ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 3 Φεβρουαρίου

Πως πάνε τα ερωτικά, τα προσωπικά και τα οικονομικά σας;

Διαβάστε αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχεις πολύ ισχυρές απόψεις και αυτό από την μια σε βοηθάει να παραμένεις με πείσμα στις ιδέες σου και στις δικές σου ατομικές πεποιθήσεις και από την άλλη δημιουργείς μια σταθερότητα η οποία σου δημιουργεί μια καινούργια προοπτική.
Ερωτικά: Επειδή επιμένεις ότι τα συναισθήματά σου είναι αληθινά αυτό σου δίνει ελπίδες να καταφέρεις να παραμείνεις με το Λιοντάρι και να επεξεργαστείτε από κοινού την σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα έχεις μια επιτυχία η οποία θα σου δώσει την σιγουριά ότι βαδίζεις σωστά και θα συνεχίσεις να πρεσβεύεις τις ιδέες σου και θα δικαιωθεί η συμπεριφορά σου. Οπότε μην κάνεις πίσω από πιθανές πιέσεις και παρεμβολές τρίτων.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Υπάρχει παρασκήνιο το οποίο δεν σε βοηθάει γιατί σε βάζει σε ανταγωνισμό και θα πρέπει να δείξεις γενναιοδωρία η οποία θα σε βγάλει από αυτές τις δυσκολίες.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι να εκδηλωθείς και να κάνεις κάποια πράγματα για να κινηθείς με μια μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη. Για αυτό ο έρωτας για σένα είναι ένα κομμάτι τόσο σημαντικό που δεν μπορείς με τίποτε να το αρνηθείς μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να γίνεις ένα πρόσωπο που οι άλλοι θα το έχουν ανάγκη. Θέλεις να περάσει το δικό σου και να δείξεις τα προσόντα σου αλλά μπορεί να βρεις τοίχο μπροστά σου γιατί σε καθορίζει το εγώ σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Αναγνωρίζεις κάποιες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να βγεις από μια μεγάλη ανυπαρξία και πάνω από όλα από μια στασιμότητα η οποία μπορεί να προέρχεται από συναισθηματικές ανασφάλειες. Μια ομάδα που συμμετέχεις θα σε βοηθήσει και θα σου δώσει μια σπρωξιά να πας λίγο παρακάτω.
Ερωτικά: Μπορεί πλέον να γίνει αυτό που σκέφτεσαι πιο εύκολα πραγματικότητα. Η φιλία είναι σημαντική για σένα, οπότε θα ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες και θα φτάσεις στον στόχο σου, κυρίως αν σε ενδιαφέρει ένα Λιοντάρι ή ένας Υδροχόος.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση με κάποια άτομα θα διαμορφώσει ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό. Θα ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες γιατί θα βγουν από το μυαλό σου εμμονές που είχες για ένα συγκεκριμένο θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Γνωρίζεις ότι πρέπει να αποδεχτείς νέες καταστάσεις οι οποίες δεν είναι για σένα εύπεπτες αλλά τουλάχιστον θα έχεις τα αυτιά σου ανοικτά σε κάποια καινούργια δεδομένα. Πιθανόν η σχέση σου με την αυτογνωσία μέσω ψυχολογικής ανάλυσης να είναι ό, τι πιο σωστό μπορεί να κάνεις για να δεχτείς πράγματα τα οποία δεν σου είναι καθόλου εύκολα.
Ερωτικά: Θέλεις μέσα σου να ξεσπάσεις αλλά και να διεκδικήσεις κάτι που πιθανόν να μην μπορούσες. Τώρα θα γίνεις ατρόμητος/η γιατί θα ξεπεράσεις τις φοβίες σου και θα δεχτείς τη νέα πραγματικότητα. Με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο θα παιχτεί ένα καινούργιο παιχνίδι που μπορεί να είναι συγχρόνως γοητευτικό και δύσκολο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες προτάσεις που θα πρέπει να τις διαχειριστείς με ένα τρόπο πολύ διαφορετικό από αυτόν που χρησιμοποιούσες μέχρι τώρα. Βλέπεις ότι χρειάζεσαι να ανοίξεις και να δεχτείς καινούργιες καταστάσεις οι οποίες θα σε βγάλουν από την κοινότυπη καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Η Πανσέληνος αυτή είναι τόσο δυνατή για σένα που θα σου δείξει ένα δρόμο τελείως διαφορετικό. Το καλό είναι ότι θα ξεπεράσεις τις εντάσεις που έχεις μέσα σου και θα πιστέψεις σε κάτι πολύ καινούργιο και ιδιαίτερο. Μην το αφήσεις και κυνήγησέ το γιατί θα βρεις τις λύσεις, αρκεί να επιμένεις. Θα είναι πολύ σημαντικό για σένα να δεις την ολότητα του θέματος που σε απασχολεί.
Ερωτικά: Το ότι θέλεις να αλλάξεις τους συνηθισμένους τρόπους που διαχειρίζεσαι την σχέση σου ήδη φαίνεται από τις προθέσεις σου γιατί έχεις ένα φιλικό στυλ που δεν το είχες άλλη φορά. Πιθανόν να δεχτείς να συζητήσεις για θέματα που παλιά δε δεχόσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις ένα πόστο που δεν το περίμενες γιατί ξεχωρίζεις πλέον κάποια πράγματα και ξέρεις πως να χειριστείς ακόμα και κάποιες διαφωνίες με τους γύρω σου. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις οικονομική και κοινωνική επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Μπορεί να πιστεύεις ότι αυτά που θέλεις να κάνεις θα μείνουν μυστικά και δεν θα το καταλάβει κανένας, όμως πρόσεξε που μιλάς γιατί μπορεί να μην ξεχωρίζεις ποια άτομα σου μεταφέρουν την αλήθεια και ποια όχι και ίσως σε μαρτυρήσουν στο περιβάλλον σου.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες προσωπικές διαφωνίες με το άτομο που είστε μαζί και για να μην του το δείξεις μιας και δε θέλεις να εκτεθείς, αποσύρεσαι και προσπαθείς να καταλάβεις και εσύ που βρίσκεσαι. Η καθαρότητα που έχεις σαν άτομο ίσως να κάνει το Λιοντάρι να σε αγαπήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις πολλά και να φανείς αλλά δεν το παραδέχεσαι. Απλά κάνεις πράξεις που μπορεί να είναι και ασυνείδητες για να εισπράξεις τα εύσημα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να φανείς γιατί θέλεις να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η μοναδικότητα που επιδιώκεις να υπάρχει σε ό, τι κάνεις, πιθανόν να σε σπρώξει να τρέξεις κάπως παραπάνω.
Ερωτικά: Αναζητάς από το άλλο πρόσωπο να σε έχει κορώνα στο κεφάλι του και αν δεν το πετύχεις θα ενοχληθείς πολύ. Ίσως μέσα σου κουκουλώνεις κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολο να αποδεχτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Βασίζεσαι περισσότερο σε πράγματα που ίσως είναι επιφανειακά, αλλά για σένα εκεί φαίνεται η δύναμη και πιθανόν να θαμπώνεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Νομίζεις ότι πρέπει να αποδείξεις ότι αξίζεις πολλά και θα θέλεις να είσαι το επίκεντρο. Το δύσκολο είναι να κάνεις πράγματα τα οποία σε ξεπερνάνε. Οι σκέψεις για ένα παιδί θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλά.
Ερωτικά: Βλέπεις το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο σαν τρόπαιο και πιστεύεις ότι μπορεί να το κατακτήσεις και να το βάλεις στη θέση που θέλεις. Ίσως να μην είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις αλλά εσύ θα το προσπαθήσεις γιατί έχεις πείσμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η καριέρα σου σε πιέζει και σε βάζει να σκεφτείς ότι θα πρέπει να κάνεις πράγματα αξιόλογα για να φανείς αλλά και να γίνεις το πρότυπο που θα ακολουθήσουν οι άλλοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Κάτι που σκέφτεσαι θα γίνει σύντομα και αυτό θα σε ικανοποιήσει γιατί θα βρεθείς με άτομα που θα σου ταιριάζουν και πάνω από όλα θα σε κάνουν να σκεφτείς ότι πρέπει να δράσεις άμεσα.
Ερωτικά: Έχεις την τύχη με το μέρος σου και αυτό θα σου δημιουργήσει μια εσωτερική διάθεση ακόμα και να κυνηγήσεις ένα άτομο που δεν σου φέρεται όπως θέλεις απέναντί αλλά η επιμονή σου θα σε φέρει τελικά εμπρός σε μια νίκη.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διάρκεια σε μια δουλειά σχετίζεται και με την ποιότητα που προσφέρεις. Για αυτό θα δοκιμάσεις να εστιάσεις σε μια κατεύθυνση και θα δεις ότι από εκεί θα έχεις σημαντική απόδοση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Σκέφτεσαι πώς να κάνεις εντύπωση σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον και ίσως αυτό να σε αγχώσει ιδιαίτερα. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα κάνεις πίσω. Θα προτιμήσεις να κάνεις την κίνηση προκειμένου να βιώσεις αυτό το δυναμικό κομμάτι.
Ερωτικά: Έχεις μεγάλο πάθος και το δείχνεις γιατί δεν θέλεις να φανεί ότι δεν ενδιαφέρεσαι για το Λιοντάρι με το οποίο όμως είστε μια στην κόντρα και μια στα καλά σας. Αντίθετα με τον Υδροχόο θα βγουν στην επιφάνεια κάποια πράγματα που δεν τα περίμενες ενώ με τον Ιχθύ θα ξεπεράσεις κάποιες φοβίες σου και θα περάσεις καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ξεπεράσεις τους φόβους σου ίσως γιατί πρέπει να μιλήσεις σε μεγάλο κοινό ή να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο κάτι που μερικές φορές σε ενοχλεί. Τελικά θα τα καταφέρεις και θα γίνεις ένα με το σύνολο αρκεί να σταματήσεις να κρίνεις αυστηρά τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Η Πανσέληνος αυτή θα είναι πολύ σημαντική για σένα γιατί θα σου δείξει κάποια δείγματα της εσωτερικής σου δύναμης η οποία μερικές φορές ξεχειλίζει από δημιουργικότητα και έμπνευση.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες περίεργες διαθέσεις οι οποίες θα είναι πολύ έντονες. Αυτό που θα σε εκπλήξει είναι ότι θα βγάλεις από μέσα σου πολύ αγάπη και θα την δώσεις στο άτομο που θα είστε μαζί. Ο λόγος είναι ότι δεν θίγεσαι πλέον από κάποιες ασάφειες ή δυσκολίες που υπάρχουν, τις ξεπερνάς και βλέπεις ένα μέλλον τελείως διαφορετικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις μια συνεργασία με την οποία πιστεύεις ότι θα πας καλά. Για αυτό θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις οι οποίες θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Θα ξεπεράσεις κάποιες αρνητικές καταστάσεις αλλά θα κρατήσεις κάπως κλειστά τα χαρτιά σου γιατί δεν θέλεις να φανερώσεις τις σκέψεις σου σε κανένα.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε φάση απόφασης γιατί το βλέπεις ότι πρέπει να αλλάξεις όλα αυτά που υπάρχουν στην σχέση σου με το Λιοντάρι. Αν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο δουλειάς θα χρειαστεί να αναβάλλεις την συνάντηση σου σε μέρος που μπορεί να σας δουν για να προστατευτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Κινείσαι δυναμικά και μπορεί να δεις τα λάθη σου. Αυτό είναι που θα σε βάλει σε σκέψεις να αλλάξεις τα κακώς κείμενα, χωρίς όμως να το αναφέρεις σε κανένα γιατί έχεις ανάγκη να το ξεπεράσεις μόνος/η σου.
Πηγή: astrology.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact