ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 30 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Ζυγό μερικές φορές σου φέρνει εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι δεν σε χωράει ο τόπος. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να βρεθείς σε επικοινωνίες που δεν είναι καθόλου εύκολο να τις ψυχολογήσεις, αφού με αυτούς που θα μιλάς δυστυχώς δεν έχουν καταλήξει στο τι θέλουν. Αυτό είναι κάτι που σε καθυστερεί να πετύχεις τα σχέδια που έχεις βάλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέξεις τι λες για να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου. Οι δεσμευμένοι καλό είναι να μην κάνουν συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις, γιατί θα φτάσει η σχέση στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς και αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου. Κάνε σωστό προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου. Και απόφυγε τα έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί θα γίνουν πολλές ευχάριστες αλλαγές στην ζωή σου. Θα έρθουν στο προσκήνιο γνωριμίες που μπορεί να έχουν ένα δυναμικό υπόβαθρο, το οποίο είναι αρκετό για να μπορέσει να σου φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλλον. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα μπορέσει να λύσει πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προτάσεις θα δεχτείς στον χώρο της εργασίας σου. Καλό θα είναι πριν απαντήσεις να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξηθούν τα έσοδα σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Πρέπει να αντιληφθείς ότι πρέπει να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου και να κοιτάξεις τον τομέα της οικογενειακής σου ζωής, αφού με κάποια θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις τελευταία έχεις λίγο μπερδευτεί και δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις κάποιο θέμα που μπορεί να αντιμετωπίζει άτομο της οικογένειας σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφο σου θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact