικές φορές και αυτό σε βοηθάει να επιβιώσεις στα δύσκολα περιβάλλοντα που τις πιο πολλές φορές μπλέκεσαι γιατί πιστεύεις ότι χρειάζεται να συνδιαλέγεσαι με όλους.
Ερωτικά: Το πιθανό ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο που μπορεί να περνάει ακόμα και κάποιο πρόβλημα υγείας θα σε φέρει πιο κοντά με τον Καρκίνο ή τον Παρθένο. Εκεί λειτουργείς πολύ θετικά και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό επειδή το θεωρείς υποχρέωση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι αν πρέπει να καθίσεις σε μια δουλειά ή όχι και το κριτήριο σου είναι ότι χρειάζεται να παίρνεις κατά κάποιο τρόπο μια επιβράβευση ή αναγνώριση των ικανοτήτων σου. Σίγουρα σε ενδιαφέρει και το χρήμα αλλά τις περισσότερες φορές δίνεις μεγαλύτερη σημασία στον σεβασμό και στην αξία που σου προσδίδουν οι άλλοι.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Μοιράζεσαι τα πάντα και φαίνεται ότι μπορείς να έχεις τη συντροφιά ή τους φίλους που είναι απαραίτητοι για να μην νιώσεις μοναξιά.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες ανάγκες παραπάνω για αυτό θα είσαι πολύ κολλητά μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα είναι μια μεγάλη νίκη για σένα να μάθεις είτε να δίνεις είτε να αντιλαμβάνεσαι περισσότερο τις ανάγκες του άλλου, χωρίς να τις ανακοινώνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσφέρεις με τον τρόπο σου πάρα πολλά επειδή βλέπεις ότι χωρίς συνεργάτες δεν μπορείς να κινηθείς και για αυτό ακολουθείς και τη γνώμη των άλλων. Το καλό είναι ότι έχεις συμπάθειες που μπορεί να σου φέρουν την επέκταση που θέλεις.
Πηγή: astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact