ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 24 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Aν εκμεταλλευτείς τις σημερινές συνθήκες που θα είναι καλές για το ζώδιό σου, θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα που έχεις εδώ και αρκετό καιρό. Οπότε μην χαλαρώσεις και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου, γιατί οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι εξαιρετικές. Δείξε αφοσίωση και προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες. Με χαμηλούς τόνους, προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έχεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στον επαγγελματικό τομέα και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε άγχωναν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή αναφορές σε νομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Mην αφήσεις σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, κάποιες καθυστερήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σε απογοητεύσουν. Όλα θα γίνουν, αλλά ίσως χρειαστεί λίγη υπομονή από μέρους σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς χωρίς να αγχώνεσαι και σύντομα θα δεις τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, ό,τι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου μπορείς να το πεις τώρα, καθώς αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στα επαγγελματικά σου και θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι και προπάντων να μην καταπιάνεσαι με όλα ταυτόχρονα. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα. Τα οικονομικά σου έχουν πάει πίσω, λόγω κάποιων αναπάντεχων εξόδων από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
H ενέργεια που θα αισθάνεσαι σήμερα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Μην αφήσεις το άγχος να σου ανακόψει την πορεία και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός, αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε πολύ καλά για το ζώδιό σου, αρκεί οι κινήσεις σου να είναι προσεκτικές και μετρημένες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μην κάνεις συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτα. Καλύτερα να πάτε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου – το έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, σήμερα θα ξεκινήσεις με συζητήσεις και σχέδια, αλλά θα γίνεις και πιο επικοινωνιακός. Προβλήματα που είχες μέχρι τώρα, θα μπορέσεις να τα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Καλό θα είναι να κάνεις υπομονή, γιατί οι βάσεις που έχεις είναι γερές και στο μέλλον θα δεις σημαντική βελτίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψη σου όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, αγαπητέ Καρκίνε, και με ηρεμία να καταλήξεις στις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Μάλιστα, ίσως θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου χωρίς να ακούσεις κάποιους ανθρώπους. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να μείνεις ανεπηρέαστος, καλύτερα να μην μιλήσεις σε κανέναν για όσα θέλεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί η σχέση σου να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις στα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και ζητάει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες που θα πρέπει να αρχίσεις να υλοποιείς. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, παρ’ όλο που μπορεί να υπάρξουν κάποιες προτάσεις με τις οποίες θα δεις φως στο τούνελ.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact